Anlayamadım kardeşim?Smart özelliğinde bulamadım proğram yüklemeyi hocam. nasıl yapabilirim onu
Şöyle abi. İptv satın almıştım. Bu tv’de ssiptv programını kullanarak dosyayı yükledim(youtube’da ssiptv nasıl yüklenir seklinde videoları izleyip) lakin herhangi bi r kanala girmek istediğimde siyah ekran oluyor ve izleyemiyorum yayını. Nerde hata yapıyorumAnlayamadım kardeşim?
İncelermisiniz rica etsemŞöyle abi. İptv satın almıştım. Bu tv’de ssiptv programını kullanarak dosyayı yükledim(youtube’da ssiptv nasıl yüklenir seklinde videoları izleyip) lakin herhangi bi r kanala girmek istediğimde siyah ekran oluyor ve izleyemiyorum yayını. Nerde hata yapıyorum
Şöyle abi. İptv satın almıştım. Bu tv’de ssiptv programını kullanarak dosyayı yükledim(youtube’da ssiptv nasıl yüklenir seklinde videoları izleyip) lakin herhangi bi r kanala girmek istediğimde siyah ekran oluyor ve izleyemiyorum yayını. Nerde hata yapıyorum
internet hızım 35mbit,İnternet hızınız en az 16 megabit olmalı tvnizden internet hız testi yapın sonuca göre karar verilebilir
N nedved55, hiziniz 35 ama tv'niz bu hizin nekadarini kullanabiliyor arkadaslar onu sormus
Tv uzerinden hiz testi yapiniz.
TV den memnun musunuz ben de almayı düşünüyorumKardeşim bende bu tvden aldım dün kurulumunu yaptım. İp tv izlemek istiyorum bende. Bu konu hakkında detaylı bilgi bekliyorum sizlerden yardımcı olurmusunuz.
Dün yapıldı kurulumu 1saat falan izleyebildim. Fazla kurcalayamadım zaten. Pekte kurcalamam ip tv izlemek istiyorum sadece o işi çözmem lazım.
Ama genel olarak memnunum görüntü ses kanal geçişleri iyi. Samsung 49mu 7400vardı çocuk kırdı. Çok büyük zamlar gelmiş. Üzerine bunu alabildim. Pek bir fark göremedim mutluyum yani. Bu kadar beklemiyordum tavsiye ederim.
Dün yapıldı kurulumu 1saat falan izleyebildim. Fazla kurcalayamadım zaten. Pekte kurcalamam ip tv izlemek istiyorum sadece o işi çözmem lazım.
Ama genel olarak memnunum görüntü ses kanal geçişleri iyi. Samsung 49mu 7400vardı çocuk kırdı. Çok büyük zamlar gelmiş. Üzerine bunu alabildim. Pek bir fark göremedim mutluyum yani. Bu kadar beklemiyordum tavsiye ederim.
Teşekkür ederimDün yapıldı kurulumu 1saat falan izleyebildim. Fazla kurcalayamadım zaten. Pekte kurcalamam ip tv izlemek istiyorum sadece o işi çözmem lazım.