akdrhmz, o plastik yanında ip var mı,nasıl yapcaz? askı aparatı sorusuna cevap vermedınız? servis askı aparatı ile geliyor mu.... vestel servisi geldiğinde ekstra ücret alıyormuş 30 tl mi ne...duvara asmak için mi yoksa askı aparatı mı getiriyormuş. bilen var mı? akdrhmz Ado Umut Barış
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
@ikuru,43 inç ben de sordum 49 inç ile aynı dedi fiyatı 1999 tl 2 bin yani..daha önce kaçtı ki 43 inç I ikuru nedir bu farklı fiyat politikası beyler... Ado adem bey
akdrhmz, o plastik yanında ip var mı,nasıl yapcaz? askı aparatı sorusuna cevap vermedınız? servis askı aparatı ile geliyor mu.... vestel servisi geldiğinde ekstra ücret alıyormuş 30 tl mi ne...duvara asmak için mi yoksa askı aparatı mı getiriyormuş. bilen var mı? akdrhmz Ado Umut Barış
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
@ikuru,43 inç ben de sordum 49 inç ile aynı dedi fiyatı 1999 tl 2 bin yani..daha önce kaçtı ki 43 inç I ikuru nedir bu farklı fiyat politikası beyler... Ado adem bey
Ado, hadi yaa va panel siz önermiyordunuz dimi?bi link atar mısın tekrar artısı eksisi.. azizim.. amva+ panel mi bu va dediğiniz mb211s
Umut Barış, 2000 az değil ama bu devirde.. hele ataması olmayan ve özelde çalışsan bir öğretmensen,sıkıntı çok.... heleki elinde 3d li anakartı olmayan veya pahalı olan bir lg varsa,elinde kalmışsa,araştırıcı oluyorsun malesef... ekonomik sıkıntı daha fazla azizim... Ado beyin azizim demesi hoş dimi?