65UL2063DT Teknik Özellikler A101 04 Haziran 2020 4799TL

Serindalga Çevrimdışı

Serindalga 

Aktif Üye
28 Ara 2019
104
38
70pus6724 philips ile karşılaştırırsak hangisi daha iyi 65 toshibami yoksa bumu ona 1.5 daha ekleyip alicam

O Çevrimdışı

Onuer

Aktif Üye
24 May 2020
51
34
Taşınacağımız ev henüz boşalmadığı için ben de kurdurmadan bıraktırdım. 6 ay içinde kurulum için servisi arayabiliyormuşuz. Dış kutuda hasar yoksa ve cihazda sorun çıkarsa servis ilgileniyormuş. Dışından kutusunu paylaşayım dedim ben de. :). Browser beklemtim yok zaten görüntü ve ses iyi yorumları sevindirdi. Tabi detaylıca incelemeler de gelirse merakla bekliyoruz :)
IMG-20200612-WA0018.jpg

V Çevrimdışı

Voyvada42

Yeni Üye
18 May 2020
29
29
Hayırlı olsun kardeşim iyi günlerde kullan inşallah ? Heybetli duruşu yetiyor şu an inşallah bir sıkıntı olmadan mutlu günlerde kullanırsınız.
Taşınacağımız ev henüz boşalmadığı için ben de kurdurmadan bıraktırdım. 6 ay içinde kurulum için servisi arayabiliyormuşuz. Dış kutuda hasar yoksa ve cihazda sorun çıkarsa servis ilgileniyormuş. Dışından kutusunu paylaşayım dedim ben de. :). Browser beklemtim yok zaten görüntü ve ses iyi yorumları sevindirdi. Tabi detaylıca incelemeler de gelirse merakla bekliyoruz :)
IMG-20200612-WA0018.jpg

V Çevrimdışı

Voyvada42

Yeni Üye
18 May 2020
29
29
Bu arada kurulum ya da teslimat yapılan iller hangileri? Konya merkezdeyim ama hala bir ses seda gelmedi. Merak içerisinde bekliyorum ben de ?

O Çevrimdışı

Onuer

Aktif Üye
24 May 2020
51
34
Afyon Emirdağ ilçesine bugün ya da yarın kurulum için servis aradı kuzenimi, benim tv de Bursa merkeze geldi. Biz sabah mağazalar açılır açılmaz ödemesini yapmıştık, internette stok bitti görününce :)

V Çevrimdışı

Voyvada42

Yeni Üye
18 May 2020
29
29
Anladım güle güle kullanın inşallah tekrardan hayırlı olsun ? ben de sabah erkenden aldım. Fatura saatim 09:12 hatta. Bakalım ne zaman arayacaklar ?
Afyon Emirdağ ilçesine bugün ya da yarın kurulum için servis aradı kuzenimi, benim tv de Bursa merkeze geldi. Biz sabah mağazalar açılır açılmaz ödemesini yapmıştık, internette stok bitti görününce :)

Z Çevrimdışı

Zeugma1

Yeni Üye
11 Haz 2020
7
43
A101 bana satış yapmasına rağmen sistemde problem oldugunu merkeze düşürdüğünden size televizyon vermiyoruz diye kaç gün sonra aradılar ve para iadesi oldum.ben de vestel 9500 sipariş ettim.bir bilgimde yok bu modelle kıyaslarsanız toshibayi nasıl bir televizyon arkadaşlar yorum bekliyorum sizden.4700 aldim vestel 9500 65 inçi

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
A101 bana satış yapmasına rağmen sistemde problem oldugunu merkeze düşürdüğünden size televizyon vermiyoruz diye kaç gün sonra aradılar ve para iadesi oldum.ben de vestel 9500 sipariş ettim.bir bilgimde yok bu modelle kıyaslarsanız toshibayi nasıl bir televizyon arkadaşlar yorum bekliyorum sizden.4700 aldim vestel 9500 65 inçi
Almışsınız artık hayırlı olsun ortalama bir tv, çok titiz değilseniz ve ilk kez 65" alacaksanız zaten heybetiyle bile mutlu eder , almadan önce sormak daha sağlıklı olurdu gene de .

E Çevrimdışı

erdoganaydin

Yeni Üye
28 May 2020
33
74
üstatlar bunu duvara askı aparatı için ne alalım. duvara sabit eğilde arkadaki kablolara ulaşması kolay olsun diye hareketli bir şey mi almak gerekli?

birde benim duvar tuğla taşır mı sizce? nasıl bir dübel almak gerekli ki buna caba

theozan Çevrimdışı

theozan 

Aktif Üye
13 Ocak 2020
142
36
kurulumu yapan arkadaşlar ilk izlenimlerini ekran görüntülerini kontrast renk canlılığı hakkında bilgi verirlerse çok mutlu oluruz

Geri
Üst Alt