mantıklı olan hangisi videonuzu izledim ama 9700 den bahsettiğiniz sahneyi kaçırdım sanıyorum bulamadım. Arasındaki fark sadece yazılımsal ekran yenileme hızımıdır.İlk sayfada 70u9600 videosunda 9700 ye değindim daha mantıklı
mantıklı olan hangisi videonuzu izledim ama 9700 den bahsettiğiniz sahneyi kaçırdım sanıyorum bulamadım. Arasındaki fark sadece yazılımsal ekran yenileme hızımıdır.İlk sayfada 70u9600 videosunda 9700 ye değindim daha mantıklı
Ses, yenileme hızı, ve bı kaç özelliği daha vardı, ben ikisi arasında 9700 seçerimmantıklı olan hangisi videonuzu izledim ama 9700 den bahsettiğiniz sahneyi kaçırdım sanıyorum bulamadım. Arasındaki fark sadece yazılımsal ekran yenileme hızımıdır.
ekran panelleri hakkında bilginiz var mı ips mi her ikisideSes, yenileme hızı, ve bı kaç özelliği daha vardı, ben ikisi arasında 9700 seçerim
İkisininde konusu mevcut sağ üste arama ile bakabilirsiniz.ekran panelleri hakkında bilginiz var mı ips mi her ikiside
Her seferinde kayıt gider bu bendeki mb130s de aynı, YouTube veya diğer platform hafızaya almıyor, her sürümü de denedim.70U9600 Bugün geldi servis kurdu görüntü kalitesini falan çok beğendim sesi çok güzel, hızınıda begendım, ama bir sorun var youtube olsun netflix olsun bir sorun mevcut cok canımı sıktı, örnek youtube tuşuna bastım uygulamaya girdim ekran ayarlarından enerji tasarru bölümünden maximum yaptım cıktım, uygulamadan cıktım tv ye döndüm tekrar youtube yada netflixe giriş yaptıgımda arka ışık parlaklık birden sonra vuruyor ve enerji tasarrufu seçeneği kapalı konuma geliyor, yani son yaptıgım enerji tasarrufu ayarını korumuyor, cihazda ev modunda kurulu F fikoloji hocamin inceledigi 70u9600 ile bendekinin yazılımı vs farklı ve cihaza 2021 agustostan beri güncelleme gelmemiş halende yeni yazılım bulmuyor yok diyor, ne yapmam lazım bilmedigim bir ayarmı var yada iademi edeyim cihazi, mesela tv kurulum tarihide 1970 yılını gösteriyor anlam veremedim bu durumada
Hiç dikkat etmedim, bu aralar evdekine taktım koca gün çocuk izliyor, hanım da hiç girip bakmaz öyle kullanıyoruz işte ?F fikoloji O zaman hocam son birde şunu sorayım youtube acıkken ekran ayarlarına girince kontrast keskinlik ayarları onları hafizada tutuyor onları ne ayarlarsam bir sonraki açışımda hepsi son bıraktıgım sekılde duruyor. Bir tek güc tasarrfu modu her acıtıgımda kapalı olarak acılıyor maximumda minimumda özelde bıraksamda hep kapalı durumda acılıyor cihazda bir sıkıntı problem yok ozaman dogru anlamış degilmi yani incelemesini yaptıgınız 70u9600 ile de bu durum mevcutmuydu cektimi dikkatinizi, bu arada sizin incelediginiz cihazın yazılım 1.57miş birde bende Mboot mb180e-21 sizde mb180e-22
Menüde quick ai varsa pasif hale getirin siz ayarlasanızda yapay zeka etkinken cihaz kendi ayarlarına dönüyordurServis ile görüştüm fabrika ile görüşmüş bu modeller böyleymiş arıza yada hata değilmiş, ben de bu modeller böyleyse ben de bu modelin bu durumundan hiç memnun değilim bir zahmet iade alın dedim iade işlemini başlattım, görüntü kalitesi sesi vs herşeyi güzel bir ürün, ama her youtube netflix'e girdigimde enerji tasarrfunu kapalıdan maximuma almak iş değil Hayırlısı olsun hakkımızda, Edit: 14:30 gibi gelip cihazı aldılar iade ettim servise