C
confickerbelasi
Yasaklı Üye
- 27 Eyl 2021
- 677
- 47
geçmiş olsun hala tarım arazilerine binalar yapıyorlar hemde artçılar sürerken...
Çevremde bir çok kişi deprem yardımını henüz alamadı.Ben kendimce Adıyaman'ın ve biz kamu çalışanlarının ne olacağını öngöremediğimden ve devlet de ne ölene ne de kalana pek sahip çıkmadığından, kendi yolumuzu kendimiz çizelim dedik ve Isparta'ya tayin istedik. Herşey o kadar karışık ve bulanık ki, evlerimizin hasar durumu bile net değil. 4 bloklu sitede, bizim bloğa orta, diğerlerine az hasarlı demişler, ki bizimki temel olarak en saglamı ve dışarıdan en az hasarlı duran bina. C bloğun hasar resmi başka bir mahalledeki binaya ait, sürekli depremler olup evlerin hasar durumları bile değişebiliyorken, bunlar bir an önce bir şekilde hasar tespiti yapıp konuyu kapatma derdinde. Üzerinden 50 gün geçti ama devletten henüz hiçbir maddi destek de görmedik, vs, vs, vs....
Bu arada, Isparta 'da ikamet eden arkadaşımız varmı?
uzaydan elektrik direği boyunda titanyum kazık fırlatıyorlar ülkemizdeki fay hatlarına! tam polemiklik muz orta açmışssın hocam vurmadan edemedim affet
Kesinlikle katılıyorum,tekrar geçmiş olsun.99 depreminde Avcılar'da yakalanmıştı kız kardeşlerim, kaç yıl geçti Dr. yardımı almasına rağmen küçük bir gürültüde bile hemen "deprem oluyor" diyor maalesef,ama İzmir'e de gelmek istemiyorlar.Hele şükür internet geldide siteye girebildik..bizlere para veya gıda değil psikolojik destek lazım 60 gün olacak halen ilk gün gibi hissediyoruz
işte söylemek istediğim bu..tamam para gıdada önemli ama en büyük sorun psikolojik destek görememek..çok şükür 1 inci derece kaybım yok ama 2 ci derece çok..eğer psikolojik destek olmassa intiharlar başlar yakındaKesinlikle katılıyorum,tekrar geçmiş olsun.99 depreminde Avcılar'da yakalanmıştı kız kardeşlerim, kaç yıl geçti Dr. yardımı almasına rağmen küçük bir gürültüde bile hemen "deprem oluyor" diyor maalesef,ama İzmir'e de gelmek istemiyorlar.
Geçmiş olsun.Hele şükür internet geldide siteye girebildik..bizlere para veya gıda değil psikolojik destek lazım 60 gün olacak halen ilk gün gibi hissediyoruz
Hocam tekrardan hoşgeldin.Hele şükür internet geldide siteye girebildik..bizlere para veya gıda değil psikolojik destek lazım 60 gün olacak halen ilk gün gibi hissediyoruz