A101 TOSHİBA 49L2863DAT Ürün Ön İncelemesi

Mesuti Çevrimdışı

Mesuti

Yeni Üye
25 Eyl 2018
21
48
Toshiba.jpg

Adem Helvacı Ado abi bu ürünün paneli Ips mi Va mı ?
A101 e gelmiş alayım istiyorum.
Bilgilendirirmisin.
Hocam bu TV alayım mı ne dersiniz.
Fiyat uygun sanırım.
Özellik arayan biri değilim.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,969
49-inc-bursa-27.09.1839f448db1ed54a66.jpg
dikkaldirim-toshiba-49-inc-bursa.jpg

bu iki ürün de va panel mi? aynı seri mi? Adem Helvacı Ado adem bey hdr yoksa 4k değilse bu ürün alınmaz demiş yukarıda biri,siz ne diyorsunuz?acil bir cevap yazar mısınız? Umut Barış Umut Barış bey siz de yorum bekliyorum...

HDR ve 4K sizin beklentinize bağlı.
Düz TV yayını vs. izleyeceğim diyorsanız 4K TV macerasına girmeyin derim çünkü 4K yayınların yaygınlaşacağını zannetmiyorum.
4K panelde FHD yayın flu görünür. Bu işin doğası gereği böyledir.

4K içerik tüketeceğim diyorsanız 4K panel bakabilirsiniz ama 4K panelde 4K içerik izlemedikten sonra 4K almanın kesinlikle bir anlamı yoktur.

namikreis Çevrimdışı

namikreis

Aktif Üye
25 Eyl 2018
51
42
walla ben aldim maalesef hic memnun kalmadim. goruntu kalitesi beni hic tatmin etmedi. altyazilarda ve hareketli goruntulerde titreme yapiyor. sanki refresh rate de bir sorun var gibi. sd goruntuleri camur gibi gosteriyor hadi o normal diyelim hd lerde de sıkıntı var. haberturk hd ki bence cok super bir hd yayini yok eywallah ama eski tvde cam gibi gosterirdi simdi bunda sd gibi gosteriyor. hani boyle hdmiden pc baglarsin boyle degisik çiğ cok keskin bir goruntu verir ya ona benziyor goruntu kalitesi. ustune ustluk sagdan soldan bakinca renk falan kalmiyor. walla iade edebilirsem iade edecegim siz de sakin almayin.

Mesuti Çevrimdışı

Mesuti

Yeni Üye
25 Eyl 2018
21
48
walla ben aldim maalesef hic memnun kalmadim. goruntu kalitesi beni hic tatmin etmedi. altyazilarda ve hareketli goruntulerde titreme yapiyor. sanki refresh rate de bir sorun var gibi. sd goruntuleri camur gibi gosteriyor hadi o normal diyelim hd lerde de sıkıntı var. haberturk hd ki bence cok super bir hd yayini yok eywallah ama eski tvde cam gibi gosterirdi simdi bunda sd gibi gosteriyor. hani boyle hdmiden pc baglarsin boyle degisik çiğ cok keskin bir goruntu verir ya ona benziyor goruntu kalitesi. ustune ustluk sagdan soldan bakinca renk falan kalmiyor. walla iade edebilirsem iade edecegim siz de sakin almayin.

Ne zaman aldın hocam aynı model mi Toshiba
Daha önce hangi TV kullanıyorsunuz

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,969

Ürün 49 inç, izleme mesafeniz ne kadar? 2.5-3 metre mesafeden izlemek gerekiyor bu paneli.
Titreme için birşey diyemem.
Vestel güncelleme ile düzeltme uygular belki.

namikreis Çevrimdışı

namikreis

Aktif Üye
25 Eyl 2018
51
42
Ürün 49 inç, izleme mesafeniz ne kadar? 2.5-3 metre mesafeden izlemek gerekiyor bu paneli.
Titreme için birşey diyemem.
Vestel güncelleme ile düzeltme uygular belki.
her acidan ve mesafeden denedim. en iyi goruntuyu 2.5 3 metreden ve duz acidan veriyor dogru ama o bile cok yetersiz. bir sorun var ama cozemedim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ne zaman aldın hocam aynı model mi Toshiba
Daha önce hangi TV kullanıyorsunuz
valla bugun aldim a101den 49L2863DAT modeli. daha onceden gene a101den aldigim nexon 49nx600 kullaniyordum. islemcisi yavasti ama goruntusu kalitesi mukemmeldi buna gore

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,969
her acidan ve mesafeden denedim. en iyi goruntuyu 2.5 3 metreden ve duz acidan veriyor dogru ama o bile cok yetersiz. bir sorun var ama cozemedim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

valla bugun aldim a101den 49L2863DAT modeli. daha onceden gene a101den aldigim nexon 49nx600 kullaniyordum. islemcisi yavasti ama goruntusu kalitesi mukemmeldi buna gore

30 gün içinde iade hakkınız vardı galiba.
Adem Helvacı Ado daha iyi bilir bu tüketici hakları işlerini.
Vestel'den isterseniz bir çözüm bekleyin, baktınız gelmiyor iade edersiniz.
Ama yok ben bekleyemem, o derece gözümü rahatsız ediyor diyorsanız iade yoluna gidin.
Yapabileceğiniz birşey yok şu aşamada.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,969
Umut Barış Umut Barış bey bu TV normal kullanıcılar için onerirmisiniz çok özellik aramayanlar için.

Ürünü yakından görmediğim için net birşey diyemem ama alan arkadaşlar sanırım görüntü konusunda bazı sorunlar yaşamış.
İsterseniz alacağınız mağazadaki ürünün kodunu Ado'ya atın, LG IPS olanı bir deneyin.
43 inçlik Toshiba FHD duruyorsa, fiyatı değişmediyse ona da bakabilirsiniz bence.
O sanırım beğenilen bir modeldi. Ve sadece LG IPS panel kullanılmıştı üretiminde.

Mesuti Çevrimdışı

Mesuti

Yeni Üye
25 Eyl 2018
21
48
Ürünü yakından görmediğim için net birşey diyemem ama alan arkadaşlar sanırım görüntü konusunda bazı sorunlar yaşamış.
İsterseniz alacağınız mağazadaki ürünün kodunu Ado'ya atın, LG IPS olanı bir deneyin.
43 inçlik Toshiba FHD duruyorsa, fiyatı değişmediyse ona da bakabilirsiniz bence.
O sanırım beğenilen bir modeldi. Ve sadece LG IPS panel kullanılmıştı üretiminde.

Teşekkür ederim cevabınız için.

namikreis Çevrimdışı

namikreis

Aktif Üye
25 Eyl 2018
51
42
30 gün içinde iade hakkınız vardı galiba.
Adem Helvacı Ado daha iyi bilir bu tüketici hakları işlerini.
Vestel'den isterseniz bir çözüm bekleyin, baktınız gelmiyor iade edersiniz.
Ama yok ben bekleyemem, o derece gözümü rahatsız ediyor diyorsanız iade yoluna gidin.
Yapabileceğiniz birşey yok şu aşamada.
LG IPS mi yoksa VA mi anlamanin kolay bir yolu yok mu? sanirim benim eski panel lg ipsti. bu ise VA

Geri
Üst Alt