osmanke
Süper Üye
- 13 Tem 2021
- 3,166
- 60
Dostum bu konunun aynısı az önce ********* forum,da yazdım burda yazmak istemiyorum çoşkun kardeşim,in başı ağrımasın keza kimsenin başı ağrısın istemem o kadar çok konuşulacak söylenecek var,ki hani derler,y nereye baksan iki ucu poklu değnek bu halk uyanmadıkça bundan sonra sesini yükseltmedikçe bu durumlar bu acılar küllendikçe aynen devam edecek onlar ağa,paşa biz maraba neyse daha fazla ileriye gitmeyeyim nefesim daralıyor artık yoksa kötü kelimeler çıkacak herkese umut dolu sağlıklı,huzurlu felaketlerin olmadığı güzel bir pazar günü olsun inşallah.Amin,ama maalesef deprem ülkesiyiz ,bu gün hanım bana "alo,39 Erzincan depremini bul,izlemek istiyorum" dedi.Kısa bir film buldum youtube'da.Yıl 1939 ne ise yıl 2023 aynı ,değişen bir şey yok kontrol edilmeyen inşaatlar nedeniyle yıkılan binalar, ve onların altında kalan insanlar.99 depreminde kız kardeşim Avcılar'daydılar,bir miktar para için anlaşamadığı apartman yıkıldı ve kurtuldu fakat halen tam atlatmış değil,araba bile sallansa feryat ediyor,yaşı 60 .
Bu arada ölenlere Allah rahmet eylesin ama şehit olmak başka bir şeydir,ihmalkarlıktan ölmek başka,binayı çürük yapıp sat,alan -ki neliklerle aldı evi- satın alınan binada yıkıntı altında kal.Bunun adı cinayettir bana göre,hadi geçen fay hattında kalan binalar hariç,o da binayı oraya yapımına izin veren suçludur, zemin etüdü diye bir olay var ve kimse uygulamıyor gibi olanları görünce,ilk akla gelen bu mesela bana göre.
Aslında çok sinirliyim çok ,ama "vatan haini" yaftasını yememek için susuyorum maalesef