58RH0LU Teknik Özellikler

M Çevrimdışı

Mert Bey

Yeni Üye
20 May 2020
47
36
10 gün sonra deneyebilirim sanırım, mutlaka paylaşırım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hepsiburadadan aldım standart 3299 fiyattan, senenin 4 ayı kullanılacak çok bütçe ayırmak istemedim
Bende aldım hepsiburadadan. Kargoda bekliyorum . Bir kac güne gelir. ?

T Çevrimdışı

Teknoline 

Aktif Üye
15 May 2020
146
47
Arkadaslar x96 mini 4k baglantida yasanan yani kaynak degistirdikten sonra tekrar x96 mini ye gectiginizde (bana kalirsa butun 4k hdmi baglantilarda bu sorun yasanabilir.) goruntu gelmeme sorunu kaliteli hdmi kabloyla cozuldu. fakat daha once denedigim kablo da kaliteli diye aldim. hp nin mavi kutudaki kablosu. sanki 5 tl lik kablo gibi davrandi. akabinda benim dukkanda sattigim hdmi 2.0 4k kablo ile denedim sorun cozuldu. fakat pahali oldugundan kabloya kiyamadim. daha uygun fiyatli olan slink in hdmi 1.4 ama 4k destekleyen yaninda cam sil me bezi spreyi ile birlikte satilan kablo vardi. musteriden cizilti yapiyor diye geri iade almistim. onu taktim. ayni performansi aldim cizilti felanda gelmiyor. isi ucuza hallettik. uzun lafin kisasi hdmi den 4k 30hz goruntu almak istiyorsaniz kablo kaliteli olacak. kesinlikle hp kablo almayin

M Çevrimdışı

Mert Bey

Yeni Üye
20 May 2020
47
36
Arkadaslar x96 mini 4k baglantida yasanan yani kaynak degistirdikten sonra tekrar x96 mini ye gectiginizde (bana kalirsa butun 4k hdmi baglantilarda bu sorun yasanabilir.) goruntu gelmeme sorunu kaliteli hdmi kabloyla cozuldu. fakat daha once denedigim kablo da kaliteli diye aldim. hp nin mavi kutudaki kablosu. sanki 5 tl lik kablo gibi davrandi. akabinda benim dukkanda sattigim hdmi 2.0 4k kablo ile denedim sorun cozuldu. fakat pahali oldugundan kabloya kiyamadim. daha uygun fiyatli olan slink in hdmi 1.4 ama 4k destekleyen yaninda cam sil me bezi spreyi ile birlikte satilan kablo vardi. musteriden cizilti yapiyor diye geri iade almistim. onu taktim. ayni performansi aldim cizilti felanda gelmiyor. isi ucuza hallettik. uzun lafin kisasi hdmi den 4k 30hz goruntu almak istiyorsaniz kablo kaliteli olacak. kesinlikle hp kablo almayin
Forumda bir kişinin hdmı 4k desteklemediğini belirtmesi üzerine müşteri hizmetlerini aradığımda hdmı nin 4k yi desteklediğini ancak kaliteli 4k hdmı kablo kullanmam gerektiğini soylemislerdi.

T Çevrimdışı

Teknoline 

Aktif Üye
15 May 2020
146
47
Forumda bir kişinin hdmı 4k desteklemediğini belirtmesi üzerine müşteri hizmetlerini aradığımda hdmı nin 4k yi desteklediğini ancak ka haliteli 4k hdmı kablo kullanmam gerektiğini soylemislerdi.
hocam kaliteden kaliteyede fark var demekki. HP Hdmi kablo aldim bimden fiyati uygun geldi. uzerindeki yazilara gore de guvendim. ama ambalajini acinca hdmi kabloyu pat pata sarilmis girunce dedim bu kablodan bir halt olmaz. dukkanda satarim diyede iki tane aldim. simdi onlari iade edecegim. dedigim gibi kampanyadan zamaninda 5 tlye aldigim slink kabloda hic sikinti yok 50 tl lik kabloyla ayni isi giruyor. hocam kaliteden kasit altin olmasi degil kablosu bakir olsun yeterde artar. hdmi versiyon farklari var cogu gunluk hayaatta ise yaramaz. ses alisverisi ve eternet alisverisi gibi

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Forumda bir kişinin hdmı 4k desteklemediğini belirtmesi üzerine müşteri hizmetlerini aradığımda hdmı nin 4k yi desteklediğini ancak kaliteli 4k hdmı kablo kullanmam gerektiğini soylemislerdi.
Hdmi kablo bir veri taşıma protokolüdür, veriyi ya taşır ya taşımaz, kalite ancak kaplaması, malzemesiyle ilgili olur, altın ya da teneke uçlu olması kaliteye en ufak bir etkide bulunmaz, 4k için hdmi 2.0 özelliği olması yeterlidir.

M Çevrimdışı

Mert Bey

Yeni Üye
20 May 2020
47
36
hocam kaliteden kaliteyede fark var demekki. HP Hdmi kablo aldim bimden fiyati uygun geldi. uzerindeki yazilara gore de guvendim. ama ambalajini acinca hdmi kabloyu pat pata sarilmis girunce dedim bu kablodan bir halt olmaz. dukkanda satarim diyede iki tane aldim. simdi onlari iade edecegim. dedigim gibi kampanyadan zamaninda 5 tlye aldigim slink kabloda hic sikinti yok 50 tl lik kabloyla ayni isi giruyor. hocam kaliteden kasit altin olmasi degil kablosu bakir olsun yeterde artar. hdmi versiyon farklari var cogu gunluk hayaatta ise yaramaz. ses alisverisi ve eternet alisverisi gibi
Size katılıyorum ?

M Çevrimdışı

Mert Bey

Yeni Üye
20 May 2020
47
36
Regal 58rh0lu geldi. Kurulumu yapıldı. TVyi bu fiyata çok begendim. Ekran ayarlarını yaptim. Görüntü çok güzel. Ancak piksel testi yaptım. 2 tane ölü piksel çıktı. Mavi renkte siyah olarak görülüyor. Diğer renklerde ise ayni rengi veriyorlar. Sadece mavi renkte siyah olarak görünüyorlar. Servisi aradım. Gelecekler. Sonucu yazarım.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,753
65
Regal 58rh0lu geldi. Kurulumu yapıldı. TVyi bu fiyata çok begendim. Ekran ayarlarını yaptim. Görüntü çok güzel. Ancak piksel testi yaptım. 2 tane ölü piksel çıktı. Mavi renkte siyah olarak görülüyor. Diğer renklerde ise ayni rengi veriyorlar. Sadece mavi renkte siyah olarak görünüyorlar. Servisi aradım. Gelecekler. Sonucu yazarım.
Güle güle kullan :ok

T Çevrimdışı

Teknoline 

Aktif Üye
15 May 2020
146
47
hayilisi olsun, iki taneden birsey olmaz hocam siki ti yapma derim. allahtan canli pixel yok. ben okadar renk renk bakmadim siyaha ve beyaza baktim sadece

M Çevrimdışı

Mert Bey

Yeni Üye
20 May 2020
47
36
hayilisi olsun, iki taneden birsey olmaz hocam siki ti yapma derim. allahtan canli pixel yok. ben okadar renk renk bakmadim siyaha ve beyaza baktim sadece
Teşekkürler. İki ölü pikselden bir sey olmaz. Zaten ölü değil sıkışmış piksel. Sadece mavi rengi veremiyor. Diğer renkleri veriyor. Kayıta girsin diye servisi çağırdım. İlerde çoğalma durumu olursa o zaman değişmeyi düşünüyorum. Şuan TV den memnunum. YouTube ve internet tarayıcı çok hızlı. 4k izleyemedim çünkü 4mb internet hızım var. Yeterli gelmeyecektir. Ses düzeyi de cok iyi. Ölü piksel sorunu her markada oluyor. Önemli olan servis hizmetinin verilmesi. 3 yıl garantisi var sonuçta.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam ilk isin cekilebilir butun orj dosyalarini cek iconden modlamayla pwr yi ac geri kalan cogu sey acik ise yarayan
Söylediklerinin nasıl yapilacagini bilmiyorum. Eğer ki TV den daha fazla fayda sağlayacaksam islemler konusunda yardımcı olursanız sevinirim

Geri
Üst Alt