Y
Yasin Kolay
Yeni Üye
- 27 May 2020
- 19
- 30
Arkadaşlar televizyonla ilgili herhangi bir sms alan varmı? Daha önce bu şekilde tv almış arkadaşlara soruyorum süreç nasıl ilerliyor?
Zaten servise kayıt düşünce sizi arıyorlar. Sorun olmaz yani. Gelince de geldi ne zaman gelelim diye soruyorlarArkadaşlar televizyonla ilgili herhangi bir sms alan varmı? Daha önce bu şekilde tv almış arkadaşlara soruyorum süreç nasıl ilerliyor?
Bana 2 SMS geldi hocam. İlkinde siparişiniz bize ulaştı şeklinde, İkincisinde siparişiniz kargoya verildi şeklinde 2 SMS geldi.Arkadaşlar televizyonla ilgili herhangi bir sms alan varmı? Daha önce bu şekilde tv almış arkadaşlara soruyorum süreç nasıl ilerliyor?
Cevap için teşekkürler.Ana karttan değil kullanılan panelle ana kart uyumsuzluğu mu diyelim artık ☺
Smr değerleri de düşüktü, bu cihazlarda smr değeri düşük kalınca kullanıcıdan kalayi yedi.
Özellikle u9500 serisini beğenilmedi sanki, 4k performansı güzel olsada dahili yayınlarda hareketli sahnelerde gölgelenme mevcuttu.
Bu cihazda ise panda , hkc gibi paneller kullanılmadı. Samsung panel 2000 smr nedeni ile başarılı olacağını düşünlüyor.
Son guncellemelerde stabilete de geldi ☺
İyi olsa bile nasıl alacağız ki geçen haftanın ürünüydü.Arkadaşlar tv gelip kurulan olmadımı hiç.Sabırsızlıkla bekliyoruz bilgileri.
Yine gelirİyi olsa bile nasıl alacağız ki geçen haftanın ürünüydü.
Ankara Batıkent'teki bir A101 mağazası, bu hafta için yeni stok açılabileceğini ve toshiba 65ul2063dt taleplerini alıp merkeze ileteceğini söylemişti. Ben de talepte bulunup numaramı bıraktım, bekliyorum bu hafta aramalarını. haber gelirse güncelleme yaparım buradan..İyi olsa bile nasıl alacağız ki geçen haftanın ürünüydü.
Umudumuz o yönde ÜstadYine gelir
SanmamYeni parti ürünlerin panellerinde değişiklik olabilir mi? Öngörünüz ne yönde olur acaba?
Ankara Batıkent'teki bir A101 mağazası, bu hafta için yeni stok açılabileceğini ve toshiba 65ul2063dt taleplerini alıp merkeze ileteceğini söylemişti. Ben de talepte bulunup numaramı bıraktım, bekliyorum bu hafta aramalarını. haber gelirse güncelleme yaparım buradan..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Umudumuz o yönde Üstad
Yeni parti ürünlerin panellerinde değişiklik olabilir mi? Öngörünüz ne yönde olur acaba?
Video ve fotoğraf atma şansınız var mı?arkadaşlar bugün kurulumu yapıldı,görüntü ve ses olarak kötü yorum yapamam kanal geçişleri ve uygulama hızları iyi fakat browser hic olmasa da olurmuş,yorumlancak düzeyde değil.Fiyatına göre iyi bir ürün 65 inç olarak bu fiyata daha iyisi zor.
App store vasatın altında,yanına bi android tv box istiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
metal duvar askı aparatı aldım fakat duvar duvar omadığı için takar takmaz sarkmaya başladı,ünitenin üzerine koydum duvara veya üniteye sabitlemek için bir öneriniz var mı F fikoloji