H96 Max X2 Android 8.1 TV KUTUSU Amlogic S905X2 4 GB 32 GB USB 3.0 2.4G/5.8G h.265 WIFI BT 4.0 4 K HD h96 max artı X2 Medya Oynatıcı 265 TL alexpress deb
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İNCELEME VİDEOSU
Hocam bu ürün işlemci yapısına göre arayüz kullanımında size daha hızlı gelecektir tek çekirdekte en hızlı işlemci diyebilirim ama oyun oynarken biraz daha düşük fps alacaksınız (s912 ye göre ) bundan sonra karar sizin ben size önemseyeceğiniz unsurları yazacağım sizde cihazın özelliklerine bakarak karar verebilirsiniz sadece en güncel cihazları baz alarak yazıyorum.
öncelikle s912 işlemci 8 çekirdekli bir işlemcidir arayüz kullanımda sizi rahatsız etmez ama s905x2 kadar hızlı olamaz
grafik işlemcisi ARM Mali-G31MP2 oynayacağınız android tabanlı yüksek grafikli oyunlarda (asphalt, mortal kombat vs.) sizi üzmez ama ARM Mali-T820MP3 kadar hızlı olamaz tabi arada ki farkı anlayabilirmiyiz bilmiyorum ( ben anlamıyorum )
kısaca her iki işlemcili cihazda da rahat edersiniz birisinde tek çekirdek kullanan uygulamalar da daha hızlı kullanırsınız diğerinde de çoklu çekirdek ve grafik kullanan uygulamalarda daha hızlı kullanırsınız. Ayrıca s905x2 usb 3.0 destekli 4k kaynağınız varsa ve bitrate yüksekse usb üzeribden film izlerken işinize yarayabilir