hosbulduk
TFC Team
- 9 Kas 2018
- 3,721
3d aktif degilse 3d ve dual view aktif yapmaniz gerekirModlama bölümünde neleri aktif etmem lazım söyleyebilir misiniz?
3d aktif degilse 3d ve dual view aktif yapmaniz gerekirModlama bölümünde neleri aktif etmem lazım söyleyebilir misiniz?
bütün tv lere uyabilecek universal bir yazilim var mi/yapilir mi sorusunun cevabina bakiniyorum bende son zamanlarda..Teorik olarak mümkün, ugrasan oldu mu acaba diye düsünürken , mesajiniz geldikendimin hazırladığı bir yazılımı bile attım
Bu tvnin dili olsa da konuşsa ,neler anlatır nelerbütün tv lere uyabilecek universal bir yazilim var mi/yapilir mi sorusunun cevabina bakiniyorum bende son zamanlarda..Teorik olarak mümkün, ugrasan oldu mu acaba diye düsünürken , mesajiniz geldi..
mb97 ye mb98 yükledim oluyor ..mb96 ile mb91 aynı yazılım gibi
Genelde panel sorun çıkartıyor ,o da yazılımla değiştiriliyor ,tek sıkıntılı kart mb95 serisi maalesef.;Bu arada tabii "yapılmış,bende yapayım" denmemeli ,yoksa tv elde kalabilirmb97 ye mb98 yükledim oluyor ..amatörler denemesin ama,aslinda full yazilimlara erisimim olsa neler denerdim de...Full yazilim kaynagi olsa forumda fena olmazdi ..
Kendi yaptığınız yazılımda faklı servisleri aktifleştirdiniz mi ya da ne gibi değişiklikler uyguladınız?Bu kart vestelin en gaddar kartıdır ,ne yaparsan yap çökmüyor ,yazılım atılırken elektrik kesilmesi hariç
Ben bir keresinde yabancı forumdan aldığım yazılımı attım,görüntü önce yatay sonra da ters geldi ,yatayı hiç anlamadım,hadi tersi kabul ederim de, tabii merak ettiğimden tvyi kapatıp açtığımda yine önce yatay ,sonra ters geliyordu
Hatta kendimin hazırladığı bir yazılımı bile attım ,banamısın demedi ,ama başka kart olsaydı kesin flash programlama ile dirilirdi
Bu arada ben kendi 47pf9090 tvden bahsettiğimi belirteyim ,belki de bana "gaddar" gelmiştir![]()