S
Süleyman karayılan
Yeni Üye
- 10 Nis 2021
- 5
- 36
2 side ilk sayfada yazıyor samsungpanelleri nelerdir acaba bilgi verirseniz sevinirim
1. sayfada özellikler yazıyor.merhaba arkadaşlar yeni bir Televizyon almak istiyorum Vestel 55UA9800 de HDR10 ve HLG varmı birde hangi panel VA mı IPS mi bu televizyonu tavsiye edermisiniz yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
?merhaba arkadaşlar yeni bir Televizyon almak istiyorum Vestel 55UA9800 de HDR10 ve HLG varmı birde hangi panel VA mı IPS mi bu televizyonu tavsiye edermisiniz yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Ne için kullanacaksınız bunu ? Ekran yansıtma için Google home kullanmanız lazım. Not iPhone için TV de airplay yokTv'yi bugun aldım hersey sorunsuz bana göre tam f/p tv'si sadece vestel smart center uygulamasına bağlayamadım herşeyi yapmama rağmen sebebi ne olabilir
Merhaba vestelin kendi uygulaması denemek için indirmiştim o halde google home kuruyorum teşekkür ederim.Ne için kullanacaksınız bunu ? Ekran yansıtma için Google home kullanmanız lazım. Not iPhone için TV de airplay yok
Görüntüye engel teşkil etmiyor ve sizi rahatsız etmiyor ise sorun yok, ama içinize sinmemis ise servis çağırarak destek alabilirsiniz.Merhaba vestelin kendi uygulaması denemek için indirmiştim o halde google home kuruyorum teşekkür ederim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Az önce renklere bakayım dedim, bazı açık renklerde sağ altta ışık sızması var gibi bu kabul edilebilir bir durum mudur koyu renklerde sorun yok, yorumunuz var mı 49ua9800 model
1. Sorunun yanıtını bilmiyorum ama ayarlarda muhakak vardır diye düşünüyorum.gerci sen söyleyince aklıma geldi aldığım videlarda ingilizce evet.Merhabalar;
Dün 55ua9800 tvim geldi ama 2 tane sorunum var
1.Amazon prime full ingilizce ve profil seçim ekranı yok.Benim için sorun değil de ailem kullanamadı
2.Tama karanlıkta panelde bulutlanma var siyah ekranda servis çağırmaya değer mi? Vestel değişim falan yapıyor mu?
Yardımcı olursanız sevinirim
Öncelikle cevabınız icin tskler.1. Sorunun yanıtını bilmiyorum ama ayarlarda muhakak vardır diye düşünüyorum.gerci sen söyleyince aklıma geldi aldığım videlarda ingilizce evet.
2. Si normal çünkü panel yapısı, LED tipi, TV kalitesi, fiyatı toplarsan sonuç bu olacaktir. Yeni gelecek veya alacaginda da aynı sorun olacak yada olabilecektir