A101 TOSHİBA 49L2863DAT Ürün Ön İncelemesi

W Çevrimdışı

w_W_w

Yeni Üye
1 Nis 2019
9
37
Selam forma hoş geldiniz
Yukarıda sorular mevcuttur mükerrer olduğu için kısa cevap vereyim. Kullanıcı gözü ile anlaşılmaz seri numarasına paylaşmanın gerekir ?
Yarın paylaşırım ama fazla vaktim olmayacak kendim bakabileceğim basit bir yöntemi varmıdır?

P Çevrimdışı

poyr4z

Yeni Üye
27 Ocak 2019
16
40
sehpaya kurulum ücretsiz, duvara kurulum ücretsiz ama askı aparatı içinde yok 30-40 liraya servis getirip takıyor
hayyırlısı olsun yorum ve düşüncelerini bekliyoruz
çok teşekkür ederim. inceleme için pek vaktim olmadı ama ilk izlenim olarak kanal geçişlerinin yavaşlığı dışında güzel kesinlikle f/p bir cihaz sonuç olark iyiki almışım dedirtti. yalnız tv kültürüne pek haşır neşir değilim dikkat ettiğim şey çoğu kanalda sinyal yok bu konuda bilgiye de sahip değilim bu durum uydu ayarlarında yapmadığım düzenlemelerden mi yoksa cihazla ilgili mi bilemedim bu konuyla alakalı çözüm için hangi kaaynaklara başvurmalıyım

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
çok teşekkür ederim. inceleme için pek vaktim olmadı ama ilk izlenim olarak kanal geçişlerinin yavaşlığı dışında güzel kesinlikle f/p bir cihaz sonuç olark iyiki almışım dedirtti. yalnız tv kültürüne pek haşır neşir değilim dikkat ettiğim şey çoğu kanalda sinyal yok bu konuda bilgiye de sahip değilim bu durum uydu ayarlarında yapmadığım düzenlemelerden mi yoksa cihazla ilgili mi bilemedim bu konuyla alakalı çözüm için hangi kaaynaklara başvurmalıyım
Kurulumu kim yaptı ? Servia yaptı ise bu konuda bilgi verdi mi ?

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036

servis hazır kanalları yükleyip gider, eski kanalların frekansları güncel olmadığı sinyal yok uyarısı alırsınız. uydu ayarlarından tkgs kurulumu yaparsanız sorun kalmaz.

I Çevrimdışı

ilker345

Yeni Üye
2 Nis 2019
15
42
Merhabalar Arkadaşlar;
Aranıza bugün katıldım. 30 Mart 2019 tarihinde A101 çalışan arkadaşa rica ettim TOSHİBA 49L2863DAT ürün bulabilirsen alırım diye, sağolsun araştırmış 1 adet buldu cumartesi günü tv aldım pazartesi yetkili servis kurulumunu yaptı.Üründen memnun kaldım ancak benim şöyle bir problemim var ses kısıklığı 0-100 arasında istediğim ses performansı yok.20 seviyeleri ile 50 seviyeleri ses aynı geliyor bana 50 ile 80 aynı gibi yükseltiyorum yükselmiyor gibi. Acaba bir ayar gerekli midir ? Yardımlarınızı bekler mübarek miraç kandilinizi kutlarım.

Bu arada ürün bilgileri panel bilgisi nedir acaba ?

49L2863DAT
10122342 1902900764 VPAZ:20274160
SN: 8201869 900764

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Merhabalar Arkadaşlar;
Aranıza bugün katıldım. 30 Mart 2019 tarihinde A101 çalışan arkadaşa rica ettim TOSHİBA 49L2863DAT ürün bulabilirsen alırım diye, sağolsun araştırmış 1 adet buldu cumartesi günü tv aldım pazartesi yetkili servis kurulumunu yaptı.Üründen memnun kaldım ancak benim şöyle bir problemim var ses kısıklığı 0-100 arasında istediğim ses performansı yok.20 seviyeleri ile 50 seviyeleri ses aynı geliyor bana 50 ile 80 aynı gibi yükseltiyorum yükselmiyor gibi. Acaba bir ayar gerekli midir ? Yardımlarınızı bekler mübarek miraç kandilinizi kutlarım.

Bu arada ürün bilgileri panel bilgisi nedir acaba ?

49L2863DAT
10122342 1902900764 VPAZ:20274160
SN: 8201869 900764
lg ıps panel
yakında yazılım gelecek diye biliyorum, menü tuşuna basıp 4725 yapıp çıkan resmi paylaşırmısın

W Çevrimdışı

w_W_w

Yeni Üye
1 Nis 2019
9
37
OvpGl5.jpg

Panel konusunda yardımcı olabilirmisiniz

Geri
Üst Alt