newrophat
Süper Üye
- 31 Ağu 2018
- 1,036
bak dubaide 300 liraymış, bilgine :giggle:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
dubaiye bizim yolumuz düşmezde düşen birisini buluruz elbet, eyvallah hocam
bak dubaide 300 liraymış, bilgine :giggle:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
dubaiye bizim yolumuz düşmezde düşen birisini buluruz elbet, eyvallah hocam
aslında ben ay sonu fuar için gideceğim ama yoğunluktan zaman bulup bir elektronik mağazaya gidebilir miyim bilmiyorum.. eş dosttan o kadar çok sipariş alıpta zaman bulamadığım için eli boş dönmüşlüğüm çok oldu da
nerden kadıköymü hangi günBit pazarından atıl ekranı kırık ama hdmi çıkışı olan bir tablet aldım 2gm ram var üzerinde kasasınıve pili söktüm elektirigi diret balayıp usb mause takıp bağladım tv ye al sana tvbox; klasık türk işi mause + tablet 35 tl ye geldi gayet memnun kaldım en azından netflix ve iptv izlemeye yarasa yeter...
Kadıköy'e gitmeyeli 15 sene falan oldu sanırım izmir'de yaşıyorum...nerden kadıköymü hangi gün
Bit pazarından atıl ekranı kırık ama hdmi çıkışı olan bir tablet aldım 2gm ram var üzerinde kasasınıve pili söktüm elektirigi diret balayıp usb mause takıp bağladım tv ye al sana tvbox; klasık türk işi mause + tablet 35 tl ye geldi gayet memnun kaldım en azından netflix ve iptv izlemeye yarasa yeter...
yapmak istediklerin açısından denemeye değernasıl bir beklentin olduğuna bağlı denersen yrum yazarsan bilgileniriz ama olmayacak birsey değil hemen hemen aynı mantık tvbox ile googleplay den tv box launcher bulup yüklersen telefona görsel olarakda tatminkar olur bence...Acaba aynı mantığı bir telefonlada yapsak olur mu ki?
Usb şarj soket girişinden çoklayıcı usb takarak hdmı çevirici kullanıp tvye bağlasak :unsure: diğer usb girşlerinede klavye ve mouse taksak eldeki imkanları değerlendirmek lazım. 5580 Vestel telefonu denemeyi düşünüyorum :
Smarters dostumarkadaşlar yeni konu açacaktım ama burdan sorayım konu da uygun. hangi iptv player kullanıyorsunuz?