7,5 büyüklüğünde deprem

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,166
60
Aman çoşkun ustam allah yar ve yardımcınız olsun inşallah o korkuyu bilirim 99 depreminde günlerce devam etmişti sarsıntılar o zamanlar eşim hastahanede ben çocuklarla evde çocuklarama bakayım bırakıp hanıma,mı gideyim şaşırmıştım allahtan o zamanlar kayınvalde hayatta idi ona bırakıp hastahaneden hanımı alıp eve getirdim yaklaşık 1 hafta işyerim tatil edildi,de bizde hep birlikteydik yoksa çok kötü bir duygu allah yardımcın olsun inşallah saygılar.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,819
Aman çoşkun ustam allah yar ve yardımcınız olsun inşallah o korkuyu bilirim 99 depreminde günlerce devam etmişti sarsıntılar o zamanlar eşim hastahanede ben çocuklarla evde çocuklarama bakayım bırakıp hanıma,mı gideyim şaşırmıştım allahtan o zamanlar kayınvalde hayatta idi ona bırakıp hastahaneden hanımı alıp eve getirdim yaklaşık 1 hafta işyerim tatil edildi,de bizde hep birlikteydik yoksa çok kötü bir duygu allah yardımcın olsun inşallah saygılar.
Çalıştığım kurumda şuan izinler iptal. depremin ilk günden beri işe geliyorum. el mahkum çocukları bırakıp bu saatte işe geliyoruz.

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,166
60
Bu nasıl iş yahu anlamadım acil birşeymi üretiyorsunuz ustam biz türkiyenin en büyük holdinlerinden birinde borusan,da çalıştık tüm işyerleri o zaman herkese ücretsiz izin verdiler gitmek istemeyenler devam etti sadece

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,026
Kandilli rasathanesinin apk sını telefona yüklemiştim farklı şehirlerde de 5 Ve üzeri depremler olmaya başladı yada vardı da son yaşanan depremler nedeniyle bir çoğumuzun yakınının canı yandı takip etmeye başladık inşallah bir daha böyle felaketler olmaz.

L Çevrimdışı

lovecraft

Aktif Üye
5 May 2021
75
Herkes inşallah bi daha olmaz, inşallah allah bi daha yaşatmaz filan diyor da ben size işin aslını diyeyim arkadaşlar. "Bir daha olacak". Allah ya da inandığınız başka tanrılar bunu bir daha yaşatacak. Ha olduğunda biz daha hazır oluruz/olmayız, orasını bilmem. İnsanın ne yapacağını bilim de kestiremez. Ama bir daha olacağını biliyoruz. Bu kesin. Hem de sadece bir kez değil. Defalarca olacak. Hatta olacak olan yerleri bile biliyoruz. Ne kadar enteresan değil mi. Bu kadar bilgiye rağmen hiç bir şey yapmamak ve dua ederek bir daha olmamasını dilemek. Dua'nın bilimsel araştırması yapılmış ve sonuç itibarı ile "etkisiz" olduğu ortaya çıkartılmıştı. Sadece bir örnek:

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Kandilli rasathanesinin apk sını telefona yüklemiştim farklı şehirlerde de 5 Ve üzeri depremler olmaya başladı yada vardı da son yaşanan depremler nedeniyle bir çoğumuzun yakınının canı yandı takip etmeye başladık inşallah bir daha böyle felaketler olmaz.
Biz İzmir'de neredeyse devamlı sallandığımız için ben kendim derlemiştim "deprem.apk" ,yıllardır kullanıyoruz,hanımın telefona da yükledim.İnan her gün mutlaka tıklayıp açıyorum,adet oldu bizde maalesef.Bizde özellikle Buca-Gaziemir hattında "çökme"şeklinde olmaya başladı,resmen küt diye çöküyoruz neredeyse.

WhatsApp-Image-2023-02-18-at-01.31.36.jpg

Aşağıdaki 5.1 lik deprem kısa sürdü,çok kısaydı ama eğer Kahramanmaraş gibi uzun olsaydı vay halimize,çünkü resmen göbek dansı gibi sallandık,çökme ile beraber.Derinliğe dikkat çekerim,4.5 km,gerçekten çok ucuz atlattık,hayatımızda ilk defa evden dışarıya çıktık o gün.

WhatsApp-Image-2023-02-18-at-01.36.05.jpg

Geri
Üst Alt