65UL2063DT Teknik Özellikler A101 04 Haziran 2020 4799TL

Y Çevrimdışı

Yasin Kolay

Yeni Üye
27 May 2020
19
30
Peki bu vestel türevi ürünlerin kapanma donma vs. sorunlarıyla ilgili düşünceleriniz nedir?
Bu konuda mağduriyet yaşayan oldukça insan var. Servislerin kullanıcı hatası diyerek sorunu müşteriye yıktıklarını dile getiren çok sayıda insan var. Bu tesadüf olamaz sanırım. Sizler ne düşünüyorsunuz ? Bu sorunlar vestelin karakteristik yazılım sorunlarımıdır ? Güncellemelerle vs. çözülebilmiş durumda mıdır ? Alacağımız toshiba tv dede aynı problemi yaşarmıyız veya kesinlikle öyle bişey olmaz bunlarda dermisiniz? F fikoloji Adem Helvacı Adem Helvacı teraspy teraspy Aragorn Aragorn TEKNOwest TEKNOWEST albanez albanez

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Peki bu vestel türevi ürünlerin kapanma donma vs. sorunlarıyla ilgili düşünceleriniz nedir?
Bu konuda mağduriyet yaşayan oldukça insan var. Servislerin kullanıcı hatası diyerek sorunu müşteriye yıktıklarını dile getiren çok sayıda insan var. Bu tesadüf olamaz sanırım. Sizler ne düşünüyorsunuz ? Bu sorunlar vestelin karakteristik yazılım sorunlarımıdır ? Güncellemelerle vs. çözülebilmiş durumda mıdır ? Alacağımız toshiba tv dede aynı problemi yaşarmıyız veya kesinlikle öyle bişey olmaz bunlarda dermisiniz? F fikoloji Adem Helvacı Adem Helvacı teraspy teraspy Aragorn Aragorn TEKNOwest TEKNOWEST albanez albanez
bırak vesteli, sony için bile o garantiyi ''ben'' veremem.
bazı modellerde evet sorun oldu ama yazılımla düzeldi
örnk; mb130s 5.7.20 yazılımında reset problemi vardı bunun üstüne 3-4 yazılım çıktı ve 5.31.1.4 şu an stabil.
önemli olanda çözüm bulabilmek :)
vestel şikayetlerine bakarsan vestel arızası bulursun
lg şikayetlerine bakarsan lg arızası bulursun
samsung şikayetlerine bakarsan samsung arızası bulursun

üzerinde mb230 ana kart var bunlarda henüz arıza göremedik desek yeridir.

Y Çevrimdışı

Yasin Kolay

Yeni Üye
27 May 2020
19
30
bırak vesteli, sony için bile o garantiyi ''ben'' veremem.
bazı modellerde evet sorun oldu ama yazılımla düzeldi
örnk; mb130s 5.7.20 yazılımında reset problemi vardı bunun üstüne 3-4 yazılım çıktı ve 5.31.1.4 şu an stabil.
önemli olanda çözüm bulabilmek :)
vestel şikayetlerine bakarsan vestel arızası bulursun
lg şikayetlerine bakarsan lg arızası bulursun
samsung şikayetlerine bakarsan samsung arızası bulursun

üzerinde mb230 ana kart var bunlarda henüz arıza göremedik desek yeridir.
Vestelle ilgili tek üzerinde yoğunlaşılan başlıca konu bu kapanma konusuydu.Bizim forum sitemizdede bahsedilmiş. O yüzden bu tv içinde aynı durum geçerlimi diye sormak istedim hem alacak arkadaşlarada fikir vermiş oldunuz. Onun dışında vestel iyi bir ürün evimdeki tv de vestel 49 luk 3 yıldır kullanıyorum bi kere tık demedi :)

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Vestelle ilgili tek üzerinde yoğunlaşılan başlıca konu bu kapanma konusuydu.Bizim forum sitemizdede bahsedilmiş. O yüzden bu tv içinde aynı durum geçerlimi diye sormak istedim hem alacak arkadaşlarada fikir vermiş oldunuz. Onun dışında vestel iyi bir ürün evimdeki tv de vestel 49 luk 3 yıldır kullanıyorum bi kere tık demedi :)
teşekkürler. aklınıza takılan birşey olursa yine yazabilirsiniz :)
sizin forum nedir shiftdelete mi ?

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
F fikoloji Size son olarak şunu sormak isterim . Bu tv yi aldığımızda evimize getirip kurulumunu yaptırdık diyelim kanalları açtık beğenmedik geri iade edebilirmiyiz 14 gün içerisinde. Birde aldıktan sonra seri no ile kontrol yapabilirmisiniz?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

3063 olan model sadece internet sitelerinde var zaten ve 2063 daha yeni bir model diyorsunuz anladığım kadarıyla. Cevaplarınız için teşekkürler.

A101 İade şartları

• Ürün iade işlemlerinin tamamlanabilmesi için aşağıdaki koşulları karşılaması gerekmektedir.
  • Ürün teslim alındıktan sonraki 14 gün içinde cayma talebi iletilmiş olmalıdır. Cayma hakkının kullanıldığına dair bildirimin cayma hakkı süresi (14 gün) dolmadan, yazılı olarak veya kalıcı veri saklayıcısı ile satıcı veya sağlayıcıya yöneltilmesi yeterlidir. Cayma hakkının kullanımına ilişkin ispat yükümlülüğü tüketiciye aittir.
  • İade edilecek ürün kullanılmamış, ürünün orijinal ambalajına zarar verilmemiş ve tekrar satılabilirlik özelliğini kaybetmemiş olmalıdır.
  • Ürün, ürüne ait tüm aksesuarları ile birlikte gönderilmelidir.
  • Ürünle birlikte alınan hediye ya da kampanyalı ürün varsa, ilgili ürünler de iade olarak gönderilmelidir. Bununla birlikte (kusurlu ürün hariç) iade talebine konu olan ürünün iade alınması sonrasında, ilgili siparişin dahil olduğu bir kampanya varsa, iade sonrasında kampanya koşullarındaki herhangi bir koşul karşılanamayacak olmamalıdır. Örneğin belli bir miktarda alışveriş yapıldığında verilen hediye çeklerinin bedeli, iadeden sonra bu hediye çekine hak kazanmaya yetecek derecede ürün tüketicide kalmamış ise ücret iadesi bedelinden düşülür.
  • Ürün kurumsal olarak satın alınmış ise, ürün gönderimi iade faturası düzenlenerek yapılmalıdır.
  • Arızalı olan elektronik ürünlerin iadesi servis raporu ile sağlanabilmektedir.
  • Hasarlı ürün iadelerinde kargo hasar tespit tutanağı ya da servis raporu olmalıdır. Bu rapor bulunmadığı takdirde ürün iade alınmayabilir.
  • Sıvı veya gıda ürünleri kusurlu olmadığı sürece iade edilememektedir.
  • Niteliği itibarı ile son kullanma tarihi geçecek ya da çabuk bozulabilecek ürünlerin iadesi kabul edilmez.
  • İadesi hijyenik açıdan sorun teşkil edebilecek iç giyim, sağlık ve kişisel bakım ürünleri ambalajı açılmış ise iade edilemez.
  • Ürünlerin depo adresimize gönderilmesi gerekmektedir. Mağaza ya da farklı bir depomuza teslim edilen ürünlerle ilgili işlem yapılamamaktadır. Doğrudan üretici firma tarafından gönderilen ürünler, ücret iadesi için ilgili üretici firmaya gönderilmelidir

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
İnternette Vestel dışında bu kadar büyük bir yazılım desteği verilen marka var mı ben bilmiyorum, sırf bu nedenle bile başka marka almayı düşünmem ben

Y Çevrimdışı

Yasin Kolay

Yeni Üye
27 May 2020
19
30
Teşekkür ederiz bilgileriniz için gerçekten böyle şeffaf bilgilendiren başka bir platform ellerinize sağlık.
Bu forumdan bahsettim sizlerin samimiyeti sayesinde benimsemiş olduk forumu :)

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
İnternette Vestel dışında bu kadar büyük bir yazılım desteği verilen marka var mı ben bilmiyorum, sırf bu nedenle bile başka marka almayı düşünmem ben
varya sesli güldüm tavsiye forumu olmasa F fikoloji ve forumdaki diğer ustalar olmasa gör ozaman sen vestel'in yazılım desteğini sen vestel'in sattığı elektronik cihazlar için yazılım yükleme sitesi bile yok son kullanıcı için TV'ye full yazılım lazım olduğu zaman tavsiye forumu çözüyor işimizi vestel önce kendi sitesi'ne destek bölümü eklesin marka modele göre yazılım desteği versin sattığı cihazlar için ordan burdan forumlar'dan vestel yetkili servislerinden rica minnet yazılım istiyoruz tv için venüs telefonlar tablet için uydu için yazılım yükleme sitesi olmalı ama yok vestel,de kurumsal kimliğine yakışmıyor bu arada vestel,in kendi sitesinde sanal posta çalışmıyor telefon ile arayıp tuşlayarak alışverişimi yapmak zorunda kaldım.:hihi:hihi:hihi.

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
varya sesli güldüm tavsiye forumu olmasa F fikoloji ve forumdaki diğer ustalar olmasa gör ozaman sen vestel'in yazılım desteğini sen vestel'in sattığı elektronik cihazlar için yazılım yükleme sitesi bile yok son kullanıcı için TV'ye full yazılım lazım olduğu zaman tavsiye forumu çözüyor işimizi vestel önce kendi sitesi'ne destek bölümü eklesin marka modele göre yazılım desteği versin sattığı cihazlar için ordan burdan forumlar'dan vestel yetkili servislerinden rica minnet yazılım istiyoruz tv için venüs telefonlar tablet için uydu için yazılım yükleme sitesi olmalı ama yok vestel,de kurumsal kimliğine yakışmıyor bu arada vestel,in kendi sitesinde sanal posta çalışmıyor telefon ile arayıp tuşlayarak alışverişimi yapmak zorunda kaldım.:hihi:hihi:hihi.
Kastettiğim şeyin tavsiye forumu olduğunu anlamak zor olmasa gerek?

A Çevrimdışı

Adem84

Yeni Üye
26 May 2020
23
40
Açıklanan beyaz eşyadaki 6 ay ödemesiz düşük faizli kredi sebebi ile tekrardan rotayı ru7400 e çevirdim sanırım

Geri
Üst Alt