65UL2063DT Teknik Özellikler A101 04 Haziran 2020 4799TL

V Çevrimdışı

Voyvada42

Yeni Üye
18 May 2020
29
29
Üstat Adem Helvacı Adem Helvacı hocamın güzide yorumlarını büyük bir merakla beklemeye devam ediyorum ? Yarın media markt, teknosa, vatan bilgisayar üçlüsüne göz gezdireceğim bilgi sahibi olmak ve görüntü kalitelerini karşılaştırmak için. Samsung, Toshiba, lg üçlüsünde 55-65 inç arası model seçemedim hala :)

O Çevrimdışı

Onuer

Aktif Üye
24 May 2020
51
34
Sabırla forumda bizleri bilgilendiren tüm arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum. Devamında da aklıma takılan bir soruyu size sormak istiyorum. 3 yıl garanti, beyaz eşyalarda olduğu gibi 7 yıla uzatılabiliyor mu acaba? Evet ise takribi uzatma bedeli ne kadar olur acaba?

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Sabırla forumda bizleri bilgilendiren tüm arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum. Devamında da aklıma takılan bir soruyu size sormak istiyorum. 3 yıl garanti, beyaz eşyalarda olduğu gibi 7 yıla uzatılabiliyor mu acaba? Evet ise takribi uzatma bedeli ne kadar olur acaba?
Bildiğim kadarıyla elektronik ürünlerde uzatma kampanyası olmuyor.

S Çevrimdışı

Semih35

Yeni Üye
3 Haz 2020
2
30
Bu model ile 58 inch 58UL3A63DT modeli arasında 1300 tl fiyat farkı var. Boyut farkı çok olmasada ara boyut olduğu için panel farkı var. Bu fiyat farkı düşünülünce bu tv almaya değer mi sizce? F fikoloji Aragorn Aragorn

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Bu model ile 58 inch 58UL3A63DT modeli arasında 1300 tl fiyat farkı var. Boyut farkı çok olmasada ara boyut olduğu için panel farkı var. Bu fiyat farkı düşünülünce bu tv almaya değer mi sizce? F fikoloji
özellikleri karşınızda :) hangisi sizin için makul ise onu alınız
Verdiğinzi fiyata göre aldığınız televizyonu değerlendirin. 58ul3a63dt de fena bir modeldeğil, o da verdiği özellikleri karşılayan kararında olan fiyat.
önemli olan siz ne izliyeceksiniz ? isteklerinizi karşılayabilir mi ? verdiğiniz fiyat kadar olsun benim televizyonum mu diyorsunuz ?
işte bunlara göre satın almalısınız.
ikiside çok farklı panel, farklı donanım ve yazılımlara sahipler.

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
özellikleri karşınızda :) hangisi sizin için makul ise onu alınız
Verdiğinzi fiyata göre aldığınız televizyonu değerlendirin. 58ul3a63dt de fena bir modeldeğil, o da verdiği özellikleri karşılayan kararında olan fiyat.
önemli olan siz ne izliyeceksiniz ? isteklerinizi karşılayabilir mi ? verdiğiniz fiyat kadar olsun benim televizyonum mu diyorsunuz ?
işte bunlara göre satın almalısınız.
ikiside çok farklı panel, farklı donanım ve yazılımlara sahipler.
İmza atıyorum altına F fikoloji usta ama 8" deyip geçmeyin ciddi bir boyut farkı demek bu siz kendi tercihlerinize göre karar vermelisiniz

Serindalga Çevrimdışı

Serindalga 

Aktif Üye
28 Ara 2019
104
38
22 mayısta 58" hi level almıştım bugün tvyi iade ettim toshibayo görünce..ürün yarın gelicek ama alınırmı alınmazmı bilmiyorum hi levelden memnun kalmadım şimdi bu parayı toshibaya vericem memnun kalırmıyım ? alınırmı alınmazmı diyen çok arkadaş vardır bende onlar gibi merak içerisindeyim umarım adem ustamız net bir cevap yazar

Geri
Üst Alt