7,5 büyüklüğünde deprem

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sota
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    deprem
zahmet olmazsa yazılımı paylasırmısın emmı.

zahmet olmazsa yazılımı paylasırmısın emmı.
Paylaşırım tabii,ne zahmeti.verileri Kandilli'den alıyor,direk deprem sayfası geliyor,tıklama yok apk çalıştığında depremler geliyor karşına.İnan bizde adet oldu,her sabah telefonun sesini açıp,ardından tıklıyorum mutlaka.
Bir ara bakayım,bulamazsam telefondan alayım paylaşayım :ok

Rasathane google play'de var android 4.0.4'e desteği yok malesef maxiplus5'e kurardım gm5p de var Buca depreminde kalkmadım 30 ekim 2020 de kinde kuplarım 3 kat üstüstü dizili olmasına rağmen dökülmediler bile maşAllah.

Rasathane google play'de var android 4.0.4'e desteği yok malesef maxiplus5'e kurardım gm5p de var Buca depreminde kalkmadım 30 ekim 2020 de kinde kuplarım 3 kat üstüstü dizili olmasına rağmen dökülmediler bile maşAllah.
Benim derlediğim android 4 en az,eski samsung telefonda var kullanıyordum orada da,ama 4.0.4 denemek lazım :ok
(şimdilerde o samsung telefonu navigasyon olarak kullanıyorum :) )

Benim derlediğim android 4 en az,eski samsung telefonda var kullanıyordum orada da,ama 4.0.4 denemek lazım :ok
(şimdilerde o samsung telefonu navigasyon olarak kullanıyorum :) )
burn-in uygulaması kuruldu ona pink nois ile güzel uyunuyor... samsung gt-s5360 emekli oldu...

Screenshot_2023-02-18-02-46-11.png

Bunda çalışıyor deprem.apk :ok

teşekkürler.

Gece 10 dakikada üç deprem, 7 üstü. Doğruysa bu nasıl iş 😳

6BCD4614-399A-48DA-8265-5B3EF5F535EF.jpg

Bunlar eski sanırım.saat daha 03:30 oldu şimdi.

Yok üstat. O geceye ait. Gece ekran görüntüsü almışlar. Twiter da konuşuluyor. Ertesi gün de öğlen iki deprem görünüyor.

Geri
Üst Alt