65UL2063DT Teknik Özellikler A101 04 Haziran 2020 4799TL

W Çevrimdışı

Wisdom1903

Aktif Üye
15 May 2020
52
31
böyle açılıyor : tıklayınız
ben toshibacıyım desem yeridir :)
ayrıca 65u9500 karma üretim ne geleceği belli değil, samsung mu boe mi lg mi vs vs
Sırf bende o yüzden Samsung panelini arıyordum ama bunu almak daha mantıklı en azından direk Samsung Panel ve SMR'de cidden dedikleri gibiyse mükemmel fark var tek sıkıntı taksitte fiyat artıyor :)

W Çevrimdışı

Wisdom1903

Aktif Üye
15 May 2020
52
31
Kötü çıkacağını sanmıyorum şimdiden güle güle kullanın
Teşekkürler inşallah :))
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

böyle açılıyor : tıklayınız
ben toshibacıyım desem yeridir :)
ayrıca 65u9500 karma üretim ne geleceği belli değil, samsung mu boe mi lg mi vs vs
Hocam bunu yeni bir TV'de yapınca garantiyi sıkıntıya sokar mı ? Ve ne gibi fark oluyor bununla ilgili bir video mevcut mu acaba merak ettim :)

Son düzenleme:
T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Hocam buldum farkını içeren videoyu sadece bu özelliği açmam için attığınız videodaki ilk bölümümü yapıyorum özelden bir anlatma şansınız var mı ?
yeni klasör aç klasör adını downloadprofile.mb130 diye isim ver sonu mb130 yazan yer anakart modeli senin anakart modelin neyse onu yaz sonuna mb130 değilse senin kart diyelimki mb230 downloadprofile.mb230 yaz downloadprofile.mb130 klasörünü boş usb belleğe at tv ye tak menü +4725 tuşla usb operations tıkla profil dosyasını almış olacaksın orjinal profil dosyasını önce yedekle sakla ondan sonra editle

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
yeni klasör aç klasör adını downloadprofile.mb130 diye isim ver sonu mb130 yazan yer anakart modeli senin anakart modelin neyse onu yaz sonuna mb130 değilse senin kart diyelimki mb230 downloadprofile.mb230 yaz downloadprofile.mb130 klasörünü boş usb belleğe at tv ye tak menü +4725 tuşla usb operations tıkla profil dosyasını almış olacaksın orjinal profil dosyasını önce yedekle sakla ondan sonra editle
Konuyu dağıtmak için oraya yönlendirme yaptım bir çok kişi bu model ve yorumlarını merak için geliyor konu karışmasın devamını modlama kısmında yapınız ☺️?

Y Çevrimdışı

Yavuzhan

Yeni Üye
7 Şub 2020
15
46
Arkadaşlar bu tv ye iphone ekran yansıtma yapabilirmiyiz.Yalnız youtube yansıtma değil iphone tlfnu olduğu gibi ekrana yansıtmaktan bahsediyorum.

O Çevrimdışı

Onuer

Aktif Üye
24 May 2020
51
34
Merhabalar, selefi Diyebileceğimiz ( fiyat açısından) Vestelin 65ud9000 ya da 65ud9500 gibi modellerin bir tanesinde subwoofer da vardı yanılmıyorsam.
Stero ses sistemi denmiş ama emin olamadım, subwoofer da var mı bu tv de acaba? Bir de subwoofer olan tv ile olmayan aynı özellikteki 2 tv de ses açısından çok fark var mıdır sizce? Sizce derken fikri olabilecek herkesin fikrine açığım. Konuyu açıp bize detaylı bilgilendirme yapan herkese ayrıca teşekkür ediyorum. Vestelin 4500 - 5000 bandındaki kendi tv lerine göre, Va Samsung panelin garanti olması nedeniyle tercih edilebileceği ifade edilmiş okuduğum yorumlarda. Aklıma subwoofer konusu takıldı sadece.
Bir de internetten de satış eş zamanlı olacak mı yoksa bir mağazadan mı yapmalıyız bu işlemi? Kaçırmamak adına bunu da bilen varsa bilgilendirirse sevinirim :)

Geri
Üst Alt