A101 TOSHİBA 49L2863DAT Ürün Ön İncelemesi

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Helvacı Ado, merhaba.. 31 mayıs 2018 de verilen bu ürün 27 eylül 2018 de A 101 de verilecek olan ürünle aynı mı? alanlar memnun mu? panel lg ıps mi? ıps panelin diğerlerine göre avantajı nedir? Değerli admin,bir de sizden şunu rica edeceğim,
LG 49LK5900PLA.APDZ 49" 124 Ekran Full HD LED TV mi yoksa A 101 DE satılan TOSHIBA 49L2963DAT mı tercih edilmeli,,,lg ye o kadar para vermeye değer mi? AMAZON TÜRKİYE DE bu ürün lg lk5900pla bakın ne kadar,inanamayacaksınız ama bunda bir bit yeniği olmasın azizim... kararsız kaldık,hangi tv yi alsak diye.. lg 3d li tv var bende anakartı bozuk,yaptıramadım,panel sağlam ama hacı.. napabiliriz? tv konusunda ve arızalı ürünüm konusunda yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum... ip tv, pes 2013 olarak daha çok kullanacağım.. laptop u yansıtacağım....fazla bir beklentim yok.. iyi günler Adem Helvacı Ado

Enerji verimliliği, ses gücü, wcg konusunda TOSHİBA baskın gelir
HDR konusunda TOSHİBA LG den eksik kalır, Bu üretimin ilk kapmanyadan farkı yok, tek fark size IPS mi yoksa VA mı panel geleceği belli değil o biraz muamma olması nedeniyle eksi puan alır benden.

akdrhmz Çevrimdışı

akdrhmz 

Aktif Üye
25 Eyl 2018
71
36
HDR konusunda TOSHİBA LG den eksik kalır, Bu üretimin ilk kapmanyadan farkı yok, tek fark size IPS mi yoksa VA mı panel geleceği belli değil o biraz muamma olması nedeniyle eksi puan alır benden.
peki hocam cahilliğimi mağzur görün ama IPS mi VA panel mi tavsiye edilir ve hangisi olduğunu nereden öğrenebiliriz?

M Çevrimdışı

muallim1616

Aktif Üye
25 Eyl 2018
71
43
PEK
PEKİ 800 LİRA FAZLA VERİP HDR İÇİN LG Yİ TERCİH EDER MİYDİNİZ? AYRICA ANAKART ARIZALI 3D Lİ TV İÇİN NE YAPMAMI ÖNERİRSİNİZ? PNEL SAĞLAM,LG LX6500 ANAKART BULAMIYORUZ,BULSAKTA GARANTİ VERMİYORLAR 400-500 PARA İSTİYORLAR VE BENDE YENİ TV BAKMAYA YÖNELDİM,PERŞEMBEYE KADAR KARAR VERMELİYİM* YARDIMMMMM Adem Helvacı Ado

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
PEK
PEKİ 800 LİRA FAZLA VERİP HDR İÇİN LG Yİ TERCİH EDER MİYDİNİZ? AYRICA ANAKART ARIZALI 3D Lİ TV İÇİN NE YAPMAMI ÖNERİRSİNİZ? PNEL SAĞLAM,LG LX6500 ANAKART BULAMIYORUZ,BULSAKTA GARANTİ VERMİYORLAR 400-500 PARA İSTİYORLAR VE BENDE YENİ TV BAKMAYA YÖNELDİM,PERŞEMBEYE KADAR KARAR VERMELİYİM* YARDIMMMMM Adem Helvacı Ado

Bana alırsa devletin verdiği haklardan çok çabuk vazgeçiyorsunuz.

Eğer LG tv nizin anakartını bulamıyorsa servis, yasal olarak 4 seçimlik hakkınız devreye girer.

Sıfırdan en baştan bütün parasını kendiniz vererek yeni bir tv alacağınıza, kanunda belirtildiği doğrultuda size yeni ürün verip, eski ürünü alıp aradaki farkı sizden almaları gerekir, böylece elinizdeki eski tvyi de değerlendirmiş olursunuz.

Ayrıca hatırlatmak isterim ki, fark bedeli eski tv nin arızasına göre belirlenir, yani eski tv nizin paneli sağlam olduğu için ödemeniz gereken fark da daha düşük olur :ok

''Uğraşamam bunlarla'' derseniz, LG markalı LG panelli tv ye 800 fazla ödemek yerine X markalı LG panelli bir tv ye 800 daha az ödemek bana dah amakul gelir. (Kişisel görüşümdür)

namikreis Çevrimdışı

namikreis

Aktif Üye
25 Eyl 2018
51
42
PEK
ben de paneli kirik nexon 49 inch war anakarti isinizi gorurse yollayabilirim. 49NX600 kodu

M Çevrimdışı

muallim1616

Aktif Üye
25 Eyl 2018
71
43
Bana alırsa devletin verdiği haklardan çok çabuk vazgeçiyorsunuz.

Eğer LG tv nizin anakartını bulamıyorsa servis, yasal olarak 4 seçimlik hakkınız devreye girer.

Sıfırdan en baştan bütün parasını kendiniz vererek yeni bir tv alacağınıza, kanunda belirtildiği doğrultuda size yeni ürün verip, eski ürünü alıp aradaki farkı sizden almaları gerekir, böylece elinizdeki eski tvyi de değerlendirmiş olursunuz.

Ayrıca hatırlatmak isterim ki, fark bedeli eski tv nin arızasına göre belirlenir, yani eski tv nizin paneli sağlam olduğu için ödemeniz gereken fark da daha düşük olur :ok

''Uğraşamam bunlarla'' derseniz, LG markalı LG panelli tv ye 800 fazla ödemek yerine X markalı LG panelli bir tv ye 800 daha az ödemek bana dah amakul gelir. (Kişisel görüşümdür)
4 seçimlik haktan diğer üçünü anlamadım Adem Helvacı Ado bey................. bir anakarta tv parası istiyor serefsizlr.... lx6500 anakart bulabilirim diyene paneli gönderebilirim... izmir de bile yapamadılar,istanbul da var mıdır? bursa da zaten yok...olsa da adam 500 li,ra istiyor ve garanti veremem diyor..ALLAH İNSAF VERSİN... HANGİ ARA BİZ BU HALE GELDİK,MİLLET YOLMA PEŞİNDE.. AHİRET VAR,BEYLER ESNAFLAR.... :(
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben de paneli kirik nexon 49 inch war anakarti isinizi gorurse yollayabilirim. 49NX600 k

OLACAĞINI SANMIYORUM 42 İNÇ... VE BİR DE MARKADAN MARKAYA DEĞİŞİYOR ANKARTLAR.... BİLGİM YOK.. @Ado BEY BİLİR....

M Çevrimdışı

muallim1616

Aktif Üye
25 Eyl 2018
71
43
Umut Barış Umut Barış, bu a101 de yarın satılacak toshıba sizce lg ıps panel midir? va olsa ne gibi sıkıntılar olabilir? daha önceden a 101 den alan yok mu arkadaş,bizi bir bilgilendirse...yoksa 2.800 e lg alacağım.. paramız cebimizde kalsın,çay kahve ısmarlarız yemek de olur :) alan veya bilen cevaplasın,lütfen.. adem bey de bu konuda ne çıkacağını bilmiyorsa biz zaten bilemeyiz,onun gibi anlayışlı moderatör görmedim...çoğu cevap bile vermiyor,teşekkürler Adem Helvacı Ado adem bey

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,969
Umut Barış Umut Barış, bu a101 de yarın satılacak toshıba sizce lg ıps panel midir? va olsa ne gibi sıkıntılar olabilir? daha önceden a 101 den alan yok mu arkadaş,bizi bir bilgilendirse...yoksa 2.800 e lg alacağım.. paramız cebimizde kalsın,çay kahve ısmarlarız yemek de olur :) alan veya bilen cevaplasın,lütfen.. adem bey de bu konuda ne çıkacağını bilmiyorsa biz zaten bilemeyiz,onun gibi anlayışlı moderatör görmedim...çoğu cevap bile vermiyor,teşekkürler Adem Helvacı Ado adem bey

Merhaba. Konu başında söylediğine göre üretimde karma panele geçmişler. VA da çıkabilir, IPS' de.
VA panel açı duyarlılığına sahiptir, belli bir açıdan sonra renkler size soluk görünebilir. VA panel hareketli sahnelerde iyi iş çıkarır.
IPS panel geniş açılardan izlenebilir. VA gibi açı duyarlılığı yoktur, renkler VA'ya göre daha iyidir.
Hareketli sahnelerde VA kadar iyi iş çıkaramaz.

Siz alacağınız ürünün kutusunun yan tarafında yazan S/N, VPAZ kodlarını burada Adem Helvacı Ado ya sorun o size söyler hangi panel var diye.

M Çevrimdışı

muallim1616

Aktif Üye
25 Eyl 2018
71
43
Umut Barış Umut Barış, aldıktan sonra kodu yazsak ne olur? o anda mağazada görüp sorabilme imkanı olsa,almadan daha iyi olurdu? telefon alma imkanı var mı Adem Helvacı Ado adem bey

Son düzenleme:
Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,969
Umut Barış Umut Barış, aldıktan sonra kodu yazsak ne olur? o anda mağazada görüp sorabilme imkanı olsa,almadan daha iyi olurdu?

Aldıktan sonra iş işten geçmiş olur.
VA panel beklentilerinize uygundur atıyorum kutudan IPS çıkar.
Zaten 2 tür panel var, VA ve IPS.

LG tv alırsanız paneli yüksek ihtimalle IPS olacak. (Eğer içindeki panel LG ise.)

M Çevrimdışı

muallim1616

Aktif Üye
25 Eyl 2018
71
43
Umut Barış Umut Barış, ya umut kardeşim adem bey yoğun galiba heralde yarın ki a101 deki ürünü alsam mı acaba,hiç alan yok mu,nasıl a101 tavsiyesi konu başlığı anlamadım,mayıs ayında da a101 vermiş bu üründen... ön inceleme yapan bir video da bulamaadım tam olarak... bilemedim şimdi ne yapsam?

akdrhmz Çevrimdışı

akdrhmz 

Aktif Üye
25 Eyl 2018
71
36
hocam bende yarın aynı üründen alacağım artık şansımıza ne çıkarsa olacak biraz.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,969
Umut Barış Umut Barış, ya umut kardeşim adem bey yoğun galiba heralde yarın ki a101 deki ürünü alsam mı acaba,hiç alan yok mu,nasıl a101 tavsiyesi konu başlığı anlamadım,mayıs ayında da a101 vermiş bu üründen... ön inceleme yapan bir video da bulamaadım tam olarak... bilemedim şimdi ne yapsam?

Konunun ilk sayfalarında video var.
Siz ürün şubeye geldiyse kutunun yan tarafındaki VPAZ, S/N yazan kısmın fotoğrafını atın, cevaplarız.
Ürünler şubeye erkenden de gelebiliyor.

Geri
Üst Alt