- 23 Kas 2017
- 20,969
depoda kalmış ürün olamaz, kutuda 2018 7. ayda üretilmiş olduğu yazıyor.
Öyle yazıyorsa doğrudur.
depoda kalmış ürün olamaz, kutuda 2018 7. ayda üretilmiş olduğu yazıyor.
Geçmiş olsun, her şeyde bir hayır vardır sıkmayın caınızı. Bu arada bu TV ile ilgili bir kaç görsel ve video aldım, ilk forsatta yüklemeye çalışacağımServis kurmak icin bugün eve geldi fakat ekran kırık çıktı iade veya değişim verdiler.Okadar tereddüt ile aldığımız ürün bizede yar olmadı
Bence de aldığı paranın hakkını verecek bir ürünGüzel televizyon bence.
bütçe dolayısıyla fhd smart tv arıyordum. malum yeni yasaya göre elektronik eşyalarda 3 taksit sınırlandırması geldi. kalburüstü tv lerin ortalama 2000 tl civarında olması ve 3 taksit sınırlandırması canımı sıkıyordu. bu tv den açıkcası 2 eylül'de haberim oldu. 6+3 taksit imkanı olması 49" ve fhd smart olması beni cezbetti. bu siteden de olumlu yorumlar okumam sonucu dün itibariyle tv'yi aldım. servis gün içinde kurulum için gelecek. içime sinerek aldığım bir ürün oldu umarım beni yanıltmaz. ayrıca;
Ado hocam ben bu tv'den iptv yayını izleyebilir miyim acaba?
Hocam nerden aldınız sözde A101 genel merkezde çalışan arkadaşa sordum stoklarda hic yok dediherhangi bir ücret ödeniyor mu iptv uygulamalarına.
ayrıca; bu tv ile arada online olarak ps4 oynayacağım, gecikme sorunu olur mu?
Hayırlısı olsun azizim, IPTV konumuz var rica etsem göz ataramısınızbütçe dolayısıyla fhd smart tv arıyordum. malum yeni yasaya göre elektronik eşyalarda 3 taksit sınırlandırması geldi. kalburüstü tv lerin ortalama 2000 tl civarında olması ve 3 taksit sınırlandırması canımı sıkıyordu. bu tv den açıkcası 2 eylül'de haberim oldu. 6+3 taksit imkanı olması 49" ve fhd smart olması beni cezbetti. bu siteden de olumlu yorumlar okumam sonucu dün itibariyle tv'yi aldım. servis gün içinde kurulum için gelecek. içime sinerek aldığım bir ürün oldu umarım beni yanıltmaz. ayrıca;
Ado hocam ben bu tv'den iptv yayını izleyebilir miyim acaba?
teşekkür ederim. Hemen bakıyorumHayırlısı olsun azizim, IPTV konumuz var rica etsem göz ataramısınız