47pf9090 mb91 yanlış yazılım yükleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Az once bir sey yukledim vestel yazısı ekranda ters duruyor. Du bakalım daha neler gorecegiz haha

Her yeni bir sey yuklemede formatlıyorum usbyi fat32 seklinde. denemeye devam. kusura bakmayın hortlattık mb91i yine
Kusura bakmazsanız merak ettim. Burada ana amacımız TV' yi öldürmek mi?

teraspy teraspy ustamız gerekli yazılımı paylaştı, onu yükledikten sonra sonucu paylaşabilir misiniz?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,102
65
Az once bir sey yukledim vestel yazısı ekranda ters duruyor. Du bakalım daha neler gorecegiz haha

Her yeni bir sey yuklemede formatlıyorum usbyi fat32 seklinde. denemeye devam. kusura bakmayın hortlattık mb91i yine
bir şey yükledim demekle olmaz mübarek,neyi yüklediysen adını da yaz ki bilelim ,falcı olsak neyse de :haha1
Sana verdiğimi yükle ,kullandığım yazılımdır

P Çevrimdışı

prens_ipsiz

Yeni Üye
4 Mar 2018
26
Abi teraspy hocanın verdiği firmware.zipi simdi kuruyorum. bir sey yukledim dedigimde de adları mb90.bin olan kurtarma dosyaları var sitenin birinden indirdigim. bunların her birinin adı mb90.bin iceren kurtarma dosyaları ancak her defasında kuyu derinlesiyor gibi hissediyorum. Neyse artık firmware.zip son sansımız herhalde, su anda deniyorum.

son tahlilde ekranda ters vestel yazısı geliyor gidiyor, ardına bir yatay cizgi belirip sonuyor tv kendini kapatıyor. firmware.zipten sonra durum guncellemesi yaparım bi degisiklik olursa.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,102
65
Abi teraspy hocanın verdiği firmware.zipi simdi kuruyorum. bir sey yukledim dedigimde de adları mb90.bin olan kurtarma dosyaları var sitenin birinden indirdigim. bunların her birinin adı mb90.bin iceren kurtarma dosyaları ancak her defasında kuyu derinlesiyor gibi hissediyorum. Neyse artık firmware.zip son sansımız herhalde, su anda deniyorum.

son tahlilde ekranda ters vestel yazısı geliyor gidiyor, ardına bir yatay cizgi belirip sonuyor tv kendini kapatıyor. firmware.zipten sonra durum guncellemesi yaparım bi degisiklik olursa.
Tamam sen at bakayım yazılımı ,sonra da bana çay ısmarlarsın :)

P Çevrimdışı

prens_ipsiz

Yeni Üye
4 Mar 2018
26
Tamam sen at bakayım yazılımı ,sonra da bana çay ısmarlarsın :)
Abi valla bi degisiklik olmadı ya, bu ters Vestel yazısı oturdu kaldı sonup gidiyor, ardına bir yatay ısık huzmesi geciyor ekrandan. Kendini kapatıyor. Usb degistirip denemeye devam edecegim. Tum soketlere sırayla sokuyorum her bir bin dosyasını 3 kere deniyorum. Bu gece uyku haram :P

P Çevrimdışı

prens_ipsiz

Yeni Üye
4 Mar 2018
26
Siz de eglenin diye paylasıyorum yoksa dertlenmeyin, ben dertlenmeyi bıraktım, ama su an yeni bir yere geldik, renk kayması yazılar duzken cıkmıstı, renksiz vestel ekranı da duz cıkmıstı, az once ters renksiz vestel'in ardından simdi ters renk kayması ekranı geldi. resim paylasıyorum. Neyi flashladın da bu oldu dersen, elimdeki dosyanın adı 19059182021.zip haha volkan elektronik diye bi siteden indirmistim. Burayı okuyan okuyacak tum arkadaslar yapmayın boyle seyler :)

IMG_20230426_234526.jpg

simdi firmware.zipe geri donuyorum, boyle boyle cıkacaz bu kuyudan hahah

Üstatlar acaba bu noktada yazılar duzelmisken 3.6.6n çekirdek ile upgrade etsem duzelmez mi?

IMG_20230426_235501.jpg

Son düzenleme:
P Çevrimdışı

prens_ipsiz

Yeni Üye
4 Mar 2018
26
Sizlerden aldıgım 3 farklı (2si bildirimden, 1i firmware.zip) yazılıma tv cevap vermiyor, ok tusuna basarak acma isinde tv hic ısık vermiyor fise takılı olmasına ragmen, elimi ok'tan cekince de kapalı kalmaya devam ediyor.
Kabul ettiği tek yazılım, tv'nin acılabilmesi anlamında, izin verirseniz dosyayı drive'ıma yukleyip herkesin ulasabilecegi sekle getirip paylasacagım.
Bu buyuk ihtimalle benim mb90 kurtarma diye buldugum ama oyle olmayan dosya, tvyi renklerin birbirine karıstıgı bir sekilde acıyor, yukarıdaki son foto o.
Bu renklerin birbirine karısmıs haliyle dosya secip upgrade yapabiliyorum 1505 menusu ile. Ama hicbir turlu, elimdeki tum bin dosyaları denedim, tv yazılım guncellemenin ardından calısmıyor, acılmıyor. tekrar 19059182021.zip flashlıyorum acılıyor, renk kayması yasanır halde. bu baska bi anakartın yazılımı herhalde.

Tv acıldıgında gore nabzı hala atıyor, bunu ya oldurelim ya diriltelim dostlar be bi el atın be :P
3.3.8 veya 3.6.6n veya y cekirdek varsa flashalayam suna, paylassanız benimle

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,308
Sizlerden aldıgım 3 farklı (2si bildirimden, 1i firmware.zip) yazılıma tv cevap vermiyor, ok tusuna basarak acma isinde tv hic ısık vermiyor fise takılı olmasına ragmen, elimi ok'tan cekince de kapalı kalmaya devam ediyor.
Kabul ettiği tek yazılım, tv'nin acılabilmesi anlamında, izin verirseniz dosyayı drive'ıma yukleyip herkesin ulasabilecegi sekle getirip paylasacagım.
Bu buyuk ihtimalle benim mb90 kurtarma diye buldugum ama oyle olmayan dosya, tvyi renklerin birbirine karıstıgı bir sekilde acıyor, yukarıdaki son foto o.
Bu renklerin birbirine karısmıs haliyle dosya secip upgrade yapabiliyorum 1505 menusu ile. Ama hicbir turlu, elimdeki tum bin dosyaları denedim, tv yazılım guncellemenin ardından calısmıyor, acılmıyor. tekrar 19059182021.zip flashlıyorum acılıyor, renk kayması yasanır halde. bu baska bi anakartın yazılımı herhalde.

Tv acıldıgında gore nabzı hala atıyor, bunu ya oldurelim ya diriltelim dostlar be bi el atın be :P
3.3.8 veya 3.6.6n veya y cekirdek varsa flashalayam suna, paylassanız benimle
Kullanıcılar için gizli metin: prens_ipsiz

P Çevrimdışı

prens_ipsiz

Yeni Üye
4 Mar 2018
26
Sabahtan beri flashlamadıgım hicbir sey kalmadı, umutlarım kırıntı seviyesinde. O yuzden benden iyi denek yok. Atın ustume zipleri diyorum cıkardım gozden tvyi. (:

P Çevrimdışı

prens_ipsiz

Yeni Üye
4 Mar 2018
26
Abi 50 tane sey flashladım. Her biri problem cıkarıyor, sadece su adı 190509182021.zip olan dosya blink ardından tvnin acılmasına musaade ediyor. Onun da renkleri bozuk.
Su 24 saat dolsa da 3.6.6n ile yeni denemelere yelken acsam. Varsa bi de 3.6.2h alayım be By_trol 24 saat bekliyoruz nasıl olsa tv gitti en azından gunumu eyleyeyim bu aksam, yarın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt