65UA9800 55UA9800 49UA9800 43UA9800 Android Vestel Tv

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Öncelikle cevabınız icin tskler.
1.Ayarlarda dil ayari var ama Türkçe yok çok daha eski sürümleri de yukleyemiyorum gömülü geldiği için.
2.1 tane de ölü piksel var değişim yada iade talebim karşılanır mı acaba?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

F fikoloji
IMG_20210430_000918.jpg
IMG_20210430_000906.jpg
Evet pixel hatası değişim veya iade gerekcesidir.
Görsellere pek inanmıyorum yanıltıyor telefonda, çıplak gözle farklı ve bunun çeyreği oluyor ☺️

I Çevrimdışı

ilter88

Yeni Üye
29 Nis 2021
10
36
Evet pixel hatası değişim veya iade gerekcesidir.
Görsellere pek inanmıyorum yanıltıyor telefonda, çıplak gözle farklı ve bunun çeyreği oluyor ☺️
Tekrar merhaba. Servis geldi cihaz 2 günlük olduğu için değişim olabilir dedi. Fabrikaya ölü piksel resimlerini görüntülu şekilde iletecegini pzt salı gibide haber geleceğini belirtti.
Bulutlanma içinse toz alırmış gibi silin dağılır dedi. Simdi baktim eskiye nazaran daha az olduğunu farkettim.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Hocam elinize sağlık. arc destekli 5.1 lg ses sistemim var ama ses alamadım siz denediniz mi ?
Kendi media playerı birde orijinal formatta değişde tam ekran oynatıyor filmleri bunun çözümü varmı?
mx player vlc player denedim ama 5.1 ses alamadım.
Ses sistmim yok bu nedenle denemedim.
Farklı bir player ile ekran formatı nasıl

I Çevrimdışı

ilter88

Yeni Üye
29 Nis 2021
10
36
Ses sistmim yok bu nedenle denemedim.
Farklı bir player ile ekran formatı nasıl
16:9 hocam

Bu arada fabrika bulutlanma ve ölü piksel için değişimi onaylamadılar.Bende hakem heyetine başvurdum.Sizce ne çıkar sonuç tahminen? Emsal kararlar varmış en azından 1 tane ölü piksel için

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
16:9 hocam

Bu arada fabrika bulutlanma ve ölü piksel için değişimi onaylamadılar.Bende hakem heyetine başvurdum.Sizce ne çıkar sonuç tahminen? Emsal kararlar varmış en azından 1 tane ölü piksel için
Aynen thh svaunmaniza bu karar numarasını da muhakak koyun, adem helvacınin videosu mevcut ?

A Çevrimdışı

absfr

Yeni Üye
12 Nis 2021
14
34
Merhaba, televizyonu 2 hafta önce aldım düzenli olarak Netflix izlemekteyim son bikaç gündür film izlerken uygulamadan atmaya başladı bunun sebebi ne olabilir düzelmesi için ne yapabilirim.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Merhaba, televizyonu 2 hafta önce aldım düzenli olarak Netflix izlemekteyim son bikaç gündür film izlerken uygulamadan atmaya başladı bunun sebebi ne olabilir düzelmesi için ne yapabilirim.
Cihazı tamamen mi kapatiyorsun yoksa güç modunu mu kapatiyorsun? Aynı android telefon gibi arada fişi çekerek dinlendir. Üstüne birde modem uzaklığı nedir?

A Çevrimdışı

absfr

Yeni Üye
12 Nis 2021
14
34
Cihazı tamamen mi kapatiyorsun yoksa güç modunu mu kapatiyorsun? Aynı android telefon gibi arada fişi çekerek dinlendir. Üstüne birde modem uzaklığı nedir?
Tamamen fişini çekiyorum her gece modemde yanında internet hızımda da sorun yok fiber kullanıyorum.

Geri
Üst Alt