Merhabalar,
Bu TV'yi Perşembe akşamı A101'den satın aldım. 2018 12. ay üretimi. Ayni akşam çağrı merkezini arayıp kayıt açtırdım. Bugün (cumartesi) öglen saatlerinde vestel servisi gelip ücretsiz olarak kurulumu gerçekleştirdi. Gayet ilgili davrandılar ve tüm sorularıma cevap aldım. Duvara monte icin kare bir aparat takıyorlar, tek seviye aşağı yukarı kademesi yok, ona da 50 TL istiyorlar taktırmadım. Kademeli aparat alarak sonra monte edeceğim. Şimdilik tv sehpasında duruyor. Salonumuzda gayet güzel durdu, izleme mesafesi 3 metrenin üzerinde.
İlk izlenimlerimi aktarayım;
Samsung VA panel. Panel konusunu takıntı yapmadim.
Görüntü kalitesi tatmin edici. Smart, youtube vs. gibi uygulamaları test etme imkanım olmadı çünkü evde internet kullanmıyorum, ileride alırsak o zaman deneriz.
Deneme amaçlı LG G4 ve Xiaomi marka telefonlarlar kablosuz bağlantı kurdum, iki telefon ekranını da sorunsuz olarak tv'ye aktardı. 1 TB harici harddisk bağladım, filmleri sorunsuz açtı. Tv menüsü kullanışlı, kolay şekilde istediginiz yere, istediginiz ayara ulaşabiliyorsunuz. Öğrenmesi kolay oldu yani..
Genel olarak, ailecek memnun kaldıgımız bir tv oldu. İyi akşamlar dilerim.