Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Ado, merhaba.. 31 mayıs 2018 de verilen bu ürün 27 eylül 2018 de A 101 de verilecek olan ürünle aynı mı?Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.alanlar memnun mu? panel lg ıps mi? ıps panelin diğerlerine göre avantajı nedir? Değerli admin,bir de sizden şunu rica edeceğim,
LG 49LK5900PLA.APDZ 49" 124 Ekran Full HD LED TV mi yoksa A 101 DE satılan TOSHIBA 49L2963DAT mı tercih edilmeli,,,lg ye o kadar para vermeye değer mi? AMAZON TÜRKİYE DE bu ürün lg lk5900pla bakın ne kadar,inanamayacaksınız ama bunda bir bit yeniği olmasın azizim... kararsız kaldık,hangi tv yi alsak diye.. lg 3d li tv var bende anakartı bozuk,yaptıramadım,panel sağlam ama hacı.. napabiliriz? tv konusunda ve arızalı ürünüm konusunda yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum... ip tv, pes 2013 olarak daha çok kullanacağım.. laptop u yansıtacağım....fazla bir beklentim yok.. iyi günler Ado
Enerji verimliliği, ses gücü, wcg konusunda TOSHİBA baskın gelir
HDR konusunda TOSHİBA LG den eksik kalır, Bu üretimin ilk kapmanyadan farkı yok, tek fark size IPS mi yoksa VA mı panel geleceği belli değil o biraz muamma olması nedeniyle eksi puan alır benden.