Televizyon nu değiştirmenize gerek yok TV box alın işinizi görürSelamun aleyküm
Arkadaşlar hayırlı günler
Android tv ile igili hiç bir bilgiye sahip değilim, evimde vestel tv var digitürk play uygulaması yok v ye güncelleme de gelmiyor.
Modlama ve yazılım bölümünde teknik bilgiler dahilinde mantık olarak android tv önerisi yapıldı.
Arkadaşlar öneri bütçe olarak uygun desem, uygun cihaz akıbeti belli
Digitürk play,Netflix gibi programları kullanabileceğim sorunsuz android tv öneriniz nelerdir?
Xiaomi Mı box işinizi görür sorun yaşamazsınızSelamun aleyküm
Arkadaşlar hayırlı günler
TV BOX ile igili hiç bir bilgiye sahip değilim, evimde vestel smart tv var digitürk play uygulaması yok tv ye güncelleme de gelmiyor.
Modlama ve yazılım bölümünde teknik bilgiler dahilinde mantık olarak TV BOX önerisi yapıldı.
Arkadaşlar öneri olarak uygun bütçeli TV BOX desem, uygun cihaz akıbeti belli
Digitürk play,Netflix gibi programları kullanabileceğim sorunsuz TV BOX öneriniz nelerdir?
Anlatmış olduğum durumların haricinde, evimde kullanmakta olduğum awox televizyonum var, tvyi mutfağa kurmak orada kullanmak istiyorum, TV BOX aldığımda türksat yayınlarını normal bir uydu alıcısı gibi izleme imkanım varmı?Xiaomi Mı box işinizi görür sorun yaşamazsınız
TV box sadece internet üzerinden IPTV olarak izleyebilirsiniz uydu alıcılı TV box lar var pahalıAnlatmış olduğum durumların haricinde, evimde kullanmakta olduğum awox televizyonum var, tvyi mutfağa kurmak orada kullanmak istiyorum, TV BOX aldığımda türksat yayınlarını normal bir uydu alıcısı gibi izleme imkanım varmı?
IPTV de sadece ŞİFRESİZ TÜRKSAT YAYINLARINI izlemek istiyorum, bunun için ücretsiz kullanabileceğimiz IP TV mevcut mudur, yoksa SATIN ALMAK mı gerekiyor?TV box sadece internet üzerinden IPTV olarak izleyebilirsiniz uydu alıcılı TV box lar var pahalı
İnternette bir sürü program var ücretli ücretsiz kanalları izletebilenIPTV de sadece ŞİFRESİZ TÜRKSAT YAYINLARINI izlemek istiyorum, bunun için ücretsiz kullanabileceğimiz IP TV mevcut mudur, yoksa SATIN ALMAK mı gerekiyor?
Bu cihaz ile tv'ye hiç birşey kurulmaz hocam , ancak cihaza kurulabilir. Sorduğunuz ikinci soruya gelirsek dahili uydu cihazlı tv box vardır. Aşağıya iki örnek koyuyorum.birşey sormak istiyorum.google playdaki uygulamaları bu cihaz sayesıdne tv ye kurabilirmiyim.benim tv de düzgün uygulama yok.
tvbox lı dahili uydu cihazı varmıdır
Evet KIII beğendiğim bir bir cihazBu cihaz ile tv'ye hiç birşey kurulmaz hocam , ancak cihaza kurulabilir. Sorduğunuz ikinci soruya gelirsek dahili uydu cihazlı tv box vardır. Aşağıya iki örnek koyuyorum.
Magicsee C400
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Mecool K1 Pro - Mecool K2 Pro - Mecool K3 Pro
Bu cihaz ile tv'ye hiç birşey kurulmaz hocam , ancak cihaza kurulabilir. Sorduğunuz ikinci soruya gelirsek dahili uydu cihazlı tv box vardır. Aşağıya iki örnek koyuyorum.
Magicsee C400
Mecool K1 Pro - Mecool K2 Pro - Mecool K3 Pro
Alacağınız cihazı TV'ye baglayacaksiniz cihazın Android olması demek telefonunuzda kullandığınız bir çok uygulamayı da TV de kullanacağınız anlamına gelir artı kaplosuz klavye mouse seti aldınız mı tvnizi Android li bilgisayar gibi kullanmanızı sağlar bu kadar basitCihaza kurulmasi ne ışe yarar?
Bahsettiginiz cihaz bayaga ucuz gozukuyor