- 23 Kas 2017
- 20,945
android boxı alacaksanız netflix lisanlı alın netflix izlerken 4k videoları izleyemezsiniz yoksa
Aynen, Netflix ve YouTube için lisansı olan cihazları alın.
Yoksa 480P'den yukarısını izletmiyordu sanırım.
android boxı alacaksanız netflix lisanlı alın netflix izlerken 4k videoları izleyemezsiniz yoksa
Merhaba, başlangıç seviyesi olarak HK1 mini almaya karar vermiştim, 178 lira şu an, 88 lira farkla 266 liraya HK1 max varmış, 4gb ram ve 32gb rom ile, sizin fikrinizi sorayım ? 88 lira farka 2gb ram ve 16gb fazla hafızaya değer mi ? (Red mi note 4 --4gb/64gb-- telefon kullanıyorum da )Tam bir f/p ürünü , uygun fiyata iyi bir cihaz arayanlar bu fiyata kaçırmasın 320 TL'ye felan geliyor.
Beelink GS1 6K Android Tv Box
Sürüm: Android 7.1
İşlemci: Allwinner H6
Sistem: 64bit
Ekran Kartı: Mali T720MP2
Ram: 2GB DDR3
Rom: 16GB
USB: 3.0
Maksimum Harici Disk Okuma 4TB
Bluetooth 4.1
1000 M Ethernet Wifi 2.4G ve 5.8G
Ota Güncelleme Var
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Hayırlı olsun hocam güzel bir seçim yaptınız kaça aldın hocam cihazı ? Şuan kargo içinde 312 TL gözükmekteThe_SreT
Hocam bahsettiginiz linkdeki urunu ben aldim benim 51" 720p plasmam icin biraz güçlü kaldi ama torrent youtube vs cok kullaniyordum emektar himedia yi satici ilani kaldirdi sanirim stok 1 adetti
Tesekkurler haber verdiginiz icin.
Şuan sanirim tekrar stokta
Bu arada ürün gelsin himedia q3 ümü satarım 2.el bölümunde
Hocam hiç gerek yok eğer 266 TL civarlarına çıkacaksanız işlemcisi ve grafik ara birimi daha iyi bir cihaz bakınMerhaba, başlangıç seviyesi olarak HK1 mini almaya karar vermiştim, 178 lira şu an, 88 lira farkla 266 liraya HK1 max varmış, 4gb ram ve 32gb rom ile, sizin fikrinizi sorayım ? 88 lira farka 2gb ram ve 16gb fazla hafızaya değer mi ? (Red mi note 4 --4gb/64gb-- telefon kullanıyorum da )
310 TL şu zamanda çok uygun bir fiyat bu cihaz için , promosyon ürün zaten. Sitede gezinirken hemen dikkatimi çekmişti fiyatıThe_SreT
Hocam kartimdan 310.80 kurus cekilmis
Benim icin iyi bir level atlama olacak
Şuana kadar egreat himedia ve buda 3. Mediaplayer im oldu ilk ikisinde resim kalitesi bakimindan cok memlundum zaten kumandam mele air mause var urun gelsin kendimce bir inceleme yaparim tabi 720p plasmamla
Bu arada plasmami sadece oled ile degistiririm diyorum led tv ler pastel pastel renkleri ile beni deli ediyor .
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
60 dolara 10 dolar indirim kuponu veriyor, şu durumda, 60 dolara kadar hangi box ı önerirsiniz ?
Hocam 20 tl zarardayim310 TL şu zamanda çok uygun bir fiyat bu cihaz için , promosyon ürün zaten. Sitede gezinirken hemen dikkatimi çekmişti fiyatı
Aynen hocam yaa benimde deneme amaçlı aldığım Tv Box'da şuan 20 TL zararım söz konusu aldığım zamanki kurdan dolayı. Ahhh ulan ahhh papaz yaktın biziHocam 20 tl zarardayim
Tl nin değer kazanacağı tuttu
Saka bir yana şuan 290tl bence guzel firsat alacak olanlara.