Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sizin anakartinizda baska isinize yarayacak modlama ile acilacak bir özellik yok,ayrica su andaki profilinizi yedekleyip saklayin herhangi bir sorun oldugunda ihtiyaciniz olacak.Cok fazla profil özelligini test etmek icin actiginiz takdirde tv acilmaz ,full yazilimla yeniden yüklemek zorunda kalabilirsiniz.
Kendi yaptığınız yazılımda faklı servisleri aktifleştirdiniz mi ya da ne gibi değişiklikler uyguladınız?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Menü 4725 yapınca disable ya da off olan servisleri aktifleştirmemiz iyi olur mu ya da hangilerini aktifleştirmeliyiz?benim tvde disable olanlar şunlar : auto tv off ,pc standby,pin8 standby out,stby search,aps sorting,dynamic menü ,auto zoom mode,hdmı auto switch,video wall id,Iplayer,orf,astra hd+,skype bunlar ya disable ya off ya da no yazanlar.
Bu yazdıklarınızdan hangisi işe yarar ki, İşlemcinizi bu kadar yormayın sonra üzülürsünüz, bir büyüğümüzün de dediği gibi mb9xx kartlarda çalışıyorsa kurcalama felsefesine inanmak lazım
Kendi yaptığınız yazılımda faklı servisleri aktifleştirdiniz mi ya da ne gibi değişiklikler uyguladınız?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Menü 4725 yapınca disable ya da off olan servisleri aktifleştirmemiz iyi olur mu ya da hangilerini aktifleştirmeliyiz?benim tvde disable olanlar şunlar : auto tv off ,pc standby,pin8 standby out,stby search,aps sorting,dynamic menü ,auto zoom mode,hdmı auto switch,video wall id,Iplayer,orf,astra hd+,skype bunlar ya disable ya off ya da no yazanlar.
forumda sizin anakartinizla ve mb95 ve eski anakartlarla ilgili bir güncelleme yazilimi cesitli sorunlara yol actigindan ve televizyona bir katkisi olmadigindan kaldirildi.Smart uygulama icerikleri vewd ve diger uygulamalar televizyona yüklenebilen özellikler degillerdir.Verdigim adresi denediniz mi, iptv icin ottplayer adresi verdim iki adresi tv tarayicisina yazip deneyebilirsiniz,ottplayer bu sekilde kesin calisiyor.
forumda sizin anakartinizla ve mb95 ve eski anakartlarla ilgili bir güncelleme yazilimi cesitli sorunlara yol actigindan ve televizyona bir katkisi olmadigindan kaldirildi.Smart uygulama icerikleri vewd ve diger uygulamalar televizyona yüklenebilen özellikler degillerdir.Verdigim adresi denediniz mi, iptv icin ottplayer adresi verdim iki adresi tv tarayicisina yazip deneyebilirsiniz,ottplayer bu sekilde kesin calisiyor.
Evettt,özellikle sevgili mert bak bakalım tek tıkla(!) Ottplayer vestel ott player çalıştırma Kumandadan internete tıkla,ordan wevd seç,içine gir ottplayer tıkla .... ohoooo NOT: MB91-MB96-MB97 kartlarda denenmiştir,diğer kartlarda da kullanılabilir diye düşünüyorum 1-Önce aşağıdaki...
47pf9090 için 3.6.7 titanium diye bi surum yukledim, ekran vestel logosunda kalıyor acılmıyor, allah rızası icin ustume full yazılım atın mb91 icin
Durduk yere basımıza is aldık yine. Yardımlarınıza muhtacım.
47pf9090 için 3.6.7 titanium diye bi surum yukledim, ekran vestel logosunda kalıyor acılmıyor, allah rızası icin ustume full yazılım atın mb91 icin
Durduk yere basımıza is aldık yine. Yardımlarınıza muhtacım.