A101 TOSHİBA 49L2863DAT Ürün Ön İncelemesi

akdrhmz Çevrimdışı

akdrhmz 

Aktif Üye
25 Eyl 2018
71
36
Ürünü aktif kullanan arkadaşlar uygulama mağazasına erişim sağlayabiliyor musunuz? Bir sebepten ötürü ürünü resetledim, mağazadan puhu TV kurucam ancak mağazaya erişemiyorum bir türlü

IMG_20181108_013342.jpg

Adem Helvacı Ado hocam bu konuda bilgileriniz var mıdır acaba?

Son düzenleme:
M Çevrimdışı

muhake

Yeni Üye
10 Nis 2018
8
47
IMG_20181129_212844.jpg

Ado hocam Bu gün A101 den Toshiba tv aldım panelin ve ekran kartının ne olduğunu öğrenebilirmiyim teşekkürler

selfmachine Çevrimdışı

selfmachine

Aktif Üye
9 Eki 2018
59
42
Full HD bir tv için bu fiyat çok değil mi? Tabii teknik özellikleri bakımından birçok markaya göre oldukça kaliteli fakat bu fiyata alınabilecek UHD televizyonlar varken buna para vermek ne kadar doğru bilemiyorum.

Bir de satış taktiği olarak Netflix'i bir özellik gibi göstermeleri çok absürd. Netflix'in neredeyse hemen hemen bütün televizyonlar ile anlaşması var zaten. Kaldı ki birçok tv kumandasında kısa yolu var. Televizyonla gelen bir ücretsiz bir özellikmiş gibi göstermeleri Netflix bilmeyen veya az bilen insanlar açısından yanıltıcı.

U Çevrimdışı

umiterkan

Yeni Üye
5 Ara 2018
5
43
Affınıza sığınarak Tavsiye başlığında da yazmıştım fakat buraya da uygun düşer diye sormak istiyorum.
Ev ortamında 2.5m-3m mesafeden izlenebilcek. Dsmart üzerinden gündelik tv ve belgesel kanalları ile internetten film izlemek amacıyla 2500tl bütçeli bir tv arıyorum.
Yarın A101e gelecek 49L2863DAT(2500 TL) ile Bayide satılan Vestel 49UB8300 4K (2400TL) arasında kaldım. İkisinin fiyatı da aynı sayılır.
Siz olsanız ne yapardınız. Hangisini alırdınız. Smart özelliği hangisinin daha iyidir hızlıdır ? Veya farklı bir seçenek sunma durumunuz olabilir mi?
Şimdiden ilginize teşekkür ederim.

namikreis Çevrimdışı

namikreis

Aktif Üye
25 Eyl 2018
51
42
Affınıza sığınarak Tavsiye başlığında da yazmıştım fakat buraya da uygun düşer diye sormak istiyorum.
Ev ortamında 2.5m-3m mesafeden izlenebilcek. Dsmart üzerinden gündelik tv ve belgesel kanalları ile internetten film izlemek amacıyla 2500tl bütçeli bir tv arıyorum.
Yarın A101e gelecek 49L2863DAT(2500 TL) ile Bayide satılan Vestel 49UB8300 4K (2400TL) arasında kaldım. İkisinin fiyatı da aynı sayılır.
Siz olsanız ne yapardınız. Hangisini alırdınız. Smart özelliği hangisinin daha iyidir hızlıdır ? Veya farklı bir seçenek sunma durumunuz olabilir mi?
Şimdiden ilginize teşekkür ederim.

kardesim ben aldim ayni tvyi a101den. oncelikle ben 1999 tl ye aldim. suanki 2499 fiyat cok cok fazla. tv o fiyatlari hakeden bir tv degil. panel olarak va panel. cok nadiren ips panel de denk gelebiliyormus ama sen va olarak hesap et. açılı bakinca renklerde solma oluyor. ama bir kac guncelleme geldi sanki eskisi kadar o sorun kalmadi gibi. arayuzu kanal gecis hizi oldukca iyi. dahili wifi olmasi da buyuk avantaj sagliyor. wifi cekim gucunde herhangi bir sorun yasamadim. smart ozelligi hizlica ama bir tizen degil cok bisey beklememek lazim. kisacasi vasat bi tv. 4k ozelligi de yok. suan ki fiyatini kesinlikle haketmiyor orasi kesin. ben dolar 6,5 iken 1999 almistim suan dolar 5,30 yok yuzde 10 mucadele kampanyasi falan yalan dolan firmalar bizi kandiriyorlar. belki de 6,5 iken mal ettikleri urunleri ellerinden cikarmaya calisiyor olabilirler. o yuzden tavsiyem ya suan alma ya da dedigin vestelin 4k olan modeline bak. kagit uzerindeki verileri cok iyi duruyor. ayni fiyata hem 4k hem de yan ürün degil.

U Çevrimdışı

umiterkan

Yeni Üye
5 Ara 2018
5
43
kardesim ben aldim ayni tvyi a101den. oncelikle ben 1999 tl ye aldim. suanki 2499 fiyat cok cok fazla. tv o fiyatlari hakeden bir tv degil. panel olarak va panel. cok nadiren ips panel de denk gelebiliyormus ama sen va olarak hesap et. açılı bakinca renklerde solma oluyor. ama bir kac guncelleme geldi sanki eskisi kadar o sorun kalmadi gibi. arayuzu kanal gecis hizi oldukca iyi. dahili wifi olmasi da buyuk avantaj sagliyor. wifi cekim gucunde herhangi bir sorun yasamadim. smart ozelligi hizlica ama bir tizen degil cok bisey beklememek lazim. kisacasi vasat bi tv. 4k ozelligi de yok. suan ki fiyatini kesinlikle haketmiyor orasi kesin. ben dolar 6,5 iken 1999 almistim suan dolar 5,30 yok yuzde 10 mucadele kampanyasi falan yalan dolan firmalar bizi kandiriyorlar. belki de 6,5 iken mal ettikleri urunleri ellerinden cikarmaya calisiyor olabilirler. o yuzden tavsiyem ya suan alma ya da dedigin vestelin 4k olan modeline bak. kagit uzerindeki verileri cok iyi duruyor. ayni fiyata hem 4k hem de yan ürün degil.
Eyvallah

U Çevrimdışı

umiterkan

Yeni Üye
5 Ara 2018
5
43
Dün A101 den bu televizyonu aldım. Beklediğimin aksine görüntü ve ses kalitesi oldukça iyi çıktı. Smart özelliği de sorunsuz. Panel IPS. Bluetooth hoparlör bağladım. İnternete bağlayınca kendini güncelledi. Youtube programına erişim kolay ve hızlı.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,969
Dün A101 den bu televizyonu aldım. Beklediğimin aksine görüntü ve ses kalitesi oldukça iyi çıktı. Smart özelliği de sorunsuz. Panel IPS. Bluetooth hoparlör bağladım. İnternete bağlayınca kendini güncelledi. Youtube programına erişim kolay ve hızlı.

Memnun kalmanıza sevindik hayırlı uğurlu olsun. :mutlu

U Çevrimdışı

umiterkan

Yeni Üye
5 Ara 2018
5
43
IPS panel yazdım fakat yanlış oldu galiba. Parmakla ekrana vurduğumda iz çıktığına göre VA panel demek daha doğru galiba.

K Çevrimdışı

kRM61

Yeni Üye
9 Ara 2018
3
30
BUGUN A 101 DEN 43L2863DAT TOSHIBA MARKA TV ALDIM FİYATI 2.200TL. KURULUMU HENUZ YAPILMADI.ŞİKAYETVAR SITESINDE KENDİLİĞİNDEN KAPANIP ACILMA SORUNU VARMIS. ACABA HEPSINDE MEVCUTTMU . KURULUMUNU YAPMADAN GERİ İADE ETSEM MI SİZCE NASIL BİR TELEVIZYON .?

Geri
Üst Alt