58RH0LU Teknik Özellikler

Z Çevrimdışı

Zoresmer

Yeni Üye
1 Haz 2020
9
44
Hangi sitede 2 yazıyor ?
Hepsiburada da satılıyor zaten başka yerde yok, stok bitmişti şimdi tekrar satışta, acaba iade ürün falan mı satıyolar yoksa gerçekten yeni mal mı geldi, müşteri hizmetleri iade ürün 2. El sayılır bunlar sıfır dedı ama güvenilmez bunlara kafam karıştı

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Hepsiburada da satılıyor zaten başka yerde yok, stok bitmişti şimdi tekrar satışta, acaba iade ürün falan mı satıyolar yoksa gerçekten yeni mal mı geldi, müşteri hizmetleri iade ürün 2. El sayılır bunlar sıfır dedı ama güvenilmez bunlara kafam karıştı
TV gelince seri numarasını verirseniz bakarız. Hatta şöyle söyleyeyim seri numaras 7xxxx veya 8xxxx ile başlıyorsa sıfır. 9xxxx ile başlıyorsa vardır bişey

T Çevrimdışı

Teknoline 

Aktif Üye
15 May 2020
146
47
bu cihazda netfliks te film izlerken cihazin otomatik kapanmasi devre disi kaliyor. kactir uyuya kaliyorum sabaha kadar tv acik kaliyor. buna bir cozum bulmalari lazim. birde bazi ayarlari hizli ulasmak lazim kumanda da quick menu yok. otomotik kapanma ayari yapmak icin cok caba sarf etmmek gerekiyor

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
bu cihazda netfliks te film izlerken cihazin otomatik kapanmasi devre disi kaliyor. kactir uyuya kaliyorum sabaha kadar tv acik kaliyor. buna bir cozum bulmalari lazim. birde bazi ayarlari hizli ulasmak lazim kumanda da quick menu yok. otomotik kapanma ayari yapmak icin cok caba sarf etmmek gerekiyor
Eve yeni kumandalar da qmenu yok, aslında belirli standart ve kalıp oluşturmak için iyi birşey ☺️
Ama uygulama içinde otomatik film değiştirme gibi sebepler nedeni ile bir nevi kumanda almış gibi algılıyor mu acaba ?
Bilgim yok ben o kadar süre TV bile izlemedigim için dikkat etmedim

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,753
65
Bildiğimden değil de ,acaba diye yazıyorum :
Zaman ayarını mesela 2 saat veya film boyu kadar ayarlayıp veya nasıl istenirse ,sonra da netflix açılsa acaba tv kapanır mı :alala

M Çevrimdışı

Mert Bey

Yeni Üye
20 May 2020
47
36
TV gelince seri numarasını verirseniz bakarız. Hatta şöyle söyleyeyim seri numaras 7xxxx veya 8xxxx ile başlıyorsa sıfır. 9xxxx ile başlıyorsa vardır bişey

IMG_20200607_211755.jpg

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,753
65
Hımm,sn 8 li ,bu durumda sıfır tv oluyor :ok
Bu arada ,hayılısı olsun tekrar , güle güle kullanırsınız inşallah :ok

T Çevrimdışı

Teknoline 

Aktif Üye
15 May 2020
146
47
Bildiğimden değil de ,acaba diye yazıyorum :
Zaman ayarını mesela 2 saat veya film boyu kadar ayarlayıp veya nasıl istenirse ,sonra da netflix açılsa acaba tv kapanır mı :alala
Hocam benim bahsettiğim. Çoğu tv de ardır tv nin kumandanına belli bir süre dokunmaz iseniz cihaz kapanır. Ama netflix açıkken devreye girmiyor. Manüel 2 saat sonra kumandaya baş basma kapan deseniz ozaman kapanabilir. O ayarı yapmaknicinde kumandadan girip çıkmak gerekiyor birkaç tuştan sonra. Oysa ayın menü olsa çok zor değil.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Simdi siz bunu yazınca aklimda deli sorular. Bu model kendi sitesinde dahi yok. Hepsiburadaya ozel üretilmiş olabilir. Cunki kendi sitesinde olan modelle arasinda fiyat farkı var. Ikisi arasinda cok gidip gelmistim. 2020 model diye bunu aldım ama bana kalırsa hepsiburadaya özel. Model numarasında bile h var :-)

M Çevrimdışı

Mert Bey

Yeni Üye
20 May 2020
47
36
Hımm,sn 8 li ,bu durumda sıfır tv oluyor :ok
Bu arada ,hayılısı olsun tekrar , güle güle kullanırsınız inşallah :ok
Tesekkür ederim. Görüntüyü beğendim. Tv genel olarak güzel. Ancak bende TV de 4 piksel hatalı çıktı . Servis 7 piksel sonrasını değişim yapıyormuş . Kanunen piksel sayı sınırı kaldırılmıştı. Servis 7 hatalı piksel sınır koydu. Eve gelip TV yi izleyecekler ve ölü piksellerin görüntüye engel olup olmadığına bakacaklarmiş. Bu nasil iş. Tüketici hakem heyetine başvuracağım.

T Çevrimdışı

Teknoline 

Aktif Üye
15 May 2020
146
47
Arkadaslar bu boyutta tv alipta ses sistemi almadan olmaz diyorum.
Grundig gse910 sw aldim indirimden. 650 ye gelmisti. Hb den grundig turkiye saticisindan. Ama adamlar gondermediler. Bende o sinirle baska arayisa girdim. Sony ht-sd35 modelini arastirdim. Internette bir tane olumsuz yoruma rastlamadim. Medya markt a gittim denemek icin. Iscilik ve ses olarak cok guzel ama gosteris yok. Gitmisken grundig vardi internetten alipta gondermedikleri. Iyikide gelmemis dedim. Sony dinledikten sonra asiri derecede kotu geldi.
Buzamana kadar film izlememisim dedim. Tvnin haporloru cogu sesi cikarmiyor. Denemek icin saundbar devreden cikariyorum filmler zevk vermiyor cogu ses dugjlmuyor. Dusunen arkadaslara yardimci olmak istedim. Hdmi arc den baglandiginizda tek kumandayla. Sony de dolby ses var ve ayrica sinama efekti cok basarili. Tek basina 5 tane hoporlorun gorevini goruyor efekt sayesinde. Daha son ses acamadim baslari harika. Gorunus olarak bundan ses cikarmi diyorsun ama cikiykr

Z Çevrimdışı

Zoresmer

Yeni Üye
1 Haz 2020
9
44
Benim tv bugün kuruldu genel olarak iyi diyebilirim, plazma kullandığım için ona göre kıyas yapıyorum ciddi bı fark yok, geniş bi inceleme yapmadım henüz fakat duvara asmak ciddi sorun tv girişleri kullanılmıyor, 1hdmi yanda yapılmış ordan bağladım, 2hdmi bağlanmıyor sığmıyor çünkü, optik kabloyu da takamadım sığmıyor, kendı uydu alıcısı tırt gıbı 4k trtde titriyor arada, farklı alıcı deneyemedim hdmi bağlayamadığım için daha sonra bakacam onun çaresine.

İlginç bi durum var servıs de ki arkadaş ısrarla samsung va panel diyor, panda değilmi diyorum hayır dedi yeni seriler samsung panel dedı uzman teknik elemanmış, iyi dedim üstelemedim

T Çevrimdışı

Teknoline 

Aktif Üye
15 May 2020
146
47
Benim tv bugün kuruldu genel olarak iyi diyebilirim, plazma kullandığım için ona göre kıyas yapıyorum ciddi bı fark yok, geniş bi inceleme yapmadım henüz fakat duvara asmak ciddi sorun tv girişleri kullanılmıyor, 1hdmi yanda yapılmış ordan bağladım, 2hdmi bağlanmıyor sığmıyor çünkü, optik kabloyu da takamadım sığmıyor, kendı uydu alıcısı tırt gıbı 4k trtde titriyor arada, farklı alıcı deneyemedim hdmi bağlayamadığım için daha sonra bakacam onun çaresine.

İlginç bi durum var servıs de ki arkadaş ısrarla samsung va panel diyor, panda değilmi diyorum hayır dedi yeni seriler samsung panel dedı uzman teknik elemanmış, iyi dedim üstelemedim
Sallamis servis bana kalirsa. Ordaki numaraya bakarak panelin

bana kalirsa sallamis servis. Trt 4k da titreme yok bende

Tv ye yeni yazilim geldi,
Hicbkr fark gorrmedim. Dlna yine sikintili ve yine menjde gorunmuyor. Yaptigim modlamalar hepsi duruyor silinmemis.

15920275369435258908397449808179.jpg

Sallamis servis bana kalirsa. Ordaki numaraya bakarak panelin

bana kalirsa sallamis servis. Trt 4k da titreme yok bende

Hicbkr fark gorrmedim. Dlna yine sikintili ve yine menjde gorunmuyor. Yaptigim modlamalar hepsi duruyor silinmemis.

15920275369435258908397449808179.jpg

3. Ayin 20 sinde cikan yazilim anca dusgu tv ye. Ben hicbir fark gormedim. Bir ihtimal yazilarin rengi koyulasti gibi geldi

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,753
65
Büyük ihtimalle yüklenen yazılım core(çekirdek)dir,core yazılımlar modlamayı genelde bozmazlar ,ama istersen bir de kanal listeni usbye kaydedip ,tvye reset at bakalım,hatta atmakta fayda var :ok

M Çevrimdışı

Mert Bey

Yeni Üye
20 May 2020
47
36
Bu TV de pixcellence özelliği nasıl aktif edilir yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar

Geri
Üst Alt