Hocam bana gelen ilk cihazlarda sağ alt köşede hafif bulutlanma vardı Ama çok üstüne düşmedim yani rahatsız edecek düzeyde değildi, Bu gelen cihazda aynı şekilde Işıksızması falan yok ama 5 6 tane ölü piksel mevcut Yani bu kadar ne biliyim para veriyoruz iki tane hatalı piksel olan cihaz gönderiyoruz değişim istiyoruz Gelen daha beter geliyor, kırulumdan hemen sonra aradım resimleri gönderdim servise direk değişim verdiler, Ama insan Hakkatten sıkılıyor bugün bir ara sinirlenip girişecektim televizyona, hani böyle durumu bir video ile anlatıp kırıp internete vestel alıp cinnet geciren adam diye atmayı düşündüm. Bu gelecek olan 4ncü cihaz olacak İnsanın artık ne inancını ne Umudu hiçbir şey kalmıyor bu kadar olaydan sonra, aldığım bayi bile abi sendeki bu şans ne ya diyor servis bile abi inşallah bu sefer düzgün gelir diyor, Gerçekten canım çok sıkıldı, Yarın en olmadı bugün mesaj geldi cihaz değişiminiz için sizinle irtibata geçeceğiz falan diye olurda yarın ararlarsa diyeceğim bana başka model verin 65q9900 alacagım olmadı, Siz şimdi lg paneldede sızma mızma dediniz huylandım ? 65u9600 mü alsam diyordumlg panel, Olurda ararlarsa 65q9900 verin diycem bana, belki de 70u9600 direk servise gelir tam bilmiyorum O zaman geleni tekrar kontrol edeceğim sıkıntı varsa vereceğim iade uğraşmıycağımBenim eski U9600 LG panel olmasına rağmen çok fena ışık sızması vardı, siyah diye bir şey yoktu neredeyse gri görüyordum hep. Vestel’de böyle sanırım deyip geçmiştim.
Yeni gelen TV bu konuda çok iyi, ışık sızmasına rastlamadım, ölü piksel testinde siyah ekranda ekran kapalı gibi siyahı veriyor eski tv o resimde bildiğin odayı aydınlatıyordu. LG gibi gibi başarılı bu konuda.
Demek ki bana gelen ilk TV baya sorunluymuş.