Bu TV de pixcellence özelliği nasıl aktif edilir yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar
Bunu deneyiniz
Bu TV de pixcellence özelliği nasıl aktif edilir yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar
Ayarlar-ses ayarları-ses bağlantısı etkin yap, bluetooth kulaklık bulunabilir olmalıBluetooth kulaklığı nasıl bağlıyoruz ?
Etkin ama nasıl olacak ki bağlantıAyarlar-ses ayarları-ses bağlantısı etkin yap, bluetooth kulaklık bulunabilir olmalı
Aşağıda yazılar çıkmıyor mu bul, sil diye mesela benim tvde yeşil tuş bul fonksiyonu görüyor.Etkin ama nasıl olacak ki bağlantı
Kulaklığı görmüyor bul diyorum hiç bir şey çıkmıyorAşağıda yazılar çıkmıyor mu bul, sil diye mesela benim tvde yeşil tuş bul fonksiyonu görüyor.
Kulaklığın bulunabilir olması için bir tuşuna uzun basılması falan lazım olmalı, kullanma kılavuzuna bakınKulaklığı görmüyor bul diyorum hiç bir şey çıkmıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Samsung Soundbar var ona bağlandı, ama kulaklığı görmüyor, kulaklığı beğenmedi demekki
Güncelleme sonrası fabrika ayarlarına donunce yazılar koyulasti. Daha güzel olmuş.Büyük ihtimalle yüklenen yazılım core(çekirdek)dir,core yazılımlar modlamayı genelde bozmazlar ,ama istersen bir de kanal listeni usbye kaydedip ,tvye reset at bakalım,hatta atmakta fayda var
Bunu deneyiniz
Aynıdır farklı olacağını sanmam hosbuldukGüncelleme sonrası fabrika ayarlarına donunce yazılar koyulasti. Daha güzel olmuş.
Bu videoda mb130 için yonergedir diyor. Regal 58rh0lu mb230
Forumda ben ve ramchomania dan daha fazla mb230 yazilimlariyla deneme yapan baska kimse olmamistir, her türlü güncellemeyi veya ful yazilimi deneyen birisi olarak ben bahsedilen türde bir koyulasmaya denk gelmedim.Aynıdır farklı olacağını sanmam hosbulduk
Forumda ben ve ramchomania dan daha fazla mb230 yazilimlariyla deneme yapan baska kimse olmamistir, her türlü güncellemeyi veya ful yazilimi deneyen birisi olarak ben bahsedilen türde bir koyulasmaya denk gelmedim.
Arkadas dogru soyluyir menu yazilarinda bariz koyulasma var. Beni.de ilk dikkatimi ceken o oldu, hatta yazdimda buraya. Birde emon olmamakla birlikte. Youtube muzik ve tivitter geldi. Renklerde iyilesmede vargibi. Yazilimla eskisine gire kotu olan birsey olmadiAynıdır farklı olacağını sanmam hosbulduk
Arkadas dogru soyluyir menu yazilarinda bariz koyulasma var. Beni.de ilk dikkatimi ceken o oldu, hatta yazdimda buraya. Birde emon olmamakla birlikte. Youtube muzik ve tivitter geldi. Renklerde iyilesmede vargibi. Yazilimla eskisine gire kotu olan birsey olmadi
Arkadaslar yiyidi oldur ama hakkini yemeyelim. Bu cihaz parasina gore genel itibarihle 10 numara bir tek beni dlna sikintiya sokuyor. Ama renk kontrast olarak bugun trknoloji markette fiyat olarak ikiye hatta 3 e katlayan lg lerden bana gore cok daha guzel. O nanoceller felan asiri koyu renkleri. Hanim bile farketti bizim tv nin renkleri daha guzel diye. Ben sahsen bugun tekrat alacak olsan yine vestel gurubu alirim hatta 65 alirim
Hocam bu tv den orijinal dosyaları nasıl çekerim yedekleme içinhocam ilk isin cekilebilir butun orj dosyalarini cek iconden modlamayla pwr yi ac geri kalan cogu sey acik ise yarayan