kardesim ben aldim ayni tvyi a101den. oncelikle ben 1999 tl ye aldim. suanki 2499 fiyat cok cok fazla. tv o fiyatlari hakeden bir tv degil. panel olarak va panel. cok nadiren ips panel de denk gelebiliyormus ama sen va olarak hesap et. açılı bakinca renklerde solma oluyor. ama bir kac guncelleme geldi sanki eskisi kadar o sorun kalmadi gibi. arayuzu kanal gecis hizi oldukca iyi. dahili wifi olmasi da buyuk avantaj sagliyor. wifi cekim gucunde herhangi bir sorun yasamadim. smart ozelligi hizlica ama bir tizen degil cok bisey beklememek lazim. kisacasi vasat bi tv. 4k ozelligi de yok. suan ki fiyatini kesinlikle haketmiyor orasi kesin. ben dolar 6,5 iken 1999 almistim suan dolar 5,30 yok yuzde 10 mucadele kampanyasi falan yalan dolan firmalar bizi kandiriyorlar. belki de 6,5 iken mal ettikleri urunleri ellerinden cikarmaya calisiyor olabilirler. o yuzden tavsiyem ya suan alma ya da dedigin vestelin 4k olan modeline bak. kagit uzerindeki verileri cok iyi duruyor. ayni fiyata hem 4k hem de yan ürün degil.