A101 TOSHİBA 49L2863DAT Ürün Ön İncelemesi

M Çevrimdışı

muallim1616

Aktif Üye
25 Eyl 2018
71
43
toshiba-43-inc-1899..-27.09.18.jpg

a 101 e geldi ürünler ve 2.000 lira 3 taksit...
27 eylül.. bazı yerlere 49 inç gelmemiş..öğleden sonra gelcekmiş... bu resmini attığım 43 inç.. bu ürünü almayı düşünmüyorum ama.. hangi seri no ile bakılacak.. birazdan 49 inç toshıba resmini atacağım.. sadece VA mı IPS mi belli oluyor,koda bakarak... Umut Barış Umut Barış

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Umut Barış Umut Barış, ya umut kardeşim adem bey yoğun galiba heralde yarın ki a101 deki ürünü alsam mı acaba,hiç alan yok mu,nasıl a101 tavsiyesi konu başlığı anlamadım,mayıs ayında da a101 vermiş bu üründen... ön inceleme yapan bir video da bulamaadım tam olarak... bilemedim şimdi ne yapsam?
Yapmanız gereken şey çok basit
mağazaya gidip tv kutusundan barkod resmini çekip hemen mağazadan ekleyin buraya kontrol edelim :ok

Siz IPS istiyorsanız ve o seride ıps var ise alırsınız, yoksa almazsınız ;)

Öğlene kadar buradayım ben :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
toshiba-43-inc-1899..-27.09.18.jpg

a 101 e geldi ürünler ve 2.000 lira 3 taksit...
27 eylül.. bazı yerlere 49 inç gelmemiş..öğleden sonra gelcekmiş... bu resmini attığım 43 inç.. bu ürünü almayı düşünmüyorum ama.. hangi seri no ile bakılacak.. birazdan 49 inç toshıba resmini atacağım.. sadece VA mı IPS mi belli oluyor,koda bakarak... Umut Barış Umut Barış

Bu TV LG IPS :ok

Gelen tv yi de eklerseniz ona da bakarım :ok

I Çevrimdışı

ikuru

Yeni Üye
26 Eyl 2018
14
32
Adem Helvacı Ado hocam dun sizin de tavsiyeniz uzerine 43 inc olani alacaktım fakat zam gelmis, 1899 olunca almaktan vazgectim. Bu aksam 17.30 gidecem a101’e, buraya seri no fotografi atarim. Sizi de o siralarda online yakalariz insallah :)

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Helvacı Ado hocam dun sizin de tavsiyeniz uzerine 43 inc olani alacaktım fakat zam gelmis, 1899 olunca almaktan vazgectim. Bu aksam 17.30 gidecem a101’e, buraya seri no fotografi atarim. Sizi de o siralarda online yakalariz insallah :)

Elimden geldiğince buralarda olurum azizim.

Bu arada A101 de bu zam gelmişse normal mağazaları düşünmek dahi istemiyorum.

Buna paralel dün A101 e girdim her zaman aldığım yolda arabadayken içtiğim 1,5 litre su almak için, oooh ne güzel su bile 1,70TL olmuş.

1-2 ay içerisinde çok sıkıntılı günler bekliyor bizi diye düşünüyorum. Allah sonumuzu hayır eylesin yazık bu millete.

I Çevrimdışı

ikuru

Yeni Üye
26 Eyl 2018
14
32
Elimden geldiğince buralarda olurum azizim.

Bu arada A101 de bu zam gelmişse normal mağazaları düşünmek dahi istemiyorum.

Buna paralel dün A101 e girdim her zaman aldığım yolda arabadayken içtiğim 1,5 litre su almak için, oooh ne güzel su bile 1,70TL olmuş.

1-2 ay içerisinde çok sıkıntılı günler bekliyor bizi diye düşünüyorum. Allah sonumuzu hayır eylesin yazık bu millete.

Aynen dediginiz gibi hocam. Dolar artışları ancak etkisini tam anlamıyla gostermeye başlıyor. Bu kış zor geçecek gibi duruyor ama Allah darda kalanlara yardım etsin demekten başka bizlerin elinden gelen birşey yok maalesef

M Çevrimdışı

muallim1616

Aktif Üye
25 Eyl 2018
71
43
49-inc-bursa-27.09.18.jpg

Adem Helvacı Ado adem bey bi bakar mısınız?şimdi çektim..mağaza sorumlusu no verdi..dedim ben arayacağım bana ayırırsın,1 adet var zaten... ayrıca ıps panelli yanında başka hangi özelliklerine bakabiliyorsanız bana yazarsanız sevinirim,iyice artık bugün karar vermem lazım toshıba ağır basıyor.. bu ekonomik sıkıntıda FAZLA PAR VERMEK İSTEMİYORUM...AMA MENNUN OLMAYACAĞIM BİR ÜRÜNÜ DE ALMAK İSTEMİYORUM.. TOSHIBA NIN SMARTI NASIL opera tarayıcı varmış vs..vs.. başka bildiğiniz bişey varsa yazsanız memnun olurum.. çok teşekkür ederim bu arada adem bey,umut bey.... ayrıca adam dediki insörtte 1999 tl yazdığı için değişiklik yapmadılar yoksa 2.500 dediler.. şaşırdım.. mağazadan mağazaya değişiyor...demek ki..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@akdrhmz, sizin fotoğrafını çektiğiniz a 101 de mi? benim ne çıkacak bakalım...va panel samsung mu... nasıl,aldınız mı siz?

Adem Helvacı Ado adem bey acil cevap

Son düzenleme:
Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Adem Helvacı Ado adem bey bi bakar mısınız?şimdi çektim..mağaza sorumlusu no verdi..dedim ben arayacağım bana ayırırsın,1 adet var zaten... ayrıca ıps panelli yanında başka hangi özelliklerine bakabiliyorsanız bana yazarsanız sevinirim,iyice artık bugün karar vermem lazım toshıba ağır basıyor.. bu ekonomik sıkıntıda FAZLA PAR VERMEK İSTEMİYORUM...AMA MENNUN OLMAYACAĞIM BİR ÜRÜNÜ DE ALMAK İSTEMİYORUM.. TOSHIBA NIN SMARTI NASIL opera tarayıcı varmış vs..vs.. başka bildiğiniz bişey varsa yazsanız memnun olurum.. çok teşekkür ederim bu arada adem bey,umut bey.... ayrıca adam dediki insörtte 1999 tl yazdığı için değişiklik yapmadılar yoksa 2.500 dediler.. şaşırdım.. mağazadan mağazaya değişiyor...demek ki..

@akdrhmz, va panel samsung mu... nasıl,aldınız mı siz?

SAMSUNG VA panel
MB211S anakart

Diğer bütün sorularınızın cevabını zaten yazmıştık azizim.

M Çevrimdışı

muallim1616

Aktif Üye
25 Eyl 2018
71
43
Adem Helvacı Ado, hadi yaa va panel siz önermiyordunuz dimi?bi link atar mısın tekrar artısı eksisi.. azizim.. amva+ panel mi bu va dediğiniz mb211s

akdrhmz Çevrimdışı

akdrhmz 

Aktif Üye
25 Eyl 2018
71
36
h

@akdrhmz, sizin fotoğrafını çektiğiniz a 101 de mi? benim ne çıkacak bakalım...va panel samsung mu... nasıl,aldınız mı siz?

Adem Helvacı Ado adem bey acil cevap
hocam ben aldım VA panel benimki de sanırım ips panel yok bu dağıtımlarda, yan açılardan izlenecek ise biraz sorunlu bir panel ama film dizi izlemeye daha uygun galiba bende çok bilmiyorum farklarını umarım hayırlı olur :)

M Çevrimdışı

muallim1616

Aktif Üye
25 Eyl 2018
71
43
akdrhmz akdrhmz, hayırlı olsun.. tek çekim mi aldın.. 3 taksit 2.080 tl ...ben hala kararsızım.. aldın aldın dedi adam.. 2500 olacak dedi...

Geri
Üst Alt