65UL2063DT Teknik Özellikler A101 04 Haziran 2020 4799TL

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
22 mayısta 58" hi level almıştım bugün tvyi iade ettim toshibayo görünce..ürün yarın gelicek ama alınırmı alınmazmı bilmiyorum hi levelden memnun kalmadım şimdi bu parayı toshibaya vericem memnun kalırmıyım ? alınırmı alınmazmı diyen çok arkadaş vardır bende onlar gibi merak içerisindeyim umarım adem ustamız net bir cevap yazar
YouTube videosu açıklamasında yorumu mevcuttur

V Çevrimdışı

Voyvada42

Yeni Üye
18 May 2020
29
29
F fikoloji hocam videoda subwoofer var olarak girilmiş ama az önce model epey.com’a incelemesi düşmüş ve subwoofer yok olarak gözüküyor. Kullanım kılavuzunda da göremedim bir bilgi. Sizin bir kesinlik bilginiz var mı acaba?
Link:

0DC2C732-3148-43D4-B566-3861AB730447.png

O Çevrimdışı

Onuer

Aktif Üye
24 May 2020
51
34
İnternette hangi ara satışa çıktı da bitti bilmiyorum. Gece kontrol ettiğimde görememiştim sabah baktım bitmiş. Neyse ki mağazaya koştur koştur gidip barkodu çektirip ödemesini yaptık. Mağazadan da satış vermeyecek diye korktum açıkcası. İnternet satışına çok az ayırdılar demek ki ilk hedefte, ya da gerçekten çok ilgiyle anında satıldı.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
N Çevrimdışı

nrllh

Yeni Üye
13 May 2020
8
34
Ben de 08:20'de internette tükendiğini görünce şaşırıp mağazaya gittim. Bütçemin üstünde bir televizyon ama gözümü karartıp aldım. İnşallah uzun yıllar kullanırım. Ürün kurulduktan sonra da buradan paylaşacağım. Bilgilendirme yapan herkese teşekkürler.

V Çevrimdışı

Voyvada42

Yeni Üye
18 May 2020
29
29
var demişsen vardır koca üstat bizimki kuru gürültü oldu biraz ? Bu televizyonu alıncaya kadar yaptığım süreçte büyük bir sabırlılıkla bilgi ve tecrübelerini paylaşan ve bana yardımları dokunan başta F fikoloji ve Aragorn Aragorn hocalarım olmak üzere herkese teşekkür ederim. Süreç ilerlemelerini diğer arkadaşlarla paylaşacağım gelişmeler oldukça :)

H Çevrimdışı

hknsngl44

Aktif Üye
16 Ağu 2016
60
İyi günler arkadaşlar. Biz de bu modelden almış olduk çok şükür. Kutunun içinden askı aparatı çıkmıyor denmişti. Dışarıdan alacağız ama kötü bir şey tercih etmemek adına soruyorum. Bu TV'yi taşıyabilecek iyi bir askı aparatı tavsiye edebilecek bir arkadaşımız var mı?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
İyi günler arkadaşlar. Biz de bu modelden almış olduk çok şükür. Kutunun içinden askı aparatı çıkmıyor denmişti. Dışarıdan alacağız ama kötü bir şey tercih etmemek adına soruyorum. Bu TV'yi taşıyabilecek iyi bir askı aparatı tavsiye edebilecek bir arkadaşımız var mı?
Hayırlısı olsun
Bunun gibi bir çok konu mevcuttur yukarıdaki arama butonundan arayabilirsiniz. Olmassa yine paslaşırız

A Çevrimdışı

Adem84

Yeni Üye
26 May 2020
23
40
6 ay ödemesiz ancak 0.89 dan ing zaten 0.79 bireysel ihtiyaç kredisi. tek avantajı 6 ay sonra ödemek.
Hocam vakıf, halk ve ziraate bakın, 3 kamu bankasından yaptılar diye biliyorum, basın açıklaması o şekşldeydi, bahsetmiş olduğunuz oranlardan çok daha uygun oranlar 3 bankada

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Ben de 08:20'de internette tükendiğini görünce şaşırıp mağazaya gittim. Bütçemin üstünde bir televizyon ama gözümü karartıp aldım. İnşallah uzun yıllar kullanırım. Ürün kurulduktan sonra da buradan paylaşacağım. Bilgilendirme yapan herkese teşekkürler.
var demişsen vardır koca üstat bizimki kuru gürültü oldu biraz ? Bu televizyonu alıncaya kadar yaptığım süreçte büyük bir sabırlılıkla bilgi ve tecrübelerini paylaşan ve bana yardımları dokunan başta F fikoloji ve Aragorn Aragorn hocalarım olmak üzere herkese teşekkür ederim. Süreç ilerlemelerini diğer arkadaşlarla paylaşacağım gelişmeler oldukça :)
Bende F fikoloji ve Aragorn Aragorn hocamın fikirleri ile aldım bu sabah, heyecanla bekliyorum bakalım geldiğinde bende gözlemlerimi paylaşırım inşallah :)
Umarım hepiniz mutlu olursunuz bir ana konu açılsın bence bu tv için müşterisi çok olacak anlaşılan F fikoloji ustam.

Geri
Üst Alt