65UL2063DT Teknik Özellikler A101 04 Haziran 2020 4799TL

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Kapış kapış gidiyor mu bu ürünler, sabah A101 kapısında sıraya mı gircez, nasıl kolayca temin edebiliriz, ya da satış günü direk internetten satın alınabiliyor mu? Bundan önce fırsat tv leri geldiğinde A101 e nasıl işlemişti süreç, bilgisi olan varsa bu konuda da bizi aydınlatabilir mi?
Eve teslimat olduğu için bence gün içinde de bilgi verilir.
F fikoloji Size son olarak şunu sormak isterim . Bu tv yi aldığımızda evimize getirip kurulumunu yaptırdık diyelim kanalları açtık beğenmedik geri iade edebilirmiyiz 14 gün içerisinde. Birde aldıktan sonra seri no ile kontrol yapabilirmisiniz?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

3063 olan model sadece internet sitelerinde var zaten ve 2063 daha yeni bir model diyorsunuz anladığım kadarıyla. Cevaplarınız için teşekkürler.
Her cihazda iade hakkınız var ben memnun kalacaginizi düşünüyorum ☺️ evet sadece internet sitesinde var ama satış göremedim ben bilmiyorum yanlış olmasın.tabiki seri no ile ne kontrolü yaptırmak istersiniz

Y Çevrimdışı

Yasin Kolay

Yeni Üye
27 May 2020
19
30
Eve teslimat olduğu için bence gün içinde de bilgi verilir.

Her cihazda iade hakkınız var ben memnun kalacaginizi düşünüyorum ☺ evet sadece internet sitesinde var ama satış göremedim ben bilmiyorum yanlış olmasın.tabiki seri no ile ne kontrolü yaptırmak istersiniz
Panel ve smr öğrenmek için yani hiç bi yerde yazmıyor inşallah güzel bir modeldir.Siz gerekli bilgileri verdiniz zaten ben özel olarak içimi rahatlatma amaçlı size seri no ile sorgulatmak istedim

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Hocam ama şimdi anakart aynı onda sıkıntı varsa bundada olucak demektir Panel belki Samsung VA gelir onu bilmiyorum tabiki ama valla kafam çok karıştı.
Çok incelemenin sonu alamamak olarak geri dönüyor bu ürünü de o ürünü de kağıt üzerinde değerlendirebiliyoruz pandemi koşullarından dolayı, onun için ne çıkar bilemiyorum ama çok hassas düşünen her tvde kusur bulur emin ol 15000 liralık Sony de alsan mutlu etmeyebilir ya da 4000 lik bir panel muhteşem gelebilir, kişiden kişiye değişen bir konu bu

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Hocam ama şimdi anakart aynı onda sıkıntı varsa bundada olucak demektir Panel belki Samsung VA gelir onu bilmiyorum tabiki ama valla kafam çok karıştı.
Ben zaten tv tavsiyesi vermiyorum ,ama sevgili Aragorn Aragorn dediği gibi oluyor insan ,ana kart kadar kullanılan panel de önemlidir ,aynı kartı kullanır ama panel tabiri caiz ise "eh işte"dir :)

O Çevrimdışı

Onuer

Aktif Üye
24 May 2020
51
34
Ben bir aksilik çıkmazsa, almayı düşünüyorum bunu. Va Samsung panel garantisi var sonuçta. Vestel u serisi ile ilgili yorumlar yüzünden içime sinmemişti. Bu bu bütçe için daha pozitif yaptı beni :). Tabi alabilirsek ?

W Çevrimdışı

Wisdom1903

Aktif Üye
15 May 2020
52
31
Hayilri olsun gönlünüzce olsun keşke biraz daha bekleseidiniz bu 65 Toshiba daha iyi idi.
Hocam iyiydi ama çok da kayda değer bir değer çıkmaz heralde artık 750 lira fark iyi para yani.

Hayırlısı olsun,şimdiden güle güle kullanırsınız inşallah :ok
Teşekkürler hocam inşallah :) Bakalım ne panel cikicak direk aticam panel sorguya :) İlk alımda servisten neler istiyim

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Hocam iyiydi ama çok da kayda değer bir değer çıkmaz heralde artık 750 lira fark iyi para yani.

Teşekkürler hocam inşallah :) Bakalım ne panel cikicak direk aticam panel sorguya :) İlk alımda servisten neler istiyim
aynen öle bütçe kapatacak arayı

Geri
Üst Alt