Her gün telefonumu sessize alıyordum (geç kalktığım için),dün akşam saatlerinde gökyüzü kırmızı oldu ,değişik bir renkti,hanıma da söyledim "dışarı bak renk kırmızı sanki" diye.O gece yatarken bu kez telefonun sesini ellemedim,ama telefonumu komidine koydum(nedense bilmiyorum),gece 01:30 gibi yatak odasından ses geldi "gatmeil"(emeil geldi
) ,hanım kızdı sessize almadım diye.Gece forumdan çıkmadan önce tv kapattım,yoksa haber kanalı izliyordum sessizce,saat 04 gibi de yattım.Sabah 09:34 de
caylakpenguen aradı,uykulu uykulu açtım,bir şeyler söyledi ama anlamadım,deprem falan.Sonra hemen hanım geldi yanıma ve "alo felaket,deprem olmuş" dedi.Meğer
Sota ya ulaşamamış ,merak etmiş bana sen ulaşabilirsen bana da haber et dedi.Tv açıktı,hanım izliyordu.Gerçekten felaketti her şey,hemen ahmeti aradım,kaç kez aradıysam bir türlü ulaşamadım,sonra aklıma wp araması geldi,bu kez ulaştım.
Sota nın sesini duyunca inanın çok sevindim,sonra ahmet bana "abim,sen arama ben çaylağı ararım" dedi.
Gerçekten tam bir felaket,yıkılan binalar-yuvalar,kaybedilen eş-dost-akraba ve arkadaşlar.Deprem öldürmez,bina öldürür gerçeğine bir kez daha tanık olmak.Başımız sağolsun Türkiyem.