A101 TOSHİBA 49L2863DAT Ürün Ön İncelemesi

hocam kusura bakmayın hangisini alayım aynı özelliklere mi sahipler üretim yılı felan ikisi farklı mağzalar kodları da farklı sanki ?

hocam kusura bakmayın hangisini alayım aynı özelliklere mi sahipler üretim yılı felan ikisi farklı mağzalar kodları da farklı sanki ?
özellikler aynı panel yapısı farklı, çok beklenti beklerseniz daha yüksek fiyatlar verip daha iyi tv almanız gerekin f/p ürünü arıyorsanız alın, lg panel güzeldir sıkıntı yok

@Ado sen de bi dokunuş atarmısın ben f/p ürünüdür diye belirttim, ıps panel lazımmış mağzaları dolaştı 2 tanesi ıps paneldir. alması konusunda yorumun nedir ?

yani bu ikisi lg olmasına karşın yine de panel farkı mı oluyor özellikler aynı panel farkı var dediniz o yuzden!
ilk attığınız samsung va panel, 2 tane sonradan attığınız lg ıps panel. fark bu geri kalan herşey aynı

Bu durumda son attığım LG panel olan iki TV den birini alabilirim değil mi?

Yardımınız için teşekkür ederim TV yi aldım. Yarın servis gelip kuracak inşallah.

Yardımınız için teşekkür ederim TV yi aldım. Yarın servis gelip kuracak inşallah.
sehpaya kurulum ücretsiz, duvara kurulum ücretsiz ama askı aparatı içinde yok 30-40 liraya servis getirip takıyor
hayyırlısı olsun yorum ve düşüncelerini bekliyoruz

10122342 1902901093 vpaz: 20274160 sn 8201887 901093

Hocam bu ürünün paneli nedir acaba?

Teşekkürler hocam.

Merhabalar yarın tv yi alacağım IPS mi VA panel mi kontrolünü nasıl yapıyorsunuz ?

Merhabalar yarın tv yi alacağım IPS mi VA panel mi kontrolünü nasıl yapıyorsunuz ?
Selam forma hoş geldiniz
Yukarıda sorular mevcuttur mükerrer olduğu için kısa cevap vereyim. Kullanıcı gözü ile anlaşılmaz seri numarasına paylaşmanın gerekir ?

Geri
Üst Alt