T
TugrulBey55
Yeni Üye
- 29 Ocak 2021
- 10
- 29
Merhabalar. Ben bu ürünü satın aldım ama HD Netflix sorunu yaşıyorum. Ne yaptıysam Netflix HD olmadı nasıl çözebilirim acaba.
TV den hız testi yaparmısınız rica etsem. Sonucu da yazın lütfen.Merhabalar. Ben bu ürünü satın aldım ama HD Netflix sorunu yaşıyorum. Ne yaptıysam Netflix HD olmadı nasıl çözebilirim acaba.
Bu üründeki Netflix lisanslı değil büyük ihtimalle.
Adem Helvacı bu şekilde abi. Firma internet ve hesap sorunu olabilir diyor Netflix ise onay sürecinden geçmiş bir cihaz değil diyor. Çözemedim nasıl halledeceğimi.
Bence de öyle ama firma ile iletişime geçtiğimde böyle bir sorun olmadığını hesap ve ya internet bağlantısında sorun vardır diyorlar. Sanırım çok bilgi sahibi değiller bu konuda.Bu üründeki Netflix lisanslı değil büyük ihtimalle.
Hızın çok kötü bu arada. Bu hıza yüksek kalite açmaz zaten.Bence de öyle ama firma ile iletişime geçtiğimde böyle bir sorun olmadığını hesap ve ya internet bağlantısında sorun vardır diyorlar. Sanırım çok bilgi sahibi değiller bu konuda.
Oradaki değer MB cinsinden yani 25mbit hız alıyorum 1080 ve 2k da donma yapmıyor. 2k da bazen donuyor ama.Hızın çok kötü bu arada. Bu hıza yüksek kalite açmaz zaten.
Bu hız ile otomatik 460 seviyesinde yayın alırsınız. bende tv den 6mbit var 720 veriyor ancak.
Adem Helvacı bu şekilde abi. Firma internet ve hesap sorunu olabilir diyor Netflix ise onay sürecinden geçmiş bir cihaz değil diyor. Çözemedim nasıl halledeceğimi.
Bu hız ile otomatik 460 seviyesinde yayın alırsınız. bende tv den 6mbit var 720 veriyor ancak.
Aynı fikirdeyim Netflix Lisanslı değil neyazıkkiNetflix ile iletişime geçip konuyu danıştım. Onvo markasının onay sürecinden geçmediğini, cihaza Andorid tabanlı bir Netflix APK'sı kurulduğunu (Smart TV sürümü olması gerekliymiş), bu nedenle HD görüntü almanın imkansız olduğunu belirttiler. L1 sertifikası ile ilgili bir sorun sanırım. Çözümü bilgisayardan film-diziyi açarak miracast ile yansıtma ile kendi çapımda çözdüm ama bu çok saçma bu kadar para verdiğimiz bir cihazın HD Netflix desteklemesi, lisanslanması gerekli bence. Adem Helvacı bu durumu yetkililerine sorma şansın var mı?
Ben şahsen Müşteri Hizmetlerini aramıştım lisanslı demişlerdi.Aynı fikirdeyim Netflix Lisanslı değil neyazıkki
Netflix ile iletişime geçip konuyu danıştım. Onvo markasının onay sürecinden geçmediğini, cihaza Andorid tabanlı bir Netflix APK'sı kurulduğunu (Smart TV sürümü olması gerekliymiş), bu nedenle HD görüntü almanın imkansız olduğunu belirttiler. L1 sertifikası ile ilgili bir sorun sanırım. Çözümü bilgisayardan film-diziyi açarak miracast ile yansıtma ile kendi çapımda çözdüm ama bu çok saçma bu kadar para verdiğimiz bir cihazın HD Netflix desteklemesi, lisanslanması gerekli bence. Adem Helvacı bu durumu yetkililerine sorma şansın var mı?
Tv'yeAynı fikirdeyim Netflix Lisanslı değil neyazıkki