H
Hakan198965
Yeni Üye
- 10 Nis 2018
- 42
- 35
xiaomi mi box arkadaslar bu cihazla takılmadan yuksek oyunlar oynalınırmı birde gamrpad takılırmı
xiaomi mi box arkadaslar bu cihazla takılmadan yuksek oyunlar oynalınırmı birde gamrpad takılırmı
Mi box s var bende diğer android boxlar gibi değil ( benim denediğim ) sebebi cihaz google play de ki sadece desteklediği uygulamalara erişim sağlıyor tarayıcı yok hızı gayet iyi denemek için asphalt 8 ve minions indirdim ( kumanda xbox one s joystick bağlantı bluetooth ) minions oyundan attı ama asphalt 8 gayet akıcı ara ara yavaşlamalar oluyor ancak ben pek önemsemiyorum. ayrıca kumandasını philips android tv ye tanıttım ikisini de kullanıyorum.
Hocam apk olarak istediğinizi yukluyorsunuz tarayıcı da var. Ben Chrome yükledim. Google Play'de yok ama dediğiniz gibi .Mi box s var bende diğer android boxlar gibi değil ( benim denediğim ) sebebi cihaz google play de ki sadece desteklediği uygulamalara erişim sağlıyor tarayıcı yok hızı gayet iyi denemek için asphalt 8 ve minions indirdim ( kumanda xbox one s joystick bağlantı bluetooth ) minions oyundan attı ama asphalt 8 gayet akıcı ara ara yavaşlamalar oluyor ancak ben pek önemsemiyorum. ayrıca kumandasını philips android tv ye tanıttım ikisini de kullanıyorum.
VERGİ OLAYI SIKINTILI BIRDE KAC GÜNDE GELİR TÜRKİYEDE İYİ TV BOX VARMI YÜKSEK OYUN GRAFİGİ VE 4K İCİNTRY 210.48 26%OFF | Android 8.1 TVbox Amlogic S905X2 X96MAX 4 GB 64 GB TV KUTUSU Quad Core 2.4G
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Doğrudur hocam yüklenir bende yükledim ama çoğu uygulama çalışmıyor mesela benim en çok işime yarayacak app kablowebtv apk olarak dışarıdan yüklesem giriş ekranı yatay desteklemediği için çalışmayacak xiaomi den en azından bir tarayıcı app beklerdim açıkçası. Diğer uygulamalarda zamanla uyarlama yaparlar inşallah.Hocam apk olarak istediğinizi yukluyorsunuz tarayıcı da var. Ben Chrome yükledim. Google Play'de yok ama dediğiniz gibi .
Hocam yatay olarak çalışıyor video açınca düzeliyor aklınız da olsun. Dediğiniz gibi ama giriş ekranları yatay oluyor o tarz programlarin.Doğrudur hocam yüklenir bende yükledim ama çoğu uygulama çalışmıyor mesela benim en çok işime yarayacak app kablowebtv apk olarak dışarıdan yüklesem giriş ekranı yatay desteklemediği için çalışmayacak xiaomi den en azından bir tarayıcı app beklerdim açıkçası. Diğer uygulamalarda zamanla uyarlama yaparlar inşallah.
evet hocam şimdi denedim yatay olarak geldi hiç yoktan iyidir teşekkürler.Hocam yatay olarak çalışıyor video açınca düzeliyor aklınız da olsun. Dediğiniz gibi ama giriş ekranları yatay oluyor o tarz programlarin.
Hocam şuan için alabileceğiniz özellik olarak en iyi cihaz söylediğiniz cihaz ama yine söylüyorum oyun için büyük bir performans beklemeyin.Kararsız kaldım turkiyede iyi bir tv box varmı yuksek cözünürük oyun ve 4k oynatabilen
Hocam bu aletlerin çapı belli oyun için arkadaşın dediği gibi çok fazla bişey beklememek gerekir. Ama 4k izleyip bir TV boxun yapabileceği şeyleri Xiaomi mi box ile yapabilirsiniz ki o fiyat bandın da benim görüşüm daha iyi bir cihaz yok. Oyun için bütçeyi daha arttırmak gerekir ama oda değmez bence .Kararsız kaldım turkiyede iyi bir tv box varmı yuksek cözünürük oyun ve 4k oynatabilen
Satıcı ile irtibata geçebilirsiniz fiyatı düşük yazarsa vergi odemezsinizVERGİ OLAYI SIKINTILI BIRDE KAC GÜNDE GELİR TÜRKİYEDE İYİ TV BOX VARMI YÜKSEK OYUN GRAFİGİ VE 4K İCİN
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bende jvc 49 inc var ama ekran yansıtma sıkıntılı oyun oynayamıyorsunuz cocuk var bande