A101 21 Ocak Satışı ONVO OV42250 Android Smart Uydulu 42'' FHD TV 1999TL

Merhabalar. Ben bu ürünü satın aldım ama HD Netflix sorunu yaşıyorum. Ne yaptıysam Netflix HD olmadı nasıl çözebilirim acaba.

Merhabalar. Ben bu ürünü satın aldım ama HD Netflix sorunu yaşıyorum. Ne yaptıysam Netflix HD olmadı nasıl çözebilirim acaba.
TV den hız testi yaparmısınız rica etsem. Sonucu da yazın lütfen.

Bu arada ürünü paketledim dostlar. Artık üzerinde herhangi bir test yapamam. Üreticiye iadesini yaptım @teraspy abim :ok

WhatsApp-Image-2021-01-29-at-11.24.26.jpg

@Adem Helvacı bu şekilde abi. Firma internet ve hesap sorunu olabilir diyor Netflix ise onay sürecinden geçmiş bir cihaz değil diyor. Çözemedim nasıl halledeceğimi.

Bu üründeki Netflix lisanslı değil büyük ihtimalle.
Bence de öyle ama firma ile iletişime geçtiğimde böyle bir sorun olmadığını hesap ve ya internet bağlantısında sorun vardır diyorlar. Sanırım çok bilgi sahibi değiller bu konuda.

Bence de öyle ama firma ile iletişime geçtiğimde böyle bir sorun olmadığını hesap ve ya internet bağlantısında sorun vardır diyorlar. Sanırım çok bilgi sahibi değiller bu konuda.
Hızın çok kötü bu arada. Bu hıza yüksek kalite açmaz zaten.

WhatsApp-Image-2021-01-29-at-11.24.26.jpg

@Adem Helvacı bu şekilde abi. Firma internet ve hesap sorunu olabilir diyor Netflix ise onay sürecinden geçmiş bir cihaz değil diyor. Çözemedim nasıl halledeceğimi.
Bu hız ile otomatik 460 seviyesinde yayın alırsınız. bende tv den 6mbit var 720 veriyor ancak.

Netflix ile iletişime geçip konuyu danıştım. Onvo markasının onay sürecinden geçmediğini, cihaza Andorid tabanlı bir Netflix APK'sı kurulduğunu (Smart TV sürümü olması gerekliymiş), bu nedenle HD görüntü almanın imkansız olduğunu belirttiler. L1 sertifikası ile ilgili bir sorun sanırım. Çözümü bilgisayardan film-diziyi açarak miracast ile yansıtma ile kendi çapımda çözdüm ama bu çok saçma bu kadar para verdiğimiz bir cihazın HD Netflix desteklemesi, lisanslanması gerekli bence. @Adem Helvacı bu durumu yetkililerine sorma şansın var mı?

Netflix ile iletişime geçip konuyu danıştım. Onvo markasının onay sürecinden geçmediğini, cihaza Andorid tabanlı bir Netflix APK'sı kurulduğunu (Smart TV sürümü olması gerekliymiş), bu nedenle HD görüntü almanın imkansız olduğunu belirttiler. L1 sertifikası ile ilgili bir sorun sanırım. Çözümü bilgisayardan film-diziyi açarak miracast ile yansıtma ile kendi çapımda çözdüm ama bu çok saçma bu kadar para verdiğimiz bir cihazın HD Netflix desteklemesi, lisanslanması gerekli bence. @Adem Helvacı bu durumu yetkililerine sorma şansın var mı?
Aynı fikirdeyim Netflix Lisanslı değil neyazıkki

Ben şahsen Müşteri Hizmetlerini aramıştım lisanslı demişlerdi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tv'ye
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
programını kurup Security Level kaç bakar mısınız?

IMG_20210129_200908.jpg

Son düzenleme:
49LL2A63DT hangi panel tipini taşıdığını öğrenebilir miyim VA diye tahmin ediyorum ama emin değilim @Adem Helvacı

Geri
Üst Alt