7,5 büyüklüğünde deprem

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sota
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    deprem
Adana geçmiş olsun umarım herkes iyidir.

21deb78f-727f-421b-9110-4ea6cf17a012.jpg

Alt komşumla telefonda konuşuyorken yakalandık. :rant
Çok şükür iyiyiz sıkıntımız yok ama huzur kalmadı.

2004 mü ne? izmir de deprem fırtınası olmuştu çoğunda takografçıda pc başında müşteri ile ilgilenirken oluyordu vatandaş tırsıyor ben hiç umursamadan ehliyetine işleme devam ediyordum Şanlıurfa'da askerken taburda yangın çıkışında oturup sigara içerken deprem olmuştu 6 kişi idik kalkmadık bile yıl 98 filan 30 ekim 2020 de evde mutfakta idim binayı dinledim ses olmayınca dışarı bile çıkmadım artık alışıyor insan ...

Artçılar 1 yıl devam edecek diyorlardı,dikkatli olmakta fayda var

1 yıldan uzun sürer beton dökülmez bu şartlarda sıva bile yapılmaz çelik yapılara geçmek mantıklı olur...

Maşallah hiç boşumuz yok. Hergün sallanmaya devam ediyoruz.

Saat 12:19'de 5.0 siddetinde Maraş merkezli deprem oldu. Çevre illerde de hissedildi.

Maşallah hiç boşumuz yok. Hergün sallanmaya devam ediyoruz.

Saat 12:19'de 5.0 siddetinde Maraş merkezli deprem oldu. Çevre illerde de hissedildi.
Çok geçmiş olsun CNN kanalinda canlı yayını veriyor

Geçmiş olsun,bu sene ülkenin bir çok yeri sallanıyor.Daha önce hiç bu kadar sık deprem olmazdı.:alala

Geçmiş olsun,bu sene ülkenin bir çok yeri sallanıyor.Daha önce hiç bu kadar sık deprem olmazdı.:alala
uzaydan elektrik direği boyunda titanyum kazık fırlatıyorlar ülkemizdeki fay hatlarına! tam polemiklik muz orta açmışssın hocam vurmadan edemedim affet:tara

Geri
Üst Alt