özellikler aynı panel yapısı farklı, çok beklenti beklerseniz daha yüksek fiyatlar verip daha iyi tv almanız gerekin f/p ürünü arıyorsanız alın, lg panel güzeldir sıkıntı yokhocam kusura bakmayın hangisini alayım aynı özelliklere mi sahipler üretim yılı felan ikisi farklı mağzalar kodları da farklı sanki ?
Ado sen de bi dokunuş atarmısın ben f/p ürünüdür diye belirttim, ıps panel lazımmış mağzaları dolaştı 2 tanesi ıps paneldir. alması konusunda yorumun nedir ?hocam kusura bakmayın hangisini alayım aynı özelliklere mi sahipler üretim yılı felan ikisi farklı mağzalar kodları da farklı sanki ?
yani bu ikisi lg olmasına karşın yine de panel farkı mı oluyor özellikler aynı panel farkı var dediniz o yuzden!2 side lg ıps panel
ilk attığınız samsung va panel, 2 tane sonradan attığınız lg ıps panel. fark bu geri kalan herşey aynıyani bu ikisi lg olmasına karşın yine de panel farkı mı oluyor özellikler aynı panel farkı var dediniz o yuzden!
aynen öyle şimdiden hayırlı olsunBu durumda son attığım LG panel olan iki TV den birini alabilirim değil mi?
sehpaya kurulum ücretsiz, duvara kurulum ücretsiz ama askı aparatı içinde yok 30-40 liraya servis getirip takıyorYardımınız için teşekkür ederim TV yi aldım. Yarın servis gelip kuracak inşallah.
LG IPS panel10122342 1902901093 vpaz: 20274160 sn 8201887 901093
Hocam bu ürünün paneli nedir acaba?
Selam forma hoş geldinizMerhabalar yarın tv yi alacağım IPS mi VA panel mi kontrolünü nasıl yapıyorsunuz ?