65UL2063DT Teknik Özellikler A101 04 Haziran 2020 4799TL

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Merhabalar, selefi Diyebileceğimiz ( fiyat açısından) Vestelin 65ud9000 ya da 65ud9500 gibi modellerin bir tanesinde subwoofer da vardı yanılmıyorsam.
Stero ses sistemi denmiş ama emin olamadım, subwoofer da var mı bu tv de acaba? Bir de subwoofer olan tv ile olmayan aynı özellikteki 2 tv de ses açısından çok fark var mıdır sizce? Sizce derken fikri olabilecek herkesin fikrine açığım. Konuyu açıp bize detaylı bilgilendirme yapan herkese ayrıca teşekkür ediyorum. Vestelin 4500 - 5000 bandındaki kendi tv lerine göre, Va Samsung panelin garanti olması nedeniyle tercih edilebileceği ifade edilmiş okuduğum yorumlarda. Aklıma subwoofer konusu takıldı sadece.
Bir de internetten de satış eş zamanlı olacak mı yoksa bir mağazadan mı yapmalıyız bu işlemi? Kaçırmamak adına bunu da bilen varsa bilgilendirirse sevinirim :)
Ben şöyle bir cevap vereyim ,sub için ,vestelde sub olması çok da "aman aman" bir donanım gibi durmuyor, en azından bizim tvlerde(47pf9090) durmuyor ,teneke gibi ses alıyoruz desem yeridir ,çok mu kötü denilirse ,elbette değil ama bir "eski" çalgıcı olarak beğenmiyorum sesi ,hatta bizim modelde modlama ile kendi sesini SRS yapınca müthiş fark elde etmiştim.İşin aslı sub ,dinleyen kulağa göre değişir bana göre ,mesela yeğenim bize geldiğinde "daykom,senin tv süper ses veriyor" demişti ,ama aslında süper değildi bana göre :ok

Y Çevrimdışı

Yasin Kolay

Yeni Üye
27 May 2020
19
30
Abiler sanırım bu model yurtdışında 65U2963DB koduyla satışta ve toshibanın yabancı U.K. kodlu internet sitesinde bulunuyor ve ayakları diğer 65 inçlik modellerden farklı bir yapıda. 2 çekirdekli deniyor ve 1700 smr değeri var. Sanırım 65 inçlerin en eski modelinden tabi bilgilerinize arz eder yorumlarınızı merakla beklerim.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Abiler sanırım bu model yurtdışında 65U2963DB koduyla satışta ve toshibanın yabancı U.K. kodlu internet sitesinde bulunuyor ve ayakları diğer 65 inçlik modellerden farklı bir yapıda. 2 çekirdekli deniyor ve 1700 smr değeri var. Sanırım 65 inçlerin en eski modelinden tabi bilgilerinize arz eder yorumlarınızı merakla beklerim.
Özelliklerini ilk sayfada belirttim ?
Evet ayakları yanlardan ama kasa hemen hemen aynı tipte

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
meraktan kontrol ettim 65U2963DB 1700smr - mb130s ana kart mış diğer ufak tefekte onkyo ses kalitesi varmış sanırım 2019 üretimi
65UL2063DT ise 2000smr -mb230 ana kart 2020 üretimi

aslında bir nevi bu tarz üretimler kendini tekrarlar , ana kart değişir mhz değerleri değişir vs vs zaten bu nedenle bir sürü model piyasada

W Çevrimdışı

Wisdom1903

Aktif Üye
15 May 2020
52
31
meraktan kontrol ettim 65U2963DB 1700smr - mb130s ana kart mış diğer ufak tefekte onkyo ses kalitesi varmış sanırım 2019 üretimi
65UL2063DT ise 2000smr -mb230 ana kart 2020 üretimi

aslında bir nevi bu tarz üretimler kendini tekrarlar , ana kart değişir mhz değerleri değişir vs vs zaten bu nedenle bir sürü model piyasada
Arkadaşlar benim merak ettiğim birşey var 2000 SMR Samsungda kaç PQI denk gelir yaklaşık bunu anlayabilme yada deneme gözlemleme fırsatınız olabildimi ? Ve bu kullanılan panel Samsungun hangi modellerindeki panellere yakın bunu bilebiliyor musunuz.

Y Çevrimdışı

Yasin Kolay

Yeni Üye
27 May 2020
19
30
F fikoloji hocam a101 de satılacak olan modelle yurtdışındaki model ayak yapıları ile aynı ürünler gibi duruyor fakat özellikleri farklılıkmı gösteriyor. Siz a 101 e gelecek olan modelle ilgili teknik veriye nereden ulaştınız.Almayı düşünüyorum fakat kafamı karıştırdı yurtdışındaki model. O modeli almak istemiyorum.Yardımlarınız için teşekkürler

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
F fikoloji hocam a101 de satılacak olan modelle yurtdışındaki model ayak yapıları ile aynı ürünler gibi duruyor fakat özellikleri farklılıkmı gösteriyor. Siz a 101 e gelecek olan modelle ilgili teknik veriye nereden ulaştınız.Almayı düşünüyorum fakat kafamı karıştırdı yurtdışındaki model. O modeli almak istemiyorum.Yardımlarınız için teşekkürler
Fikoloji ulaştıysa sağlıklı bilgidir o, yurtdışında ayrı bir Toshiba yok, tüm üretim hakları Vestel de, geçen sene dış pazara verdikleri ürünü güncelleyip iç pazara da vermişler benim anladığım bu

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Arkadaşlar benim merak ettiğim birşey var 2000 SMR Samsungda kaç PQI denk gelir yaklaşık bunu anlayabilme yada deneme gözlemleme fırsatınız olabildimi ? Ve bu kullanılan panel Samsungun hangi modellerindeki panellere yakın bunu bilebiliyor musunuz.
Fikoloji ulaştıysa sağlıklı bilgidir o, yurtdışında ayrı bir Toshiba yok, tüm üretim hakları Vestel de, geçen sene dış pazara verdikleri ürünü güncelleyip iç pazara da vermişler benim anladığım bu
Hayır hayır hayır ☺️ birisi ortaya bişey atınca herkesin kafası karışıyor.
Sevgili arkadaşlar vestelde 30 den fazla mb230 ana kartlı model var. Birinde smr 1000 dir diğerinde 800 diğerinde 1700. Birinde BT vardır diğerinde yoktur. Birinde hdr vardır diğerinde yoktur. Zaten bu nedenle model farklılıkları oluyor. Bu nedenle fiyat farklılıkları oluyor.
Yurt dışı üretiminde daha önce belirli şartlar vardır örnek mb130 yurt içi mb130s yurt içi mb130e ise yurt dışı idi , bu gibi şartlar kalktı ve her türlü kart veya özellik verilebildi. Bu nedenle yeni uretimlerde yurt dışı yurt içi kalmadı.

Yani bir birine bütün ürünler benzer birinde mb130s kart vardır diğerinde mb230 panel aynı smr aynı farklı bir model olarak geçer.
Zaten teknolojik olarak başka ne yapabilrlerdi?
Kart revize edilir kasa revize ediler ve piyasaya sürülür ☺️

Y Çevrimdışı

Yasin Kolay

Yeni Üye
27 May 2020
19
30
Birde toshiba türkiye sayfasında 65UL3063DT modeli var. A101 e gelecek olanla aynımı bir sitede kesin görmek istiyorum körü körüne almak istemiyorum. 2 adet alıcam 10 bin para. Bu ürünün detaylı incelemesini nerede bulabikirim firma tarafından yayınlanan ayrıca babamada göstericem dediklerimden anlamaz görmesi gerekecek.Yardımlarınız için sağolun tekrardan F fikoloji

O Çevrimdışı

Onuer

Aktif Üye
24 May 2020
51
34
Kapış kapış gidiyor mu bu ürünler, sabah A101 kapısında sıraya mı gircez, nasıl kolayca temin edebiliriz, ya da satış günü direk internetten satın alınabiliyor mu? Bundan önce fırsat tv leri geldiğinde A101 e nasıl işlemişti süreç, bilgisi olan varsa bu konuda da bizi aydınlatabilir mi?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Birde toshiba türkiye sayfasında 65UL3063DT modeli var. A101 e gelecek olanla aynımı bir sitede kesin görmek istiyorum körü körüne almak istemiyorum. 2 adet alıcam 10 bin para. Bu ürünün detaylı incelemesini nerede bulabikirim firma tarafından yayınlanan ayrıca babamada göstericem dediklerimden anlamaz görmesi gerekecek.Yardımlarınız için sağolun tekrardan F fikoloji
65UL3063DT bu model için satış göremedim. Ama bir çok olzelligi aynı gözüküyor. Bı tek ana kart farklı olabilir.
65UL2063DT ise yeni üretilmiş bir seri henüz piyasada yoktur. Ayrıca eve teslimat olduğu için zaten cihazı a101 de de gorme şansınız olmayacaktır

Y Çevrimdışı

Yasin Kolay

Yeni Üye
27 May 2020
19
30
F fikoloji Size son olarak şunu sormak isterim . Bu tv yi aldığımızda evimize getirip kurulumunu yaptırdık diyelim kanalları açtık beğenmedik geri iade edebilirmiyiz 14 gün içerisinde. Birde aldıktan sonra seri no ile kontrol yapabilirmisiniz?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

65UL3063DT bu model için satış göremedim. Ama bir çok olzelligi aynı gözüküyor. Bı tek ana kart farklı olabilir.
65UL2063DT ise yeni üretilmiş bir seri henüz piyasada yoktur. Ayrıca eve teslimat olduğu için zaten cihazı a101 de de gorme şansınız olmayacaktır
3063 olan model sadece internet sitelerinde var zaten ve 2063 daha yeni bir model diyorsunuz anladığım kadarıyla. Cevaplarınız için teşekkürler.

Geri
Üst Alt