A101 TOSHİBA 49L2863DAT Ürün Ön İncelemesi

M Çevrimdışı

muallim1616

Aktif Üye
25 Eyl 2018
71
43
akdrhmz akdrhmz, taksitli olunca kaça geldi.. 1999 dan alabildin mi... ben alırsam tek çekim alcam..ücretsiz 3 taksit olayı var...

M Çevrimdışı

muallim1616

Aktif Üye
25 Eyl 2018
71
43
akdrhmz akdrhmz, 3 taksit fırsatı var. paraf ve bonusta.. 1999 u 3 e bölüyorlar... sen tek çekim al,bankaya faiz verme.. ayrıca senden ricam bi deneme imkanı olmadı dimi daha 49 inç toshıbayı, ayrıca askı aparatı ile asmaya gerek var mı kardeş,biz de iki erkek çocuk var.. devirirler mi tv yi.. :) servis bugün çağırsak gelir mi,nereyi arayacağız? çok soru sordum ama hakkını helal et

akdrhmz Çevrimdışı

akdrhmz 

Aktif Üye
25 Eyl 2018
71
36
valla hocam servisi aradım kurulum için içinde arızalı sorunlu çıkarsa sorun olmasın diye yarın gelecekler, kutu içinden askı aparatı çıkmıyormuş servis sordu konsol üzerine koyacağımı belirttim ben mağazadan servis numarası istedim verdiler ancak sitesi üzerinden size en yakın servis bilgisine ulaşabilirsiniz, konsolda kullanacağım ama Adem Helvacı Ado hocamın videosu vardı eğer bu tv içinde uygulanabiliyorsa bunu yapmayı planlıyorum ben =>

Son düzenleme:
M Çevrimdışı

muallim1616

Aktif Üye
25 Eyl 2018
71
43
akdrhmz akdrhmz, o plastik yanında ip var mı,nasıl yapcaz? askı aparatı sorusuna cevap vermedınız? servis askı aparatı ile geliyor mu.... vestel servisi geldiğinde ekstra ücret alıyormuş 30 tl mi ne...duvara asmak için mi yoksa askı aparatı mı getiriyormuş. bilen var mı? akdrhmz akdrhmz Adem Helvacı Ado Umut Barış Umut Barış
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@ikuru,43 inç ben de sordum 49 inç ile aynı dedi fiyatı 1999 tl 2 bin yani..daha önce kaçtı ki 43 inç I ikuru nedir bu farklı fiyat politikası beyler... Adem Helvacı Ado adem bey

I Çevrimdışı

ikuru

Yeni Üye
26 Eyl 2018
14
32
akdrhmz akdrhmz, o plastik yanında ip var mı,nasıl yapcaz? askı aparatı sorusuna cevap vermedınız? servis askı aparatı ile geliyor mu.... vestel servisi geldiğinde ekstra ücret alıyormuş 30 tl mi ne...duvara asmak için mi yoksa askı aparatı mı getiriyormuş. bilen var mı? akdrhmz akdrhmz Adem Helvacı Ado Umut Barış Umut Barış

@ikuru,43 inç ben de sordum 49 inç ile aynı dedi fiyatı 1999 tl 2 bin yani..daha önce kaçtı ki 43 inç I ikuru nedir bu farklı fiyat politikası beyler... Adem Helvacı Ado adem bey

13 Eylul aktuel katalogunda 1699 olarak gelmisti 43 inc. Dun aksam iki farkli a101e gittim ikisi de 1899 dedi. Hatta ben 1699’a gelmisti bu dedigimde biri tekrar kontrol etmek amacli iceri gidip listeye bakti, guncel fiyati 1899mus. Bu aksam is cikisi gidip 49 inc olani alacam artik

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,969

O aparat tv'nin arkasındaki duvara montaj aparatı için konulan vida deliklerine vida ile takılıyor.
Servis duvara montaj için ücret alır.
Standa, masaya kurulum ücretsiz benim bildiğim.

M Çevrimdışı

muallim1616

Aktif Üye
25 Eyl 2018
71
43
Umut Barış Umut Barış, 2000 az değil ama bu devirde.. hele ataması olmayan ve özelde çalışsan bir öğretmensen,sıkıntı çok.... heleki elinde 3d li anakartı olmayan veya pahalı olan bir lg varsa,elinde kalmışsa,araştırıcı oluyorsun malesef... ekonomik sıkıntı daha fazla azizim... Adem Helvacı Ado beyin azizim demesi hoş dimi?

toshıba 49L2863 de smart uygulaması yok mu toshıbanın, web tarayıcı yazıyor? Adem Helvacı Ado Umut Barış Umut Barış

Son düzenleme:
Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,969
Umut Barış Umut Barış, 2000 az değil ama bu devirde.. hele ataması olmayan ve özelde çalışsan bir öğretmensen,sıkıntı çok.... heleki elinde 3d li anakartı olmayan veya pahalı olan bir lg varsa,elinde kalmışsa,araştırıcı oluyorsun malesef... ekonomik sıkıntı daha fazla azizim... Adem Helvacı Ado beyin azizim demesi hoş dimi?

Dövize çevirince çok fazla bir miktar etmiyor maalesef ve teknolojiyi ithal ediyoruz. (Marka yerli de olsa.)
Yaklaşık 330 Dolar ediyor, o da giriş seviye ürünlere denk geliyor.
Vaktiniz varsa Teknosa, MediaMarkt, Bimeks gibi mağazalara gidip görün derim.
Vestel grubundaki ürünlere göre bence Toshiba televizyonlar bir tık daha iyi gibi.
Gözümle görmedim ama öyle bir algı yarattı bende.

M Çevrimdışı

muallim1616

Aktif Üye
25 Eyl 2018
71
43
halkbank tan kredi kartı ile tv alacak olanlar nakiti yoksa havaya faiz vermesin...nakit en güzeli.. ama yoksa?
Kampanya Detayları paraf..
  • 1-30 EYLÜL 2018 tarihleri arasında taksit yasağı olan sektörler dışındaki diğer sektörlerden yapılacak 100 TL ve 10.000 TL arasındaki peşin işlemler ücretsiz, faizsiz 3 taksite bölünecektir.
  • Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce KAZAN yazıp 3404‘e SMS gönderilmesi gerekmektedir. Kampanya katılım SMS’i bankada kayıtlı cep telefonu numarasından gönderilmelidir.
  • Taksit yasaklı sektörler: Kuyum, telekomünikasyon, doğrudan pazarlama ile ilgili harcamalar, yurt dışında yapılan harcamalar ve yemek, gıda, alkollü içecek, akaryakıt, kozmetik, ofis malzemeleri ile hediye kart, hediye çeki ve benzeri şekillerde herhangi somut bir mal veya hizmeti içermeyen ürünlerin alımlarında taksit uygulanmaz.

Mesuti Çevrimdışı

Mesuti

Yeni Üye
25 Eyl 2018
21
48
Toshiba.jpg

Adem Helvacı Ado abi bu ürünün paneli Ips mi Va mı ?
A101 e gelmiş alayım istiyorum.
Bilgilendirirmisin.

M Çevrimdışı

muallim1616

Aktif Üye
25 Eyl 2018
71
43
49-inc-bursa-27.09.1839f448db1ed54a66.jpg
dikkaldirim-toshiba-49-inc-bursa.jpg

bu iki ürün de va panel mi? aynı seri mi? Adem Helvacı Ado adem bey hdr yoksa 4k değilse bu ürün alınmaz demiş yukarıda biri,siz ne diyorsunuz?acil bir cevap yazar mısınız? Umut Barış Umut Barış bey siz de yorum bekliyorum...

Geri
Üst Alt