58RH0LU Teknik Özellikler

M Çevrimdışı

Mert Bey

Yeni Üye
20 May 2020
47
36
yok hocam bu paylastigim grafikler ve olcumleri. evin elektrik girisine takili olan tam otomatik sigorta var. elektrik 180-240 v bandinin disina cikinca veya 25 amperin ustune cikinca elektrigi otomatik keser. normale donunce elektrigi acar. bu cihazda ayni zamanda elektrik tuketimini ve amper,volt, guc olcer. bu bilgileri telefonfaki programa aktarir internet uzerinde. bu olcumler oladar dogrudur ki. eve gelen fatura ile programin bana bildirdigi fatura arasindaki fark 2 tl yi gecmez dedim. yoksa regal kac lira yakar onu hesaplamadim. hesaplanabilir bu paylastigim bilgilerden ama en az 20 tl yazar
Tv diğer tvlerle aynı civarda elektrik tüketiyorsa sorun yok.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,168
65
Güzel bir bilgi eline sağlık ,acaba tüm modellerde aynı mıdır :alala

T Çevrimdışı

Teknoline 

Aktif Üye
15 May 2020
150
48
Arkadaslar elimde x96 4k tv box var. cozunurlugu 4k ayarladigim vakit. kaynaklardan baska bir kaynaga gectigim zaman goruntu gelmiyor. ancak tv box acip kapayinca geliyor ama tekrar kaynak degistir yine gelmiyor..1080p de sikinti olmuyor. acaba kablodandir dedim kablo hp 4k kablo denedim yine ayni. dukkanda 2.0 4.k kablo var onuu goturup deneyecegim. insallah olur. olmaz ise nurtopu gibi bir sorunumuz var. x96 sorun olamazmi olabilir ama dusuk ihtimal

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Arkadaslar elimde x96 4k tv box var. cozunurlugu 4k ayarladigim vakit. kaynaklardan baska bir kaynaga gectigim zaman goruntu gelmiyor. ancak tv box acip kapayinca geliyor ama tekrar kaynak degistir yine gelmiyor..1080p de sikinti olmuyor. acaba kablodandir dedim kablo hp 4k kablo denedim yine ayni. dukkanda 2.0 4.k kablo var onuu goturup deneyecegim. insallah olur. olmaz ise nurtopu gibi bir sorunumuz var. x96 sorun olamazmi olabilir ama dusuk ihtimal
x96 sende nasıl çalışıyor :)
bana 3 tane değişim oldu en sonunda 3.ayda garantisi devam ederken çöpe attım
cihazı kapatınca bir daha açılmıyordu

T Çevrimdışı

Teknoline 

Aktif Üye
15 May 2020
150
48
x96 sende nasıl çalışıyor :)
bana 3 tane değişim oldu en sonunda 3.ayda garantisi devam ederken çöpe attım
cihazı kapatınca bir daha açılmıyordu
valla hocam 2 seneden fazladir bende, cinden almistim. bundan 6 ay oncesine kadar nerdeyse haftada bir guncelleme geliyordu. calismasinda en ufak sikinti yok. dedigim gibi 4k da kaynak degistirince x96 calismasina ragmrn regalde goruntu yok

M Çevrimdışı

Mert Bey

Yeni Üye
20 May 2020
47
36
C Çevrimdışı

ceyhun507

Yeni Üye
12 Eki 2019
13
40
10 gün sonra deneyebilirim sanırım, mutlaka paylaşırım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hepsiburadadan aldım standart 3299 fiyattan, senenin 4 ayı kullanılacak çok bütçe ayırmak istemedim

Geri
Üst Alt