Valla ikisinide soruyorum aralarındaki tek fark ana kart heralde U9500de mb230 var. Ama paneller şansa mı çıkıyorBı mesajda 65ud9000 sordunuz bir mesajda 65u9500 ☺ ben anlayamadım hangisini soruyorsunuz
Smart dir, android değil ?Hocam bilgi paylaşımı için teşekkürler. bir şey sormak istiyorum
Bu ürün android midir? yani .apk dosyaları kurup çalıştırabilir miyiz?
Sormaktaki amacım reklamsız youtube uygulaması kurulabiliyor mu diye öğrenmek.
Teşekkürler hocam, biraz araştırdım, telefondaki reklamsız uygulamadan kablosuz aktararak da reklamsız izleyebiliriz sanırımSmart dir, android değil ?
hemide 2000smrPanel samsung ise tadından yenmez bu
Hocam o zaman 65U9500 den çok daha iyi 1000 SMR iken bu 2000 SMR ve aynı fiyat nasıl olabiliyorhemide 2000smr
satış politikası olabiliyor böyle durumlarHocam o zaman 65U9500 den çok daha iyi 1000 SMR iken bu 2000 SMR ve aynı fiyat nasıl olabiliyor
Hocam onu nasıl açıyoruz ? 65U9500 düşünüyordum heralde bunu öneriyorsunuz dimisatış politikası olabiliyor böyle durumlar
toshibada tek eksik pixelence yok bunuda modalama ile açıyoruz zaten
aslında daha pahalıymışHocam o zaman 65U9500 den çok daha iyi 1000 SMR iken bu 2000 SMR ve aynı fiyat nasıl olabiliyor
Tabiki kendi sitesinde öyle bazı bayiler satıyor 4750'yeaslında daha pahalıymış
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
böyle açılıyor : tıklayınızHocam onu nasıl açıyoruz ? 65U9500 düşünüyordum heralde bunu öneriyorsunuz dimi
istanbul bileşimi siteden sayma ve alma !!!!Tabiki kendi sitesinde öyle bazı bayiler satıyor 4750'ye