Android Tv Box Tavsiye

400 - 500 Tl bütçem var. xiaomi almak istiyordum burada yorumları okuduktan sonra vazgeçtim.
2015 yılında aldığım beko tv kullanıyorum. ps5 çıkana kadar tv almayı düşünmüyorum. Yapmak istediğim şey;

MKV uzantılı film izlemek
Netflix üyeliğim var HD paket
kodi vb programlar üzerinden maç izlemek.

ne önerirsiniz?

Bir kaç gündür yeni bir cihaz olan mecoll Km9 lar öneriliyor.
İşlemcisi, gpu hepsi yeni.
Alanlar memnun. Sadece netflix 4k direk izletmiyor özel apk indirmek gerekiyor.

Bir kaç gündür yeni bir cihaz olan mecoll Km9 lar öneriliyor.
İşlemcisi, gpu hepsi yeni.
Alanlar memnun. Sadece netflix 4k direk izletmiyor özel apk indirmek gerekiyor.
netflix uhd üyeliğim yok zaten.
gearbest veya aliexpressten alırken gümrük olayını nasıl hallediyoruz. 300 tl gearbestte %20 de gümrük mü eklemem lazım

gearbest veya aliexpressten alırken gümrük olayını nasıl hallediyoruz. 300 tl gearbestte %20 de gümrük mü eklemem lazım

avrupa hariç diger ü

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Xiaomi ben kullanıyorum eksi yanını göremedim daha . Şuan fiyatı biraz pahalanmis sadece . Ben 330 TL ye almıştım

Xiaomi ben kullanıyorum eksi yanını göremedim daha . Şuan fiyatı biraz pahalanmis sadece . Ben 330 TL ye almıştım
kardeşim en stabili senin cihaz diğer muadil cihazlar bi süre sonra brick moduna giriyor

kardeşim en stabili senin cihaz diğer muadil cihazlar bi süre sonra brick moduna giriyor
katılıyorum en stabili xiaomi mi box. Sürekli güncelleme gelen bir cihaz olması da büyük artı bence.

Gelmek isteyen olursa Telegram Android Box Bilgi Paylaşım grubumuz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Bu aralar TV bakıyorum bazen okadar yüksek fiyat vermeye gerek yok diyorum sade 4k TV aliyim diyorum smart gerek yok bide android box aldık mı daha iyi degilmi

Bu aralar TV bakıyorum bazen okadar yüksek fiyat vermeye gerek yok diyorum sade 4k TV aliyim diyorum smart gerek yok bide android box aldık mı daha iyi degilmi
Tam benim kafa. Öyle güzel bir TV bulursanız kafanıza yatan TV box ile daha uyguna geliyorsa hiç durmayin bence

İyi akşamlar h96max TV box aldım kurcalarken Bluetooth yanlışlıkla bastım ekran a sürekli hata verio iptal ediyorum sürekli geliyor kullanan var mı bu cihazı napicam

IMG_20181218_205618.jpg

İyi akşamlar h96max TV box aldım kurcalarken Bluetooth yanlışlıkla bastım ekran a sürekli hata verio iptal ediyorum sürekli geliyor kullanan var mı bu cihazı napicam

IMG_20181218_205618.jpg

Fişten çıkarıp kapatıp, yeniden açmayı deneyin... (Türk usulü çözüm denemeleri... :))

IMG_20181218_205618.jpg
Ayarlara ana menüden değil, uygulamalar içerisindeki android settings bölümünden girmeyi deneyin. Eğer orada bluetooth bölümünde cihaz ara ve ya bağlan gibi bir seçenek açıksa onu kapatın.

Geri
Üst Alt