hosbulduk
TFC Team
- 9 Kas 2018
- 3,721
sizin bahsettiginiz ile teknoline nin bahsettigi dosyalar ayni mi ,tv nizden profil dosyalarinimi almak istiyorsunuz ?Hocam bu tv den orijinal dosyaları nasıl çekerim yedekleme için
sizin bahsettiginiz ile teknoline nin bahsettigi dosyalar ayni mi ,tv nizden profil dosyalarinimi almak istiyorsunuz ?Hocam bu tv den orijinal dosyaları nasıl çekerim yedekleme için
Doğrudur elimde yazılımların yedeğini olsun istiyorum yeni gelen güncellemeyi beğenmez isem öncekine dönebileyim diyesizin bahsettiginiz ile teknoline nin bahsettigi dosyalar ayni mi ,tv nizden profil dosyalarinimi almak istiyorsunuz ?
Doğrudur elimde yazılımların yedeğini olsun istiyorum yeni gelen güncellemeyi beğenmez isem öncekine dönebileyim diye
TeşekkürlerÖnemli - Vestel tv profil alma dosyaları -tümü-
Kalıcı olarak yüklediğimi belirtip içindeki OKU.TXT okuyun dedikten sonra ,sağlıklı günlerde kullanmanızı dilerim :) Demiştim ,aradan geçen süre içinde maşallah 947 kişi indirmiş ,bekozap'taki rekorumu kırmışım (ottplayer geride kalmış ama çok geride değil ,onu da 815 kişi indirmiş) Peki,neler...tavsiyeforumu.com
Hocam bu tv den orijinal dosyaları nasıl çekerim yedekleme için
Olmaz , hosbulduk yanlış anlamış,verdiği link ile sadece profilleri çekersin tvden , yazılımın hepsini yedekliyemezsin .Yani güncellemeyi beğenmez isen profillerle orjinal yazılıma dönemezsinDoğrudur elimde yazılımların yedeğini olsun istiyorum yeni gelen güncellemeyi beğenmez isem öncekine dönebileyim diye
Uygulama içindeki uygulama kısa yol olmazbeyler bu ss iptv uygulamasını appstoreden acıyorum hep uygulamalara nasıl çekebılırız yada kısa yol tuşu atayabılıyormuyuz ?
Selamlar 58RH0LU model de süper resolution var hepsi burada da olduğunu yazıyor kullanan arkadaşlar bakabilir mi acaba
Sadece bu modelde mi diger vestellerde de mi var