Paylaşırım tabii,ne zahmeti.verileri Kandilli'den alıyor,direk deprem sayfası geliyor,tıklama yok apk çalıştığında depremler geliyor karşına.İnan bizde adet oldu,her sabah telefonun sesini açıp,ardından tıklıyorum mutlaka.zahmet olmazsa yazılımı paylasırmısın emmı.
Benim derlediğim android 4 en az,eski samsung telefonda var kullanıyordum orada da,ama 4.0.4 denemek lazımRasathane google play'de var android 4.0.4'e desteği yok malesef maxiplus5'e kurardım gm5p de var Buca depreminde kalkmadım 30 ekim 2020 de kinde kuplarım 3 kat üstüstü dizili olmasına rağmen dökülmediler bile maşAllah.
burn-in uygulaması kuruldu ona pink nois ile güzel uyunuyor... samsung gt-s5360 emekli oldu...Benim derlediğim android 4 en az,eski samsung telefonda var kullanıyordum orada da,ama 4.0.4 denemek lazım
(şimdilerde o samsung telefonu navigasyon olarak kullanıyorum )
Bendeki samsung bu GT-8150 ama yedek navigasyon artık telefon değilburn-in uygulaması kuruldu ona pink nois ile güzel uyunuyor... samsung gt-s5360 emekli oldu...
rasathane çıkmıyor bile artık...Bunda çalışıyor deprem.apk
Yarın derlediğim apk yüklerim ,denersinrasathane çıkmıyor bile artık...
Bunlar eski sanırım.saat daha 03:30 oldu şimdi.Gece 10 dakikada üç deprem, 7 üstü. Doğruysa bu nasıl iş
Bunlar eski sanırım.saat daha 03:30 oldu şimdi.