43U9600 50U9600 55U9600 58U9600 65U9600 Teknik Özellikler

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
mantıklı olan hangisi videonuzu izledim ama 9700 den bahsettiğiniz sahneyi kaçırdım sanıyorum bulamadım. Arasındaki fark sadece yazılımsal ekran yenileme hızımıdır.
Ses, yenileme hızı, ve bı kaç özelliği daha vardı, ben ikisi arasında 9700 seçerim

E Çevrimdışı

erdo205 

Aktif Üye
2 Şub 2021
105
40
70U9600 Bugün geldi servis kurdu görüntü kalitesini falan çok beğendim sesi çok güzel, hızınıda begendım, ama bir sorun var youtube olsun netflix olsun bir sorun mevcut cok canımı sıktı, örnek youtube tuşuna bastım uygulamaya girdim ekran ayarlarından enerji tasarru bölümünden maximum yaptım cıktım, uygulamadan cıktım tv ye döndüm tekrar youtube yada netflixe giriş yaptıgımda arka ışık parlaklık birden sonra vuruyor ve enerji tasarrufu seçeneği kapalı konuma geliyor, yani son yaptıgım enerji tasarrufu ayarını korumuyor, cihazda ev modunda kurulu F fikoloji hocamin inceledigi 70u9600 ile bendekinin yazılımı vs farklı ve cihaza 2021 agustostan beri güncelleme gelmemiş halende yeni yazılım bulmuyor yok diyor, ne yapmam lazım bilmedigim bir ayarmı var yada iademi edeyim cihazi, mesela tv kurulum tarihide 1970 yılını gösteriyor anlam veremedim bu durumada

D9BD5EDD-E82C-42ED-9621-2D3E9829E76A.jpg

Son düzenleme:
TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50

E erdo205

Youtube ve netflixde çoklu kullanıcılar olabiliyor yani aynı tvde 2 yada 3 hesap olabiliyor bundan kaynaklı olabilir düşüncesindeyim.X kullanıcı kullanacağı zaman kendine göre ayarladı uygulamadan çıkışta sıfırlıyor olabilir bir sonraki y kullanıcısı için ( x kullanıcısının kullandığı ayarlar y ye uygun olmayabilir y kullanıcısıda kendine göre ayarlasın babında)

E Çevrimdışı

erdo205 

Aktif Üye
2 Şub 2021
105
40
Hocam evde 2 cihaz var digeride mb230 seg o cihazda böyle bir durum söz konusu degil bu arada, cihazı sıfırlıyorum hesap girmeden direk youtube uygulamasına giriyorum güc tasarufu secenegini maximum yapıyorum uygulamadan çıkıyorum, hemen tekrar youtube uygulamasına girdigimde yine güc tasarrufu kapalı konumda oluyor yani hesapla alakalı bir durum degil

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
70U9600 Bugün geldi servis kurdu görüntü kalitesini falan çok beğendim sesi çok güzel, hızınıda begendım, ama bir sorun var youtube olsun netflix olsun bir sorun mevcut cok canımı sıktı, örnek youtube tuşuna bastım uygulamaya girdim ekran ayarlarından enerji tasarru bölümünden maximum yaptım cıktım, uygulamadan cıktım tv ye döndüm tekrar youtube yada netflixe giriş yaptıgımda arka ışık parlaklık birden sonra vuruyor ve enerji tasarrufu seçeneği kapalı konuma geliyor, yani son yaptıgım enerji tasarrufu ayarını korumuyor, cihazda ev modunda kurulu F fikoloji hocamin inceledigi 70u9600 ile bendekinin yazılımı vs farklı ve cihaza 2021 agustostan beri güncelleme gelmemiş halende yeni yazılım bulmuyor yok diyor, ne yapmam lazım bilmedigim bir ayarmı var yada iademi edeyim cihazi, mesela tv kurulum tarihide 1970 yılını gösteriyor anlam veremedim bu durumada

D9BD5EDD-E82C-42ED-9621-2D3E9829E76A.jpg
Her seferinde kayıt gider bu bendeki mb130s de aynı, YouTube veya diğer platform hafızaya almıyor, her sürümü de denedim.
Yazılım konusunda svn numarasına istinaden otomatik guncelleme alır, bulmuyorsa yeni güncel yazılım sizin svn ye tanimlanica alacaktır. Gerçi baktığımda aynı seninki ile ama, bendede ilk kurulumda hata verdi bilmiyorum yakında güncellemeler gelir.

E Çevrimdışı

erdo205 

Aktif Üye
2 Şub 2021
105
40
F fikoloji O zaman hocam son birde şunu sorayım youtube acıkken ekran ayarlarına girince kontrast keskinlik ayarları onları hafizada tutuyor onları ne ayarlarsam bir sonraki açışımda hepsi son bıraktıgım sekılde duruyor. Bir tek güc tasarrfu modu her acıtıgımda kapalı olarak acılıyor maximumda minimumda özelde bıraksamda hep kapalı durumda acılıyor cihazda bir sıkıntı problem yok ozaman dogru anlamış degilmi :) yani incelemesini yaptıgınız 70u9600 ile de bu durum mevcutmuydu cektimi dikkatinizi, bu arada sizin incelediginiz cihazın yazılım 1.57miş birde bende Mboot mb180e-21 sizde mb180e-22

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
F fikoloji O zaman hocam son birde şunu sorayım youtube acıkken ekran ayarlarına girince kontrast keskinlik ayarları onları hafizada tutuyor onları ne ayarlarsam bir sonraki açışımda hepsi son bıraktıgım sekılde duruyor. Bir tek güc tasarrfu modu her acıtıgımda kapalı olarak acılıyor maximumda minimumda özelde bıraksamda hep kapalı durumda acılıyor cihazda bir sıkıntı problem yok ozaman dogru anlamış degilmi :) yani incelemesini yaptıgınız 70u9600 ile de bu durum mevcutmuydu cektimi dikkatinizi, bu arada sizin incelediginiz cihazın yazılım 1.57miş birde bende Mboot mb180e-21 sizde mb180e-22
Hiç dikkat etmedim, bu aralar evdekine taktım koca gün çocuk izliyor, hanım da hiç girip bakmaz öyle kullanıyoruz işte ?

E Çevrimdışı

erdo205 

Aktif Üye
2 Şub 2021
105
40
Servis ile görüştüm fabrika ile görüşmüş bu modeller böyleymiş arıza yada hata değilmiş, ben de bu modeller böyleyse ben de bu modelin bu durumundan hiç memnun değilim bir zahmet iade alın dedim iade işlemini başlattım, görüntü kalitesi sesi vs herşeyi güzel bir ürün, ama her youtube netflix'e girdigimde enerji tasarrfunu kapalıdan maximuma almak iş değil Hayırlısı olsun hakkımızda, Edit: 14:30 gibi gelip cihazı aldılar iade ettim servise

Son düzenleme:
TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
Servis ile görüştüm fabrika ile görüşmüş bu modeller böyleymiş arıza yada hata değilmiş, ben de bu modeller böyleyse ben de bu modelin bu durumundan hiç memnun değilim bir zahmet iade alın dedim iade işlemini başlattım, görüntü kalitesi sesi vs herşeyi güzel bir ürün, ama her youtube netflix'e girdigimde enerji tasarrfunu kapalıdan maximuma almak iş değil Hayırlısı olsun hakkımızda, Edit: 14:30 gibi gelip cihazı aldılar iade ettim servise
Menüde quick ai varsa pasif hale getirin siz ayarlasanızda yapay zeka etkinken cihaz kendi ayarlarına dönüyordur

E Çevrimdışı

erdo205 

Aktif Üye
2 Şub 2021
105
40
Merhaba yoktu hocam menude öyle birşey, zaten gelip aldı servis iade ettim

Y Çevrimdışı

Yasin.S

Yeni Üye
20 Ara 2020
13
33
Selamlar
50U9600 modelinde ve 55U9600 modelinde kullanılan panellerin COB sayısı nedir acaba direct led kullanılıyor diye biliyorum

Geri
Üst Alt