Hımm, ben kalktığımda göremedim 7.9 Kandiilide, caylakpenguen uyandırmıştı "dayı kalk deprem oldu" diye.Yok üstat. O geceye ait. Gece ekran görüntüsü almışlar. Twiter da konuşuluyor. Ertesi gün de öğlen iki deprem görünüyor.
Bilgim yok ama öyle olsa yer bilimciler mutlaka açıklarlardı,ard arda depremler diyeÜstat Kandilli ile Afad ın verileri ilk başta örtüşmedi zaten. Yurtdışı sitelerde iki deprem görünüyordu. İlk 04:17 de birbiri ile aynı anda, farklı koordinatlarda olan iki deprem ve 10 dk sonra olan üçüncü depremden söz ediliyor.
https://tavsiyeforumu.com/konu/maksat-muhabbet-olsun.3056/post-347101Konya da olan deprem için de arkadaşım yerden patlama sesi gibi bir ses geldi, düşer gibi oldu yer dedi. Neler oluyor belli değil.
Bilgim yok ama öyle olsa yer bilimciler mutlaka açıklarlardı,ard arda depremler diye
Katılıyorum ama eskiye dönüş kısmı hariç. Eskisinden beter olabilir artık herkes sertleşip ciddi kutuplaşmalar başlayacak. Şuraya yazayım dursun.Adamlar daha dün, hala binlerce ceset enkaz altındayken, Karabük Üni. Safranbolu "mimarlık fakültesine", "ilahiyat" mezunu bir dekan atadılar. Medyada birden olay olunca da adama büyük ihtimalle "çok erken yaptık, sen şimdilik istifa et" demiş olacaklar ki, adam aynı gün istifa etti. Pardon görevinden affını istedi Biz boşa konuşuyoruz. Hiç kimsenin şeyinde değiliz. Herkes kendi başının çaresine bakacak arkadaşlar. Oturduğunuz binaları kontrol ettirin. Eğer emin değilseniz taşının. Mümkünse müstakil evlerde oturun. Açık ve net söylüyorum, hiç kimsenin umrunda değilsiniz. Daha şimdiden olay soğumaya ve her şey eski haline dönmeye başladı.
Hiçbirşey eskisi gibi olmayacak. Yaralar çok derin, kapansa dahi izleri kalacak.Katılıyorum ama eskiye dönüş kısmı hariç. Eskisinden beter olabilir artık herkes sertleşip ciddi kutuplaşmalar başlayacak. Şuraya yazayım dursun.
Sunucuda var.zahmet olmazsa yazılımı paylasırmısın emmı.