65UL2063DT Teknik Özellikler A101 04 Haziran 2020 4799TL

I Çevrimdışı

icoud

Yeni Üye
27 Ocak 2020
20
45

bu şekil bir tv var ama anısımıdır üst modelimidir bilmiyorum
ve iksini karşılaştırdığım zaman tek farkın ayak olduğunu farkettim.

2063'te ayakları yanlarda iken, 3063'te ortada stand türü ayak yapısı var.

Bunun dışındaki tüm özellikleri birebir aynı (görebildiğim kadarıyla).

Y Çevrimdışı

Yavuzhan

Yeni Üye
7 Şub 2020
15
46
arkadaşlar bugün kurulumu yapıldı,görüntü ve ses olarak kötü yorum yapamam kanal geçişleri ve uygulama hızları iyi fakat browser hic olmasa da olurmuş,yorumlancak düzeyde değil.Fiyatına göre iyi bir ürün 65 inç olarak bu fiyata daha iyisi zor.
App store vasatın altında,yanına bi android tv box istiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

metal duvar askı aparatı aldım fakat duvar duvar omadığı için takar takmaz sarkmaya başladı,ünitenin üzerine koydum duvara veya üniteye sabitlemek için bir öneriniz var mı F fikoloji
Hocam gece karanlıkta izleyip görüşlerinizi yazabilirmisiniz.Işık sızması bulutlanma varmı.Siyah kalitesi kontrast oranı nasıl.Panel va panel sanırım yan açılardan görüntü kaybı oluyormu.Tv de smart özelliklerinde donma takılma oluyormu?
Teşekkürler.

Serindalga Çevrimdışı

Serindalga 

Aktif Üye
28 Ara 2019
104
38
4 haziranda parası verip faturamızı aldık 8 ci güne giriyoruz bugün telefon geldi stokta kalmamış diyorlar ne yapmam lazım dava açma hakkım varmı sonuçta ürün stokta yoksa 1 2 gün içinde söylerlerdi ama 8 gün oluyor.çünkü buna güvenerek elimdeki tvmi satıp buna parayı bağladım.fikirlerinizi bekliyorum

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
4 haziranda parası verip faturamızı aldık 8 ci güne giriyoruz bugün telefon geldi stokta kalmamış diyorlar ne yapmam lazım dava açma hakkım varmı sonuçta ürün stokta yoksa 1 2 gün içinde söylerlerdi ama 8 gün oluyor.çünkü buna güvenerek elimdeki tvmi satıp buna parayı bağladım.fikirlerinizi bekliyorum
Adem Helvacı Adem Helvacı

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
arkadaşlar bugün kurulumu yapıldı,görüntü ve ses olarak kötü yorum yapamam kanal geçişleri ve uygulama hızları iyi fakat browser hic olmasa da olurmuş,yorumlancak düzeyde değil.Fiyatına göre iyi bir ürün 65 inç olarak bu fiyata daha iyisi zor.

metal duvar askı aparatı aldım fakat duvar duvar omadığı için takar takmaz sarkmaya başladı,ünitenin üzerine koydum duvara veya üniteye sabitlemek için bir öneriniz var mı F fikoloji
Hayırlı olsun,
Smart konusunda stabil olduğunu fakat browser için beklentimiz yüksek olmasın diye uyarıyoruz ☺️
Görselleri bekliyoruz.
Duvara tahta kıymık çakıp o şekilde montaj yaptırın

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Adınıza üzüldüm konuyu Vestel ile görüştünüz mü belki bı çare olabilir?

Serindalga Çevrimdışı

Serindalga 

Aktif Üye
28 Ara 2019
104
38
Adınıza üzüldüm konuyu Vestel ile görüştünüz mü belki bı çare olabilir?
teşekkür ederim..evet hem vestel ile görüştüm hemde a101 müşteri hizmetlerini aradım kayıt oluşturduk diyorlar ama pek ümitli değilim 10 gün dolmadığı için şikayet etmek istemiyorum pazartesiye kadar cevap gelmesse tüketici hekem hayetine şikayette bulunacağım...

theozan Çevrimdışı

theozan 

Aktif Üye
13 Ocak 2020
142
36
M mby322, hocam renk canlılığı nasıl acaba ? dinamik moda aldıgınız zaman kontrast parlaklık durumu nasıldır ?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
teşekkür ederim..evet hem vestel ile görüştüm hemde a101 müşteri hizmetlerini aradım kayıt oluşturduk diyorlar ama pek ümitli değilim 10 gün dolmadığı için şikayet etmek istemiyorum pazartesiye kadar cevap gelmesse tüketici hekem hayetine şikayette bulunacağım...
Aynen öyle yapın hakkınızda hayırlısı inşallah, pek denk gelmedigimiz birşey di, adınıza moralim bile bozuldu

V Çevrimdışı

Voyvada42

Yeni Üye
18 May 2020
29
29
Görüntü ve ses olarak kötü derken hocam hiç mi tatmin etmez düzeyde? Sanırım yarın benimki de kurulacak ama şu an inanılmaz derecede rahatsızlık duydum bu yorumdan. Umarım dediğiniz derecede rahatsız etmez beni. Teşekkürler ilk paylaşımınız için.

Z Çevrimdışı

Zeugma1

Yeni Üye
11 Haz 2020
7
43
Bana da aynısı oldu para idadesi bekliyorum.

Geri
Üst Alt