Kablolu mu kullanıyorsunuz kablosu mu?Tamamen fişini çekiyorum her gece modemde yanında internet hızımda da sorun yok fiber kullanıyorum.
Bı de modem çok yakın olmasın.
Kablolu mu kullanıyorsunuz kablosu mu?Tamamen fişini çekiyorum her gece modemde yanında internet hızımda da sorun yok fiber kullanıyorum.
Merhaba, kablosuz kullanıyorum modemle mesafe 2 metre kadarKablolu mu kullanıyorsunuz kablosu mu?
Bı de modem çok yakın olmasın.
İmkan dahilinde bı süre kablolu olarak denemenizi öneririm.Merhaba, kablosuz kullanıyorum modemle mesafe 2 metre kadar
selamlar.55UA9800 uydu ekleme yapamıyorum. uydu listeside yok.merkezi sistem yayın alıyorum.
Neden model dusuruyosunuz. Yine çıkarsa yine değiştirinF fikoloji,
Hocam bugün servis bana ulaştı yeni bir süreç başladı. Cihazi degistirecekler gibi görünüyor. 55ua9800 samsung va panel yine bulutlanma çıkarsa korkuyorum.
55ua9500 ile degistirebilme şansım var siz ne dersiniz? Samsung değilde boe yada lg çıkabilir mi?
Sonradan vazgeçtim hocam. Model düşürmeye gerek yok dedik. Bakalım haftaya büyük ihtimal onaylanacakmış sonrasın da 1 hafta 10 gun icinde yenisi gelecekmiş.Neden model dusuruyosunuz. Yine çıkarsa yine değiştirin
Yine bilgi beklemiyoruzSonradan vazgeçtim hocam. Model düşürmeye gerek yok dedik. Bakalım haftaya büyük ihtimal onaylanacakmış sonrasın da 1 hafta 10 gun icinde yenisi gelecekmiş.
İlk sayfada yazıyor Samsung va diye ?Bu modelin 55" olanında hepsi IPS mi yoksa Samsung VA var mı üstad ?
Teşekkür ederim ben VA istiyorum Samsung ama arkadaş LG IPS istiyor ona IPS 55 de yokmuş derim.İlk sayfada yazıyor Samsung va diye ?
Aynen büyük ekranda vestelde IPS çıkarsa özellikle boe panel olarak 65 çıkıyor.Teşekkür ederim ben VA istiyorum Samsung ama arkadaş LG IPS istiyor ona IPS 55 de yokmuş derim.