Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkürler. İki ölü pikselden bir sey olmaz. Zaten ölü değil sıkışmış piksel. Sadece mavi rengi veremiyor. Diğer renkleri veriyor. Kayıta girsin diye servisi çağırdım. İlerde çoğalma durumu olursa o zaman değişmeyi düşünüyorum. Şuan TV den memnunum. YouTube ve internet tarayıcı çok hızlı. 4k izleyemedim çünkü 4mb internet hızım var. Yeterli gelmeyecektir. Ses düzeyi de cok iyi. Ölü piksel sorunu her markada oluyor. Önemli olan servis hizmetinin verilmesi. 3 yıl garantisi var sonuçta.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Söylediklerinin nasıl yapilacagini bilmiyorum. Eğer ki TV den daha fazla fayda sağlayacaksam islemler konusunda yardımcı olursanız sevinirim
arkadaslar. marketteki web app tester ugulamasi amacini bilmeyenler olabilir aramizda. applerin web tarayicisinda calistirmak icin. web tarayicisinda calisan app ler var yani kurulmasina gerek olmayan web sayfasi adresini girdiginiz vakit ayni app gibi gorunen web sayfalarini acmak icin
Va panelin yan açılardan soluk ve grimsi görünmesi beni rahatsız etmeye başladı. Salon dikdortgen. Yan acı fazla olmasa bile bu durum rahatsız etmeye başladı beni. Sizde de öyle mi. Araştırıyorum Samsung bile va panel kullanıyor. Va panel ile ilgili bilgisi olan var mı.
Va panelin yan açılardan soluk ve grimsi görünmesi beni rahatsız etmeye başladı. Salon dikdortgen. Yan acı fazla olmasa bile bu durum rahatsız etmeye başladı beni. Sizde de öyle mi. Araştırıyorum Samsung bile va panel kullanıyor. Va panel ile ilgili bilgisi olan var mı.
Hocam aşırı olmasada boyle bir durum var ama abartılı değil acıkcası. va panelde boyle bir durum sözkonusu. ya siyahlar ve kontrast olacak yada yan acı olmayacak(IPS)
Siz benim evdeki 42" altusu görseniz balkondan asagı atarsınız demekki 30 derece acıyla bak yüzler bembeyaz nefret edersiniz ama tam karsıdan hepsinden güzel. yan acı abartılı kötü ama regal değil
bunun yanında 1 ay once mutfaga android sunny axen aldım va olmasına ragmen tamamen yandan baksanız bile sıfır kayıp. bazen düşünüyoırum ıps mi diye ama değil. süper otesi güzel görüntüsü var parasına ve markasına göre
Forumda oldukça yazdık çizdik tartıştık bu konuyu. Onlarca marka ve modelde tek tek performanslarını da test ettik, Youtube kanalımda sürekli olarak yan açı performans videolarını da yayınladım. Tabi böyle karşılaştırma videosu olmaz onu baştan yazayım zira panel üreticileri ve bu videoda özne...
Hocam aşırı olmasada boyle bir durum var ama abartılı değil acıkcası. va panelde boyle bir durum sözkonusu. ya siyahlar ve kontrast olacak yada yan acı olmayacak(IPS)
Siz benim evdeki 42" altusu görseniz balkondan asagı atarsınız demekki 30 derece acıyla bak yüzler bembeyaz nefret edersiniz ama tam karsıdan hepsinden güzel. yan acı abartılı kötü ama regal değil
bunun yanında 1 ay once mutfaga android sunny axen aldım va olmasına ragmen tamamen yandan baksanız bile sıfır kayıp. bazen düşünüyoırum ıps mi diye ama değil. süper otesi güzel görüntüsü var parasına ve markasına göre
valla hocam ben bunu tv aldiktan sonra yaptigim yorumda soyledim. asiri olmamakta birlikte var dedim ama kesinlikle asiri degil. eger icinize sinmediyse yol yakinken iade edin servis felan cagirmayin yapacagi hicbirsey yok,mal bu. ips yonelin ama onda da gece film izlerken neden karanlik olmadi veya hareketli sahnelerde neden sorun var demeyin. oyun oynamayi saymadim bile
vestel grubu cihazlari kapatirken kumandadan uzun sureli basarak kapatinki acilirken onbellegi temizlesin. acilirken biraz gec acilir ama hafiza temizlenmis olur. fisi takip cikarmakla esdeger bir uygulama
Bu tvde hdmi 2 mi 3 mü, ayrıca sitede garanti 2 yıl dıyor 3 yıl olması gerekmiyor mu? Müşteri hzmtlrini aradım yazılanlardan başka bişey bilmiyor, alan arkadaşlar bilgilendirebilir mi?
Bu tvde hdmi 2 mi 3 mü, ayrıca sitede garanti 2 yıl dıyor 3 yıl olması gerekmiyor mu? Müşteri hzmtlrini aradım yazılanlardan başka bişey bilmiyor, alan arkadaşlar bilgilendirebilir mi?