teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Ben şöyle bir cevap vereyim ,sub için ,vestelde sub olması çok da "aman aman" bir donanım gibi durmuyor, en azından bizim tvlerde(47pf9090) durmuyor ,teneke gibi ses alıyoruz desem yeridir ,çok mu kötü denilirse ,elbette değil ama bir "eski" çalgıcı olarak beğenmiyorum sesi ,hatta bizim modelde modlama ile kendi sesini SRS yapınca müthiş fark elde etmiştim.İşin aslı sub ,dinleyen kulağa göre değişir bana göre ,mesela yeğenim bize geldiğinde "daykom,senin tv süper ses veriyor" demişti ,ama aslında süper değildi bana göreMerhabalar, selefi Diyebileceğimiz ( fiyat açısından) Vestelin 65ud9000 ya da 65ud9500 gibi modellerin bir tanesinde subwoofer da vardı yanılmıyorsam.
Stero ses sistemi denmiş ama emin olamadım, subwoofer da var mı bu tv de acaba? Bir de subwoofer olan tv ile olmayan aynı özellikteki 2 tv de ses açısından çok fark var mıdır sizce? Sizce derken fikri olabilecek herkesin fikrine açığım. Konuyu açıp bize detaylı bilgilendirme yapan herkese ayrıca teşekkür ediyorum. Vestelin 4500 - 5000 bandındaki kendi tv lerine göre, Va Samsung panelin garanti olması nedeniyle tercih edilebileceği ifade edilmiş okuduğum yorumlarda. Aklıma subwoofer konusu takıldı sadece.
Bir de internetten de satış eş zamanlı olacak mı yoksa bir mağazadan mı yapmalıyız bu işlemi? Kaçırmamak adına bunu da bilen varsa bilgilendirirse sevinirim