Serindalga
Aktif Üye
- 28 Ara 2019
- 104
- 38
70pus6724 philips ile karşılaştırırsak hangisi daha iyi 65 toshibami yoksa bumu ona 1.5 daha ekleyip alicam
Tabiki pus70pus6724 philips ile karşılaştırırsak hangisi daha iyi 65 toshibami yoksa bumu ona 1.5 daha ekleyip alicam
Taşınacağımız ev henüz boşalmadığı için ben de kurdurmadan bıraktırdım. 6 ay içinde kurulum için servisi arayabiliyormuşuz. Dış kutuda hasar yoksa ve cihazda sorun çıkarsa servis ilgileniyormuş. Dışından kutusunu paylaşayım dedim ben de. . Browser beklemtim yok zaten görüntü ve ses iyi yorumları sevindirdi. Tabi detaylıca incelemeler de gelirse merakla bekliyoruz
İnşallah teşeklür ederim )Hayırlı olsun kardeşim iyi günlerde kullan inşallah ? Heybetli duruşu yetiyor şu an inşallah bir sıkıntı olmadan mutlu günlerde kullanırsınız.
Afyon Emirdağ ilçesine bugün ya da yarın kurulum için servis aradı kuzenimi, benim tv de Bursa merkeze geldi. Biz sabah mağazalar açılır açılmaz ödemesini yapmıştık, internette stok bitti görününce
Almışsınız artık hayırlı olsun ortalama bir tv, çok titiz değilseniz ve ilk kez 65" alacaksanız zaten heybetiyle bile mutlu eder , almadan önce sormak daha sağlıklı olurdu gene de .A101 bana satış yapmasına rağmen sistemde problem oldugunu merkeze düşürdüğünden size televizyon vermiyoruz diye kaç gün sonra aradılar ve para iadesi oldum.ben de vestel 9500 sipariş ettim.bir bilgimde yok bu modelle kıyaslarsanız toshibayi nasıl bir televizyon arkadaşlar yorum bekliyorum sizden.4700 aldim vestel 9500 65 inçi